°•YK-1•°

85 0 0
                                    

multi: DERİNAY ve göksel yarım kalan.. bence çok güzel bir şarkı. 

iYİ OKUMALAR!

........

Ben Derinay Solmaz. Hayata bir sıfır geride başladım. Bir sıfır geride başlamamın nedeni annesiz olmam. Annem var ama anne derken bile çekiniyorum. Ben 16 yaşındayken benim gözümun önünde babamı bir aptal yerine koyup aldattı. Bu yüzden hep bir yanım yarım benim. Babam ise trafik kazasında öldü.

Babamın cenazesinde o sahte timsah gözyaşları bayilmalar aklıma geldikçe sinirlerim tepeme çıkıyor. Ben babam öldükten sonra kendi ayaklarım üzerinde durdum hep. O kadın yıllardır yanıma uğramadı bile. Bende hiç aramadım zaten. Herkesin sırdaşı annesi olur ya benim değil. Bisey olduğunda herkes annesine anlatır ya. Herkes aksam bara veya başka bir yere gitmek için izin alır ya annesinden ben değil iste.

Ben hep annesiz,bir yanım eksik,buyudum. Babama kızacağım ama kizamiyorum. Onun suçu yok ki diyorum bazen. Bazense hiç mi fark etmedi diyip kendimi yiyorum. Herkesin annesi idolleri olurken benim annem (!) Olmak istediğim son insan bile değildi. Belki de babam ogrense intihar ederdi ve benim canım daha çok acırdı.

Babam bana hep 'ne olursa olsun kimsenin seni ezmesine musade etme. Kendini korumasını bil. Ben hep senin yanında olamayabilirim' derdi hep. Bence o da farkındaydı annemin bana karşı olan soğukluğunu.

Ben düşüncelerimle boğuşurken alarm çaldı. Sanki uyuduk da.

Kalkıp perdemi sonuna kadar çekip içeriye ışık girmesini sağladım. Evim tek katlı mutevazi bir sitenin apartmanında idi. Fazlasına gerek yoktu. Ev benimdi.Beni annemin aksine çok dusunen bir teyzem vardı. Hatta bazen üvey evlat olduğundan bile şüpheliyim. Bana bu evi satın almıştı. Kalkıp odamdaki lavaboya girdim. İşlerimi hallettikten sonra aynadan kendime baktım. Fondoten kullanmayı tercih etmediğim için direkt yüzüme nemlendirici surdüm bu yüzümü makyaja hazırlıyor.

Odama girdim ve hemen gardrobuma baktım. Aman allahım ben ne giyeceğim (okul dışında). Bugün idare ediyim de haftasonu alışverişe çıkarım diye düşünüp siyah dar jean ve okul formamı giydim. Okulda etekte giyiliyor fakat ben şahsen tercih etmiyorum. Ama bazen etek giydiğimde oluyordu. Bugün jean giycem

sizene lan benim pantolonumdan sizene.

Neyse kusura bakmayın ben gene mala bağladım. Banyoya geri koştum ve nemlendirici sayesinde yumuşayan yüzümü yıkadım. Göz altlarına kapatıcı sürdüm. Yüzüm fazla solgun durduğu için şeftali tonlarındaki allığı elmacık kemiklerime fırça yardımıyla yaydım. Aynadaki son görüntüme baktım. Daha sonra pantolonuma bulaşan allığı gordum yaa diye haykırarak pantolonu çıkardım. Toprak tonlarında dizimin bir buçuk karış ustune gelen şort etegimi giydim. Of ya bugün pantolon giyecektim işte. Dun gece banyo yaptıktan sonra ördugüm saçlarımı açtım spreyle son rutusleri yaptıktan sonra nihayet hazırım. Dün hazırladığım çantamı sırtıma takarak salona girdim. Evim bir katlı dediğime bakmayın. Baya büyük bir ev.

İphonemi -evet telefon değil - alarak kapıdan çıktım. Anahtarimla kapıyı bir kaç kez kilitledikten sonra anahtarı elime alıp garajda duran range rover ima hüzünlü bir bakış atarak durağa doğru yürümeye başladım.

Haaa bu arada size söylemeyi unuttum ben 18 yaşıma daha girmedim bu yüzden teyzem bana söz verdirtti girmeden kullanmıyim diye. Aslında kullanirdimda bir kere ölümden dönünce. Sonunda otobüsüm geldiğinde akbili basıp boş olan bir yere geçtim. Şansıma cam kenarı boştu. Oturdum okula on dakika kala yanıma tipi hiç tekin olmayan bir adam oturdu. Abi her yer boş niye benim yanımda oturuyon sen. Bir kaç dakika sonra bacağımda bir el hissettim. Daha sonra yanlışlıkla olmuştur diyip önüme döndüm. Bu eli bir kaç kez daha hissedince sinirdne bağırdım.

YARIM KALANWhere stories live. Discover now