3# >^Asi Mafya<^

12.2K 388 12
                                    

İyi Okumalar :)))

Sabah yine iğrenç alarm sesiyle uyandım. Açıkçası babamın benimle konuşacağı şeyi merak ediyordum. Üstümü değiştirdim
Hızlı adımlarla arabama doğru ilerledim. Babamın söyleyeceklerini merak ediyordum. Araba anahatrını kontağa taktım ve çalıştırdım. Çok hızlı gittiğim için 5 dakikaya şirkete ulaştım .

Şirkete geldiğimde sekreter beni babamın odasına doğru yönlendirdi. Ve ben de kapıyı tıklattım.
-Hoşgeldin kızım.
-Hoşbuldum baba Benimle ne konuşucaksın?
-Geç bakalım içeriye.
-Tamam.
İçeriye girdiğimde babam kapıyı kilitledi. Şaşkınlıkla babama bakarken babam üstüme gelmeye başladı. Ben Korkuyordum. Kekeleyerek sordum :
-Ba-baba ne ne ya-pı-yorsun s-s-sen?
-Şşşt güzelim sakin ol. Sadece ufak bir oyun oyniyacağız. Canın yanmıcak. Aksine zevk alıcaksın...
Babam sinsice sırıttı. Bu tanıdığım babam değildi. Ben korkmaya devam ederken babam birden boynuma öpücükler kondurmaya başladı. Babam , babam içki kokuyordu!
- baba yapma lütfen bırak beni gideyim. Babamı omuzlarından iktirmye çalıştım ama hiç bir işe yaramadı kollarımı sıkıca tuttu ve beni iyice duvara sabitledi
Masanın üzerindeki içki şişelerine takıldı gözüm. Babam benim boynuma öpücükler kondurmaya devam ederken yavaş ama seri hareketle şişelerden birine uzandım ve kafasında sert bir şekilde kırdım. Babamın önüme yığıldı
Korku ve şoktan ellerim titriyor gözlerimden akan yaşlardan etrafı göremiyordum.
Az önce ne olmuştu Öz babam neler yapmışto öyle? Engellemesem , benden masumluğumu çalar mıydı ...? Bu düşüncelerden beni babamın homurdanmaları ayırdı. Ayılmasını istemiyordum. Korkuyor ve titriyordum. Hemen masadan 1 tane daha şişe aldım ve kafasına vurdum. Kanlar akmaya başlamıştı. Şoktan ne yaptığımın bile farkında değildim.sonunda kanları görünce hemen sekreterden doktor çağırmasını istedim. Sanırsam beyin kanaması geçiriyordu. Ben, bense hala titriyordum. Ve yavaşca gözlerim kapanmaya başladı. Titreyerek şoka girmiştim ve bayılmıştım. Sonrası karanlık..

Gözlerimi etrafımdan gelen o lanet uğultularla açtım. Hala üzerimde bir ağırlık vardı ruhsal olarak. Ve fiziksel olarak Sonra yaşananlar aklıma gelmeye başladı... Korkuyordum. Hiç olmadığım kadar çaresizim şuan. Çakma sarışın bir hemşire yanıma yaklaştı.Ve bana o berbat soruyu sordu :
-İyi misiniz ?
-Hııı ? Haa şu soru. Evet biraz da olsa iyiyim.
-Size ve babanıza neler olduğunu öğrenmek için polisler ısrar ettiler. Bizde şoktan yeni çıktığını söyledik. Ama hastaneden çıktıktan sonra yarın ilk iş karakola gitmek olsun tatlım. İyi dinlenmeler. :)

Çakma hemşire de yanımdan gidince sinirle ağlamaya başladım. Sessiz gözyaşlarım yavaş yavaş hıçkırıklara dönüyordu. Sesimi kimsenin duymasını istemiyordum. Ve biraz daha ağlayıp kendime geldim. Sinirlerimi de boşalttığıma göre artık iyi gibi sayılırdım en azından ben iyi olduğumu düşünüyorum Ve sonunda uykuya daldım.

Uyandıktan yaklaşık 5-10 dakika sonra doktor gelip çıkacağımı söylemişti. Ben de onaylamıştım. Hemen odadan çıktım. Ve ameliyathaneye doğru koştım. Babam büyük ihtimalle ameliyathanedeydi. Saatler geçmek bilmiyordu sanki...

~2.30 saat sonra~

Sonunda ameliyathaneden bir doktor çıktı. Ve hemen o doktora babamın durumunu sordum. Baba demeye çekiniyordum... :
-Maalesef biz elimizden geleni yaptık ama kurtaramadık. Başınız sağolsun...
-Hayır yaaaa hayııııııııırrrr !!!!!!
Onu ben öldürdüm ben yaptım
Ama pişman değilim pişman olmak istemiyorum

ALEV'DEN ;

Hastaneye gittiğimizde Rüya yı ağlarken bulmuştuk. Dört arkadaş olayı duyunca tam kadro burdaydık ; Almina, Merve, Aslı ve ben... Dördümüz de gidip aynı anda Rüyayı sarmaladık. Ağlamaktan gözleri şişmişti canım ben ona kıyamam kiiii. Yanına gittiğimizde herşeyi anlattı bize Rüya. Babası oysa ne kadar da şerefsizmiş... Ölmesine neden üzülüyor Rüya bilmiyorum ama o adamı şuan diriltip bir de ben öldürmek istiyorum.
-Kızlar ben su almaya gidiyorum birşey isteyen?
Kimseden ses gelmedi. Beklemezdim de zaten. Hepsi ağlamaktan morarmış gözlerin sahibi olan Rüyanın gözünün içine bakıyorlardı.
-İyi o zaman ben su alıp geliyorum.

Su almak için kantine yöneldim. Gece bu saatte fazla kişi yoktu. Hatta hiç kimse yoktu!
Tam merdivenlerden inerken dengemi kaybetip arkama düşerken bir çift eli belinde hissettim. Oldukça cool bir çocuk neredeyse benle aynı boyda ve aynı yaştaydı. Beni kaldırmasıyla kendime geldim.
-Teşekkürler.
-Ne , niye ki ?
-Şaka mısın sen? Beni kurtardın ve teşekkür ediyorum ben de!
-Haa o şey sorun değil Hasta mısın Nesin git işine ufacık birşey yaa!
-Öküz gördüm ama senin gibisini ilk defa görüyorum , acaba hangi türdensin? Öküzün genetiğiyle oynayıp seni bulduklarına eminim.
-Kızım bela mısın? Siktir git başımdan yaa.
-Tüm su alma hevesim kaçtı, manyak...
Dedim ve cevap vermesine vakit bırakmadan çekip gittim. Kızlar şaşkınca bana baktılar ve ellerimde suyu göremeyince ( e haklı olarak ) sordular :
-Su almadın mı?(Almina)
- Boşver yaa o konu uzun. Rüya nasıl oldu?
-Dinlenmesi için evine gönderdik.(Aslı)
-İyi yapmışsınız. Geç oldu hadi bizde eve gidelim. Ölü bir adamın refekatçiye ihtiyacı yoktur herhalde.Hadi gidelim. Rüya yanlız kalmasın. Bu psikoloji ile kendine zarar verebilir.
Kizlarla ayni anda
-Amannn Allahhh korusuuun..... :);):);):);):);)
Diye bağırınca ben de hafif bir tebessüm ettim...




Umarım beğenmişsinizdir. Birdahaki bölümde görüşmek üzere. Vote ve yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen ... :)))


SON NOKTAМесто, где живут истории. Откройте их для себя