°•YK-4•°

35 2 0
                                    

Ediz sinirle odada volta atıyordu. O lanet olası kız onu nasıl öperdi!

Nasıl!

Nasıl!

Daha sonra kendini koltuğa atıp bugün olanları düşündü. Derinay ona tükürmüştü! Ve üstüne üstlük kasıklarına tekme atmıştı. Bu kiz yürek yemiş olmalı diye düşündü genç adam.

Bu kız ona sürekli bela getirmek zorundamıydı?

O olmasaydı cerende gelmezdi!

Zamanında ceren ile karşılaşmak zorundamıydı. Şu zamana kadar bir tek iki tane ciddi ilişkisi olmuştu. Birincisi lisenin başlarında iken saçma ergen aşklarından. Diğeri ise cerenle idi. İkisindede pişman olmuş artık tercihini tek geceliklerden yana kullanmaya devam etmişti. Etrafındaki kızların hepsi onun tipine bakan kızlar dı zaten. Tekrar düşündü genç adam. Derinay ile karşılaştığından beri bir kaç defa gülmüştü.

Oysa o gülmezdi!

O aptal bilmiş kızın hareketlerine herkes güler diye düşündü genç adam.

Daha sonra aldığı alkol sayesinde koltukta sızdı kaldı.

.......

Derinay evinin salonunda oturmuş cereni bekliyordu. Neredeydi bu lanet olasıca!

Yaklaşık 20 dakika sonra dış kapının sesi duyuldu. Derinay koşarak kapının önüne doğru gitti. Karşısında dağılmış durumda olan bir ceren görmeyi ne yazık ki bekliyordu. Ama beklediğinin aksine yüzünde güller açan bir ceren gördü. Arkadaşı hemen sarıldı cerene. Sarılırken de kızmayı ihmal etmiyordu. "Neredeydin sen Allah aşkına!? Beni merak ettirmek hoşuna mı gidiyor senin ceren ha? Ne kadar merak ettim seni."

Ceren düşüncesizlik ettiğini biliyordu fakat arkadaşını üzmek istememişti. " Üzgünüm canım, neler oldu sen bilmiyorsun tabi. Gel bir soluklanayım anlatacağım."

Derinay arkadaşına geçmesi için yol verdi. Daha sonra fark etti. Ceren alışverişe çıkmıştı.

Ceren poşetleri koltuğun üzerine yığdıktan sonra koşar adımlarla mutfağa gidip su içti. Daha sonra tezgah'ın üzerinde yemyeşil ona göz kırpan elmayı alıp ısırdı. Elmadan çıkan 'kırt' seslerini dinleye dinleye salona doğru yürüdü.

Derinay koltuğa oturup arkadaşını bekledi. Daha sonra elinde yemyeşil bir elma ile ona doğru gelen cereni gördü. Kendisi ceren için bu kadar endişelenmişken cerenin rahatlığı sinirini bozuyordum. Cerenin anlatmasını bekledi.

Ceren ona beklentiyle bakan arkadaşına "ben edizi öptüm " dedi.

O anlar tekrar Derinayın gözünün önüne gelince yutkundu. "Biliyorum. Gördüm sizi."

Ceren edizin onu ittiğini gördüğünü düşünüp "eskiden o beni öpmek isterdi. Bugün beni niye itti bilmiyorum."

Derinay kulaklarına inananamadı. Ediz onu itmişti. İçine bir sevinç dalgası yayılırken silkeledi kendini Derinay. Onaneydi ki şimdi edizden? "İtti mi?" Diye sordu Derinay.

Ceren anladı arkadaşının sonuna kadar görmediğini. Keşke ittiğini söylemeseydim diye düşündü genç kız. Küçük düşmüştü. Arkadaşının ona sürtük gözüyle bakmasından korkuyordu belki de. Daha sonra ucu arkası olmayan bir gıybete başladılar.

YARIM KALANWhere stories live. Discover now