19 mars

7 1 0
                                    

När jag vaknade kändes mitt huvud tungt. Vi hade inte varit ute särskilt länge men jag som är så kvällstrött var såklart dödstrött idag för att jag hade gått och sova några timmar senare än jag brukar.
Jag vilade mest men senare på dagen skulle jag med min familj och se på bio. Jag hann slöa till fyra innan jag måste börja ställa mig för att hinna i tid. Vi åkte in till stan. Det tar ungefär 45 minuter så vi kom fram 17:15. Vi åt ännu middag före bion på ett indiskt ställe. Maten var jätte god men jag fick lite ont i magen av den. Vi hann köpa godis före bion började. Vi såg beauty and the beast som hade haft premiär på fredagen. Filmen var jätte bra. Men det kändes som att något hade saknats hela dagen. Jag hade hela tiden den känslan bak inne i huvudet fast jag hade jätte roligt tillsammans med min familj.

När vi kom hem lagade jag mina läxor, gick i duschen och tog en tidig kväll. Mina planer var att jag skulle sova ut före skolan men jag kunde inte somna. En efter en gick resten av mina familjemedlemmar och sova medan jag låg vaken i mitt rum. Mitt huvud snurrade av tankar. Tankar om vem den andra flickan Anton skriver med kunde vara.

Nästan ett årDär berättelser lever. Upptäck nu