СЕДМА ГЛАВА

2.8K 182 39
                                    

СЪЖАЛЯВАМ ЗА ДЪЛГОТО ЧАКАНЕ! МОЛЯ КОМЕНТИРАЙТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ

Косата ми беше мокра и капки вода се стичаха от нея, надолу по голото ми тяло. Все още с мокра от водата кожа стоях пред замъгленото от парата огледало, втренчила поглед в отражението ми. Разглеждах всеки сантиметър от лицето чи. Всичко изглеждаше абсолютно същото, каквото беше и вчера, преди да позволя идиотската идея на Шейли да се осъществи. Светлата ми кожа беше почервеняла, заради горещата вода, а косата ми беше придобила по-тъмен оттенък на русото и се беше накъдрила съвсем леко. Несъзнателно докоснах устни, сякаш някой друг управляваше тялото ми, докато аз се бях втренчила в собственото ми лице. Това действие беше последвано от цял куп спомени, които нахлуха в главата ми.

Винаги съм смятала, че да направиш това, което аз направих вчера е изключително неприятно, може би дори гнусно. Мислех, че докато е в устата ти ще се задавиш и задушаваш. Още от както научих за тези сексуални игри си казвах, че никога няма да направя свирка на момче, независимо дали е любовта на живота ми или не. А то какво стана... момчето или по-скоро мъжа, на който направих проклетата свирка не само, че не е любовта на живота ми, но е и жиголо. Мъж, който е слагал достойнството си в десетки женски сърцевини и усти. Мъж, който е задоволявал и е бил задоволяван повече пъти от колкото целият ми клас, а може би и повече и от половината ми училище. Не спирах да си докосвам устните, докато си спомнях какво бях почувствала когато го поех в устата ми. Вкусът и усешането не бяха нито лоши, нито хубави. Беше нещо, което не мога да обясня. Не мога да кажа, че не ми хареса да го усещам толкова голям и твърд между устните ми, но също така не мога да кажа, че ми е и любимото чувство. Мнението ми за свирката беше - нещо между двете.

Като споменах нещо любимо, определено мога да кажа, че това беше езикът му върху съкровенните ми части, ближейки и целувайки. Ето това вече беше нещо блаженно и определено ми хареса. Бих могла да изпитвам това усещане непрекъснато, без да ми омръзне. Спомена за влажният горещ език, минавайки през мен и докосвайки клитора ми ме възбуди леко и ме накара да се изчервя. Вчерашните събития не ми излизаха от главата, макар и изморена цяла нощ не мигнах. Дори, с малко срам ще си призная, че няколко пъти докоснах себе си, заради спомените за дължината му, която остави отпечатък в съзнанието ми. Цяла нощ се въртях и търсех начин да се оттърва от досадните мисли и идеи, които се прокрадваха в недоспалият ми мозък. Не малко пъти напсувах Шейли, заради идеята и също не малко пъти и благодарих за нея. Макар и съвестта да ме гризеше се радвах, че го направих и бях готова за следващата ни среща. Бях готова да разбера какво ще ми покаже следващият път, а може би ако имах достатъчно смелост щях да го помоля отново да се заиграе с територията между краката ми. Усмихнах се леко, нямах представа на кое точно се усмихвах, но го правех. Макар и да имаше няколко кратки моменти, в които съжалявах за стореното, в крайна сметка бях доволна от себе си. Бях на осемнадесет, няма за кога повече да чакам да се появи правилният.

Всеизвестната фраза "Първият път е най-специален, затова трябва да е с правилния човек" беше голямо клише. Може би когато майка ми е била малка, може и да е било така. Момичетата са чакали да се появи техният принц и чак тогава са се отдавали на удоволствието, заедно с него. Но вече времената бяха различни, всеки правеше секс за забавление. Това дали изпитваха толкова голямо удоволствие, колкото им се искаше не беше сигурно. За повечето момичета да правят секс по време на някое парти с непознат беше просто част от атмосферата, от ситуацията. Беше нещо нормално и неизбежно. За тях честият секс с различни момчета беше нещо нормално. За мен от друга страна, не беше точно така. Може би майка ми ми пълнеше главата със старомодни приказки и клишета, но до много скоро, наистина исках специален първи път, но естествено Шейли ми разби мечтите.

Шейли съвсем подробно и ясно ми обясни, че първият път е най-неприятен и най-скучен. Първо заради болката, която вероятно ще изпитам, второ заради новото усещане и няма да мога да се насладя на чувството напълно. Първият път беше прекалено преувеличен и скоро щях да се убедя сама, че всичко, което Шейли ми наговори е истина, защото бях решена да правя секс и то първият ми път да е с къдравия. Бях ли луда или просто се превръщах в курва? Въпрос, на който вероятно скоро ще науча отговора.

Затворих очи и пред мен се показа един сексапилен стегнат задник, който се е запътил към мястото, на което беше захвърлено бельото ми. Отворих бързо очи и се засмях силно, взех две кърпи от закачалката и с едната увих тялото си, а с другата косата. За последно застанах пред огледалото с блеснали щастливи очи и голяма усмивка, които рядко някой можеше да види на лицето ми, а още по-рядко ги виждах аз в огледалото. Попринцип виждах само сълзи когато се погледнех. Обърнах се и излязох от банята, насочвайки се към стаята ми, където щях да започна да се оправям.

Зак ме покани на среща, отново. Той беше толкова сладък, мил и винаги има какво да си кажем. Темите никога не се изчерпваха, винаги намирахме нещо ново, което да обсъдим или да говорим за него. Съвестта ме глождеше затова, че докато излизах със Зак и се надявах да стане нещо между нас, аз плащах на мъж, за да ме научи и да практикува с мен секс номера, които ще ме направят неустоима за мъжете, които са с мен в леглото.

А/Б
Здравейте, след толкова много време се завърнах отново. Извинявам се за глупавата глава, просто през тези седмици бях напълно изключила, идеи в главата ми има много, но за по-напред, точно в тази глава не знаех какво да напиша... надявам се поне малко да ви е харесало и да коментирате, за да знам какво мислите. Реших, че ще е добра идея малко да надникнем в главата на Ева след случката с Хари... обещавам, че ще се постарая да кача нова глава много скоро❤❤КОМЕНТИРАЙТЕ!

Sex lessonsWhere stories live. Discover now