13 >>Asi Mafya<<

5.4K 232 2
                                    

Gözlerimi mutlulukla açtığım nadir günlerden biri bugün. Hemen yataktan kalktım. Saat daha 06.30'du. Nereden geliyordu bu enerji bana sabah sabah!? Canım kahvaltı hazırlamak istedi. Ve lezziz bir kahvaltı sofrası kurdum. Kızlar da uyanmıştı. Beraber kahvaltıya oturduk. Uzun zamandır aklımda olan konuya girdim :
-Kızlar bugün Aslılar'ın okuluna kayıt yaptıralım. Güngör Koleji bizi beklerrrrr.
-Evet canım bence de. Okulların başlamasına az kaldı. Ee senin gitmen yüzünden 1 sene okul da aksadı zaten. (Merve)
-Aksaması iyi oldu. Herkes 7 yaşında başlarken okula, biz 6 yaşında başlamışdık. Ve hep sınıfta küçük olurduk. Şimdi yaşıtlarımız ile birlikte okuyacağız. Bence süper oldu bu okul aksama işi. (Almina)
Herkes Almina'ya katıldığını belli eden mırıltılar çıkardı. Sohbet ede ede kahvaltıyı bitirdik. Ve sofrayı kaldırdık. Şimdi kayıt zamanı...

Kayıtları da hallettik. Aslı'nın babası cidden sevecen biri. Ve şimdi eve dönüyoruz.

Kızlarla eve gelince sıkıldık ve iki saatlik duruşma sonucu Siccin izlemeye karar verdik. Fragmanı hoşuma gitmişti. Ve şu ana kadar izlemediğim için pişman oldum.

Filmi başlattık. Ayy bu mu korku filmi, komedi ayol bu komediii. Ben kahlaha atıp duruyordum. Kprku filmleri bana hep komik ve eğlenceli gelir. Kızar korkmaz ama benim gibi gülmezler. Hele bazı acı çektirilen, işkence ve zulm olan korku filmleri, intikam temalı korku filmleri son zamanlarda ilgimi çekiyor. Nihahahaha (Meşhur kötü cadı kahkaham.) Film benim kahkahalarımla geçmişti. Allah'ım ne eğlendik ya. Patlamış mısır da bitmişti. Kızlarla öğle uykusuna uyumaya karar verdik. Hemen odalarımıza çekildik. Camdan gökyüzünü izlemeye başladım. O da ne!? Bir Rus Mafyasının sağ kolu bizim evi, daha doğrusu beni izliyordu. Ve birçok silahlı adam.. Ama bana yaklaşamazlar evim silahlı adam ve koruma dolu. Bu adamın Rus Mafyasının sağ kolu olduğunu nerden biliyorsun? diyeceksiniz haklı olarak. Ben mal mıyım? Araştırmalar yaptım. Bilmediğim mafya yok. Ve bu da Ruslardan... Beni izleyen koyu siyah gözler... Hemen sağ kolum olan Aykut'u aradım :
-Alo Rüya Hanım?
-Aykut Rus Mafyalardan Dimitri' nin sağ kolu Leo ve birkaç adamı bizim evi izliyor. Önlem al. Araştır. Neler yapman gerektiğini biliyorsun. Canlı istiyorum hepsini ona göre...
-Tamam Rüya Hanım. Merak etmeyin. En fazla 24 saate herşey hazıe olucak...

Telefonu kapattım. Asıl oyun şimdi başlıyor...




Vote ve yorum yapmayı unutmayın. Yeni bölüm en kısa sürede sizlerle. Okuduğunuz için teşekkürler.:)

SON NOKTAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin