Ty !!!

3 1 0
                                    

Prosím... to je ale moje. Začala jsem brečet dost hlasitě. Ale ale, kdopak nám to tu někdo řekl?no naše Vanesska, že jo? Prosím vrať mi to! zazkuhrala jsem nejhlasitěji jak jsem jen dokázala...   Veronico!? co se to tu děje vyšla moje kamarádka ze třídy. Nepleť se do toho Jenn... jinak příjdeš na řadu TY!!! a to jí překvapilo utekla. Proč všem tak naletím? odteď už nikomu nebudu věřit budu... budu... Quiet Queen. Ale jen něco řeknu Veronice a pak s tím začnu. PŘESTAŇ TY NÁNO PITOMÁ!!! UŽ SI S TÍM UBOHÁ... A NIKDO O TEBE NEMÁ ZÁJEM A JSI HNUSNÁ! Vychrlila jsem na ní všechno co jsem měla v mysli teda ještě je tam toho víc ale to bych radši něměla říkat... Ona na mně jen hleděla s otevřenou pusou tak jsem měla šanci a vytrhla jsem jí deníček z ruky. Pak jsem jen viděla jak se po mně každý člověk dívá, nesla jsem na sobě pohledy všech žáků z Yaleovy Univerzity. Ano, chodím na Yale  na soukrpmou školu v New Havenu. Jsme taky členem Ivy League...   a mám strašně ráda našeho maskota je vtipný je to vlastně buldok a jmenuje se handsome Dan.  A je tu u nás tradiční barva modrá tekže nosíme modré uniformy s károvanýma sukněma. Ale není povinné nosit uniformy což je super.

POHLED VERONICI:     

Co si to jako dovoluje?! koukala jsem na ni s otevřenou pusou... řekla mi že jsem pitomá  a že jsem ubohá nikdo o mě nemá zájem a že jsem hnusná... To překračuje hranici všech urážek tohle si holčička odpyká!! Takhle se chovat k Veronice holky které se všichni bojí... řekla jsem s nadšením. Dámy jdeme a odešla jsem se svojima parťačkama... tohle bude stát za to za to bude plakat CHUDĚRA!

POHLED VANESSY:

Prorazila jsem dav nadšených roztleskávaček, co ječeli. Pak jsem  to taky uviděla nějaký kluk tam byl bez trička... to toho nadělají že nějaký přiblblí frajírek zase balí holky... v dáli jsem slyšela Veronu a ty její parťačky které jsou stejně falešné co se přidávají k silnějším aby jim nikdo nemohl zlomit ani špičku umělého nehtíku...  no slyšela jsem jak se mi smějí a Vero... BRRR... když jen její jméno vyslovím zježí se mi každý chlup na těle... no že mě nazvala chuděrou to znaméná jediné ODPLATA!  Ale pak se její smích změnil do smíchu s kterým flirtuje s kluki. Jenže ten kluk bez trička se o níá nezavadil ani pohledem je zvláštní...

POHLED SHAWNA: 

Uklazoval jsem nějakým holká své břicho a svaly... tleskaly no jo mé postavě se nedalo odolat. Jenže jsem spatřil krásnou dívku s jasně modrými oči a mírně zrzavými vlasy byla zvláštní podívala se na mně jen koutkem oka, pomyslel jsem si že je nemocná nebo tak ale... pak se zastavila a udělala naštvaný výraz ve tváři něco jí muselo naštvat... a pak jsem slyšel to slovo CHUDĚRA z jaké krávy to vyšlo ani jsem se nechtěl dívat. A pak jsem uviděl jak té dívce tekly slzyčky... bylo mi jí líto. Jenže ty holky co jí uráželi a smály se jí tak se začaly smát jinak jako kdyby flirtovaly... nene dámy s vámi? nikdy!  a vrhl jsem na ně naštvaný pohled.

_________________________________________________________________________________________________

AHOJ LIDIČKY DNESKA PÍŠU NA POČÍTAČÍ DNES JE TO PŘESNĚ 520 SLOV. :3 INSPIROVALA MĚ JEDNA KNIHA S NÁZVEM GREY GIRL URČITĚ SE NA NÍ MRKNĚTE A NEBERTE TO JAKO COPYRIGHT PLS... NO BUDU RÁDA ZA OHLAS VOTESS. A VY VÍTE CO DÁL...
NI NIC PAPA VAŠE V. <3   




My Quiet QueenWhere stories live. Discover now