°•YK-7•°

58 1 0
                                    

"ama aramızda yastık olacak, tamam mı?"

"Tamam be bir susmadın iki saattir."

"Ben mi susmadım hiçte bile-"

Sesimi bölen şey telefonumun tanıdık melodisiydi. Sarp arıyordu.

"Kim arıyor?" Diye soran edize

"Sarp" diye yanıt verdim.

Edizden

Telefonu kulağına tutan kıza sinirle bakıyordum. Sanki bananeyse ondan. Telefonu hoparlöre alması için kas göz yaparken bir süre anlamaz bakışlarla baktı gözlerime. Sonra süper zekalımız anladı ve telefonu hoparlöre aldı. "Derinay ne dersin bir şeyler yapalım mı?" Dedi sarp denen lavuk!

"Immm şey, olabilir sarp"

"Sen neredesin?"

"Şey edizleyim."

"Hm tamam"

Daha sonra Derinayın kolunu cimcikledim o inlerken bende elinden telefonu alıp uzağımızda tuttum. "Korkma güzelim canını yakmam" diye fısıldadım. Sonra da telefonu suratına kapattım. Anlamışsınızdır ne yaptığımı. Daha sonra suratıma gelen tokatla aklım başıma geldi. " Ya sen ne yapıyorsun ediz ya. Yanlış anladı bizi. Bizi şey yapıyoruz sandı."

"Ney yapıyoruz sandı?"

"Şey işte mal!"

"Bak ben sana yumuşaklık kotamı doldurdum diye düşünüyorum ha ne dersin?"

"Y..yok "

Ulan ben arabayı ne ara durdurdum da Derinayın üzerine çıktım. Yohamina. Daha sonra gözümun önünde duran pembe dudaklar beni öp diye yalvarıyordu. Orta kalınlıktaki dudakları o kadar davetkardı ki... Dudaklarımı dudaklarına bastırdım.

Derinay'dan

Dudaklarımın üzerinde hâkimiyet kuran dudaklarına karşılık vermemek için kendimi zor tutuyordum. Biraz sonra alt dudağımı ısırığında ağzına inleyip ellerimi yanaklarına koydum ve ona karşılık verdim. Bu yaptığım ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyordum ama bunu seviyordum. Daha sonra dili dilimle buluşunca nerde olduğumuzu hatırladım ve omuzlarından ittirdim. "Bir daha beni öpme ediz!" Bu söylediklerim tamamen istek dışıydı. Beni öpmesini seviyordum ama ilişkimizin bir adı yoktu. Mesela sevgili değildik. Ama arkadaş da değildik. Bana okulda artık benimsin demişti ama ben ciddiye almadım.

"Neden seni öpmemi istemiyosun."

"Çünkü.. ıı şey çünkü...." Öpücüğün etkisinden zorda olsa çıkıp

"Çünkü biz seninle hiç bir şeyiz anladın mı?" diye sinirle soludum.

Önüne dönüp arabayı sürmeye devam etti. Ve ardından şunları söyledi. "O dudakların tadını aldıktan sonra birdaha bırakacağımı mı düşündün?" Dudaklarımın tadını beğeniyordu. Neyse bu da birşey. Edizin son sözü arabada çıkan son ses olmuştu. Bu sözden sonra arbada sadece nefes alışverişlerimiz duyuluyordu.

••••

Sabah yanımda kaslı kollar beklerken değişik bir şey vardı yanımda. Gözlerimi iyice açtığımda bunun bir çorap olduğunu gördüm.

Edizin çorabı!!!

"Yaaa çek şu ayaklarını üzerimden."

Edizden

Sabah derinay'dan önce uyanmıştım. Uyandığımda bana kuala gibi sarıldığı için kalkmam zor olmuştu. Yatağın tersine yatıp gözlerimi gülerek kapattım. Ve tabi birde sabah ultra sexülü çoraplarımla karşılaşınca vereceği tepkiyi hayal ederek.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 25, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

YARIM KALANWhere stories live. Discover now