4# >^Asi Mafya<^

11.4K 347 19
                                    


RÜYA'DAN
Sabah başıma giren ağrıyla uyandım. Yataktan kalkıp elimi yüzümü yıkamak için lavobaya gittim. Aynanın karşısına geçince bi an yerimde sıçradım tövbe bişmillah. Tabi dün sabaha kadar ağlarsam. Olacağı o. O adam her ne kadar benim babam olsada bana tecavüz etmeye çalıştı . Keşke bütün olanlar rüya olsa ama böyle bir şeyden rüya deyil kabus olur ancak . Offfff baba ya.
-sidikli şaziye: o şerefsiz adam senin hayatını mahvetti sen hala onu düşünüyorsun ya!!.
-haklısın ama napabilirim elimde değil
-sidikli şaziye : zaten elinden deil. Aklından gitmesi lazım ceviz beyinli
- offf şaziye seni kim benim. İç sesim yaptı allesen ya
-sidikli şaziye: aman bi kerede bir şeyi beğenn.
-bak şaziye bak bana geliyplar defol içimden. Oh be sonunda gitti iç ses deil prf. psikiyatri sanki teallam ya.

Banyoya gidip rutin işlerimi halleddim kızlar hala uyuyolardı. Zaten dün benim yüzümden yeterince uykusuz kaldı biraz da onlar dinlensin diyip aşağıya kahvaltı hazırlamak için indim. Melemen sucuk lu yumurta ve tost yapıp kızları çağırmak için gittim ilk önce Alminayı uyandırıcam nihHahhahs
-Almina deprem oluyorrrr koşşşş
-ay kızım koş pencereye biran önce. atlam-
-ahahahhahah kızım ahaha tipin ahahahh görmen lazım dııı yaa pencereden atlamak nedir allah.aşkına
- üf kızım dalga geçmesene bi an. Panik yapınca öyle oldu.
Oha bu kız bana sırıtarak tan üstüme gelio
- ay kızım napiyosun sen yaa
-demek deprem oluyo hee demek şakaydı he
-Aaaa kızlar yardım Edinnnnnnnn!!!..
Diyip ilk odaya daldım. Sanırsam Alev in odasıydı. Hemen yataktaki Alev in üstüne atlamamla çığlık atarak kalktı. Bu gürültüye diğer kızlar da uyanmıştı. Hemen Almina da üstümüze atlayınca gülüşmeye başladık. Diğer kızlar da gelip üstümüze atlayınca mutluluk kahkahalarımız odaya doldu. Ve benim aklıma hemen iki saattir özenle hazırladığım kahvaltı geldi :
-Yaa hadi ama yumurta soğumasııııın sucukta var soğuttunuz yaaa.
Diye yalan bir ağlama sesi çıkardım. Şaşjın gözler bendeydi :
-Sen miiiiiiiiiiii?!!!!!!!!!
Evet hep beraber aynı anda bunu sordular . Ben de şaşkındım galiba. Ben mi hazırlamıştım ? Siritarak :
-Galiba evet.
Dedim ve hep beraber kahvalti yaptik. Inanmiyorum. Ben guzel kahvalti hazirlamistim.
-Ellerine saglik caniiiiiim ( Asli)
-Bence de ellerine sağlık tatlım yaaa (Alev)
-Afiyet olsun bitanlerimm..

Hep beraber sofrayı topladık. Bahçeye çıkıp kolalarımızı yudumladık. Ve kızlarla uzun bir düşünme merasiminden sonra karar verdik : Alışverişe gidiyooorduuuukkk !!!
-Aslı kaldır şu kafanı telefondan!
Aslı homurdanarak bana döndü :
-Bir şartla...
Diyince tüm kafalar ona döndü :
-Alışverişte benimle selfie çekineceksinizzz!!!!
Bu teklifi kabul etmemiz iki saatlik ufak çaplı tartışma sonucu kabul edildi. Ve daha fazla geç kalmadan evden çıktık.

Kızlar bana öcüymüşüm gibi davrandılar! Neymiş arabayı ben kullanamazmışım!!!! Uzun bir süre bu konuyu konuştuk. Ve karar anııı ; Alev arabayı kullanıyor. Ben ön koltukta. Merve, Aslı ve Almina ise arkada. Arabanın üstü açık. Son ses müzik dinlerken biz dördümüz üstten kollarımızı sallandırıp sıcak rüzgarın yüzümüze çarpışından zevk alıyoruz. Alev araba kullandığı için bize gülmekle yetiniyor.
-Arabayı ben kullansaydım sen de eğlenirdiiin !!
-Eğlenmekten çok hayatta kalmak istiyorum. Ve sizi görmek bana yetiyor da artıyor bile.
Bu sözler üzerine birbirimizi ne kadar çok sevdiğimizi anladım ve tebessüm ettim.

Alışveriş merkezine geldik. Ve hepimiz kombinler satın aldık. Kıyafet kombinlerini ben tasarlıyordum ve kızlar alıyordu. Merve beyaz bir bluz getirdi. Ve hemen kombinleyip ona verdim. O da beğenip satın aldı.
Saat 15.07 idi. Ve biz işimizi bitirip çıkmak üzere yeltendik. Tabii ki en az 1 saatimiz " Aslı ve Selfieleri " ile geçmişti. Bu kız bir çılgın.

RÜZGAR'DAN

Sinirlerim iyice bozulmuştu. Annemin ısrarı üzerine Berk'e Tankut'a doğum günü hediyesi alıcaktım ! Ahhh gıcık 19 yaşına giren ikizler. Ama kankan ne yaparsın. İkisine de hediye aldım. Tam çıkarken gözüm bir şeye takıldı. Rafta ona baktım. Ve sonra benim aklıma erkek olduğum gelince hızla ayrıldım rafın yanından. Karşıdan 5'li bir kız grubu geliyordu. Hızlıca yanlarından geçmek istedim. O sırada beni arabada bekleyen Eren ve Yağız yanıma geldiler. Ve sonra birden onlara bakarken 5'li kız grubundan birine çarptım. Kız cırtlak sesiyle bağırdı :
-Ahh ne yapıyorsun? Önüne baksanaaa !!!!
-Ne bağırıyorsun be ! Görmedik kusura bakma. Yürü git işine.
Dememle kız üzerime atıldı.
-Yaş hödük işte be insan özür diler.
Diyerek beni ittirdi. Uzatma kızım diyecekken Eren ve Yağız kızı başımdan almaya çalışırken iki kız onlara engel oldu. Diğer iki kızsa izliyordu. Böyle baya bi kavga ettik. Tartışma esnasında adının Almina olduğunu öğrendiğim kız Yağız a , adının Merve olduğunu öğrendiğim kızsa Eren e saldırdı. Ben de yine adını tartışma esnasında öğrendiğim Rüya ile uğraşıyordum. Allahım herkes bize Bakıyordu.REZİLLİK . Bu kavganın hiç bitmiyeceğini düşünürken Rüya nın
-Hiiiiih! Eyvahhhh
Diye bağırmasıyla tüm gözler ona dönkü Erenle Yağız da ona bakıyordu.
-Karakola gitmeyi unuttum !
Diye bağırdı kız. Bunun üzerine diğer 4 kız hemen Rüya nın yanına geldi. Kavga esnadında adının Alev olduğunu öğrendiğim kişi Rüya nın koluna girdi. Rüya nın beti benzi atmıştı. Ne karakolu beee ?! Bundan bananeydi ki ? Diğer üç kız da poşetleri taşımaya başladılar. Ve hemen buradan ayrıldılar. Benim beynim ise istemsizce ne karakolu diye merak ediyordu. Ne demişler : Fazla merak , ****** *****.

RÜYA'DAN

Karakola gitmeyi nasıl da unuttum?! Kala kendime kızıyordum. Hemen arabaya atladık. Arabayı yine Alev kullandı. İtiraz etmedim. Şuan hızlı olmalıydık ve kava etmeye vakit yoktu. Ayrıca söyleyeceklerimi düşünürken araba kullanamazdım.

Karakola geldim. Ve olanları anlatmaya başladım. İfademde 3 kez bayılmış , 2 kez şoka girmiştim. Ağlama ve hıçkırıklar dinmiyordu zaten. İfademi alan polislerden biri bana bir kağıt imzalatt. İfadem yazılıydı. İmzaladım Üzüntüyle oradan ayrıldım...

~3 Ay Sonra~

Mahkeme salonuna doğru ilerliyordum. Bu gün hauatımın dönüm noktasıydı. Adım okundu , sıra bana gelmişti :
-Davacı ölü Adem Kılıç , Davalanan Rüya Kılıç.
Bunu duyunca kızlarla hemen içeri girdik. Uff şimdi herşeyi tekrar anlatıcaktım. Başladım :
-O gün babam beni ofisine çağırdı. Ben , bense yanına gittim. Odasına geçtim. Bir anda kapıyı kilitledi. Endişeyle ne yaptığını sordum. Gözlerinde ateş vardı. Masadaki içki şişelerinden içtiğini anladım. Beni koltuğa atıp Boynumu öpmeye başladı. Na-napıyorsun diye sordum. Eğleniceğimizi, acımayacağını hatta zevk alıcağımı söyledi. Korktum. Gittikçe boynumdaki öpücüklerin hızı arttı. Ve bende masadaki içki şişesini alıp kafasına vurdum. Ayılmaya başladı. Ben de korkudan demir levheyi kafasına vurdum. Ve, ve kanlar içinde bayıldı. Hemen doktor çağırttırım sekretere. Ben de o sırada şoka girmişim. Kendime geldim. Birkaç saat sonra doktor babamın öldğünü söyledi. Ben , ben pişmanım.

Bu itiraftan sonra başım dönmeye başladı. Ve kendimi yorgum ve güçsüz hissediyordum. Bunu fark eden avukatım :
-Su getiriiin !!
Diye bağırdı , ben de bir yere oturdum. Kolonya ve su geldi. Hemen su içirip kolonya koklattılar. Baygındım ama değildim. Gözlerim kapalıydı , açamıyordum ama sesleri kesik kesik de olsa duyuyordu.
Uzun bir süre sonra gözlerimi açtım. Artık sesleri de duymazken kolonya kokusuyla kendime geldim. Kızlar hakime açıklama da bulunuyorlardı :
-Hep böyle Oluyor. Bıabasından bahsedilince fenalaşıyor. Çok üzgün. Diğer arkadaşlarımızı da dinlediniz. Bence affedin.(Merve)
Bu sözlerle kendimkarae geldi. Acaba hakimin kararı ne olacaktı?



Vote ve yorum yapmayı unutmayın.

SON NOKTAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin