ЧЕТВЪРТА ГЛАВА

2.4K 177 45
                                    

БЛАГОДАРЯ ЗА ТЪРПЕНИЕТО И СЕ НАДЯВАМ ГЛАВАТА ДА ВИ ХАРЕСА, ПОНЕ МАЛКО. ИСКАТЕ ЛИ СЛЕДВАЩАТА ГЛАВА УТРЕ? АКО ДА, ОЧАКВАМ МНОГО КОМЕНТАРИ С МНЕНИЕ ;)

- Значи сега със Зак сте заедно?

Двете бяхме в стаята ми, аз бях легнала с полу-забито лице във възглавницата, докато Шейли обикаляше из стаята ми и се опитваше да разбере нещата, които и разказвах. Веднага след училище се прибрах и я извиках. В стаята ми беше прекалено топло, за да издържа, затова станах и отворих прозореца, от който ме лъхна чист и прохладен въздух. Затворих очи и вдишах дълбоко.

- Не, със Зак не сме нищо, но друг е проблема. - Шейли е човека към когото се обръщаш, когато имаш проблеми свързани с момчета. Тя е нещо като експерт в тази област, винаги успяваше да ми помогне. В момента беше объркана, но не можеше да стъпи и на малкия пръст на моята обърканост.

- Явно днес си решила да ме оставиш да гадая, какво точно имаш предвид, което е лоша идея. Така че ще изчакам сама да ми отговориш, без да предполагам, защото мисля, че ще ме изгониш ако ти кажа за какво мисля. -засмя се тя, оглеждайки се в огледалото.

Загледах я, разбирах защо момчетата я харесват, беше като жива кукла барби. Красотата и можеше да замъгли ума на всеки. Тя беше великолепна, но за съжаление не беше от най-умните, може би затова си и пасвахме. Аз бях умната, а тя красивата.

Нямах намерение да и казвам какво ме тревожеше, но в крайна сметка реших да и споделя. Знаех, че е глупаво. Често се чудех какво ми има, защо такива обикновенни биологични неща ме притесняват толкова много, докато други хора нямат абсолютно никакъв проблем.

- Секса, Шейли. Секса ми е проблем. Ако със Зак стане нещо, все някога ще стигнем до там, а дори и да не е с него, все ще си намеря гадже. Не искам да го направя за първи път с познат...

Това ме глождеше от известно време, тази "идея" не ми даваше мира. Бях твърде страхлива, несигурна и убедена, че ще сбъркам нещо, давайки повод на партньора ми да ми се присмее, да разкаже на приятелите си и отново да съм предмет на продигравки.

- Какво? - тя се обърна рязко към мен и ме погледна със шокирано изражение.

Шейли ме смяташе за старомодна романтичка. Мислеше, че искам да намеря момче, което ще изчака, докато намери подходящият момент да ме целуне, може би под дъжда. След това щяхме да ходим на пикник и на увеселителни паркове. Да си кажем, че се обичаме, а след известно време той да ми предложи брак и чак тогава да стигнем до секса, да му народя пет деца и да заживеем в провинциална ферма. Жестоко се лъжеше. Не исках това.

Sex lessonsWhere stories live. Discover now