0.8

244 18 4
                                    

Kyungsoo çok heyecanlıydı. Okul heyecanlancak bir şey değil di tabikide. Ama okulun en yakışıklı çocuğunun kendisine aşık olduğunu öğrenince okulu sevesi gelmişti. Heyecanla gidiceği otobüsü bekliyordu. Yaklaşık 5 dakika sonra otobüs durağa yaklaştı. Otobüse binip cam kenarına oturdu. Heyecanını bastırmak için okula gidene kadar müzik dinlemeye karar verdi. Kris'in yanında Baek'inide çok özlemişti. En yakın arkadaşıydı. Kyungsoo'nun fazla arkadaşıda yoktu zaten. Kendi halinde takılan biriydi. Şunu hiç anlamıyordu. Kendisi bile kendini beğenmezken Kris onu nasıl beğenmişti ki? Gülümseyerek kafasını cama yasladı. Okula gelmişti. Yavaşça okula doğru yürümeye başladı. Okulun bahçesine nefesini vererek girdi. Yüzünde ufak bir tebessüm oluşmuştu. Yavaş adımlarla sınıfa gitmeye başladı. Sınıfın önüne geldiğinde çok heyecanlanmıştı. İçeri girdiğinde Baek'i gördü. Baek de Soo ya koşuyordu. Koca bir gülümsemeyle 3 ayın hasretini sarılarak gidermeye çalıştılar. Ayrıldıktan sonra Soo etrafına bakındı ama Kris'i göremedi. Henüz gelmemişti. En azından biraz daha kendini hazırlayabilirdi. Sıraya oturup Baekle konuşmaya başladılar. Konuşulcak çok şey vardı değil mi?
Baek heyecanlı heyecanlı anlatmaya başladı.
"Kyungie~Noldu biliyor musun? Hani yan sınıfta Chanyeol var ya bana çıkma teklifi ettii!! "

"Oha! Nabtın? Sakın kabul ettim deme bana?! "

"Oww~Kyugiem~ Merak etme sen. Kankan o kadar da salak değil. Ben ona ne yapacağımı biliyorum. "

Bu sırıtışın ne demek olduğunu yakından tanıyordu Soo. Chanyeol'ün çok çekeceği vardı.

~~~~~~~~~~~~~~~~

Kris yalnız başına yaşıyordu. Ailesi zengindi ve anlayışlılardı. Kris'in tek başına yaşamasına izin vermişlerdi.Uyanan çocuk saate baktığında ilk dersi kaçırdığını farketti. Sorun olmazdı heralde. Sonuçta bugün okulun ilk günüydü. Uykulu gözleriyle kalktı. Bugün Soo'sunu göreceğini hatırladı. Esnerken yüzünde gülümseme belirdi.Daha fazla sevdiceğini bekletmemeye karar verip hazırlanmaya başladı. Hazırlandıktan sonra ufak bir atıştırmalıkla kahvaltısını yaptı. Evden çıkıp arabasına binip okula doğru sürmeye başladı. Baykuşunu görecek olma duygusuyla sırıttı. Okula geldiğinde bütün gözler onun üzerindeydi. Kris artık bunlara alışmıştı. Pekte umursadığı söylenemezdi. Kris sınıfa girdiğinde herkes ona bakıyordu. Soo'da dahil. İkisinin gözleri buluşmuştu. Sahi ne güzel bakıyorlardı birbirlerine...
Baek bir şeyler diyodu ama Kyungsoo Kris'in gözlerinin büyüsünden onu duymuyordu bile. Baek iyice onu sarsınca ona doğru dönmek zorunda kaldı.
"Ha-a N-noldu?Neden s-sarsıyorsun? "

"Bıraksam çocuğun içine düşücektin.Hem sen bu Kris'i takmazdın. Ne oldu sana? "

"Yok ya. Sadece dalmışım öyle yani bir şey yok."

Baek iki parmağını kendi gözüne dikip sonra benim üzerim dikti.

"Gözüm üzerinde."
Açıkcası Soo biraz(!) Baekten korkuyordu. O çok sinsi bir insandı.
Krise döndüğünde oturduğu yerden kendisini izlediğini farketti. Gülümseyerek başını eğdi. Baek ise bu ikilinin arasında ne olduğunu çözmeye çalışıyordu. Kris okula geldiğinden beri Kyungsoo'yu izliyordu. Baek'te bunun farkındaydı. Baekhyun arkadaşına tuvalete gidiyorum diyerek yanından ayrıldı. Kris'in en yakın arkadaşının yanına gitti. Yan sınıftaydı. İçeri girince Chan sırıtarak ona bakıyordu. Baek ise onu takmamış Sehunun yanına gitmişti. Chanyeol'ün yüzü düşmüştü. Baek için bunu haketmişti bile.
"Sehun sana birşey diyeceğim ama bana doğruyu söyle tamam mı? Bu konu Soo'yuda ilgilendiriyor. O yüzden lütfen. "

Sehun nefesini vererek:

"Tamam bakalım, sor. Dinliyorum. "

Baek kimse duymasın diye köşeye çekmişti Sehun'u. Ama bu Chanyeol'ün hiç hoşuna gitmemişti.

"Şimdi Kris sana birini sevdiğiyle alakalı ve en önemliside bunun Soo ile olduğuyla ilgili birşey dedi mi? "

Sehun bunu söylemesi gerektiğini düşünüyordu. Baek Soo konusunda çok hassastı.

"Kris bana bu konu hakkında bir şeyler dedi. Soo'ya karşı ilgi duyduğunu,hoşlandığını ve hatta bunun aşk olabileceğini söyledi."

Baek'in tahmin ettiği şey doğru çıkmıştı.

~~~~~~~~~~
Kris Baek'in yokluğundan faydalanmak istedi. Ama sınıfta çok kişi vardı. Eğer yanına giderse dedikoduya malzeme vermiş olurdu. Kaş göz yaparak kapıya çıkmasını işaret etti. Kris önden hemen çıkmıştı. Soo'da gelince çatıya çıktılar. Kris burda özgür olduğunu hissediyordu. Sık sık buraya gelirdi. Soo ise ilk defa gelmişti buraya etrafa bakınıyordu. Kris ise duvara yaslanmış onu izliyordu.

"Etrafı izlemeyi bırak ta yanıma gel."

Soo sesle irkilip baktı.Soo çok utangaçdı.Yavaşça yanına gitti. Yaslandığı duvara yaslandı.
Kris Soo'nun omzuna elini atıp oradan baş parmağıyla yanağına okşamaya başladı. Aşk dolu olarak bakıyordu. Soo ise utangaçça gülümseyip başını eğiyordu. Yanağına ufak bir buse kondurdu.

"Seni çok seviyorum. "

"Öyle mi? " gülümseyerek ona baktı.

Elini tutup okşayarak cevap verdi uzun olan.

"Evet öyle"
~~~~~~~~~~~~~
Bunu okuyan sevgili jojuklarım diyorsunuzdurki bu malmı hikaye aklına bunca zamandır gelmemiş şimdimi gelmiş Evet ben çoğunlukla üşengeç biriyimdir O yüzden üşndiğim için yazamadım ama bu bölüm çok hojuma kaçtı çok güzel oldu bundan sonra yazmaya devam edicem eveeett Şükran is coming
Kmxxöxöööxxççx

Love Me/KriSooWhere stories live. Discover now