ПРОЛОГ

3K 202 4
                                    

Вече бях свикнала да съм незабележима. Никой да не ме вижда, не и истински. Дори по време на обяд или когато избираха отборите за някоя игра, винаги ме забравяха. Никой не разговаряше с мен. Всички ме подминаваха, сякаш не ме виждаха, все едно бях невидима. Невидима, всъщност бях точно такава, бях невидима за всички нормални хлапета от училището ми.

Всички тези деца имаха своите прекрасни животи, изпълнени с петъчни купони, притеснения какво ще облекат или някоя друга дреболия, която на мен ми се струваше прекалено незначителна, за да и отделя време. Всички искаха едно - да бъдат поканени от някой сладур на бала, но аз исках друго, нещо съвсем различно.

Исках нещо не толкова просто. Исках само едно нещо да се промени, а именно държанието им. Исках да спра да бъда Света Ева за всички тези "нормални" деца, исках да спра да съм аутсайдъра на училището, исках нормален живот. Но едно беше сигурно, това е невъзможно, заради това каква съм.

Бяха жалки и го знаех, бяха жалки заради това, че щом си девствен, за тях си най-големия загубеняк. Но каже ли го най-известното момиче в цялата гимназия, значи е истина и животът ти моментално се променя, всичко се обръща с краката нагоре, а ти нямаш контрол. Те управляват деня, месеца, живота ти, а ти си просто куклата, с която си играят.

А/Б

Надявам се пролога да ви харесва, като начин на писане поне. Знам, че е кратко, затова и до час ще кача 1 глава. МОЛЯ КОМЕНТИРАЙТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ!

Sex lessonsWhere stories live. Discover now