•Duyuru•

18.5K 640 112
                                    

Öncelikle herkese merhaba, nasılsınız?

Umarım iyisinizdir.

Kitap ile ilgili bir duyuru yapmak istediğimi diğer bölümde belirtmiştim.

7. Bölümü de duyuruyu yazdıktan sonra yazmaya başlayacağım.

Eminim ki kitapta herkesin kafasını karıştıran yerler olmuştur. Bu duyuruda da kafanızdaki soru işaretlerini gidermek için çabalayacağım.

İlk olarak,

1-)İlk bölümde Anonim, "en ufak hatamda kim olduğumu anlayabilirdi" diye bir cümle kuruyor. Bu nasıl olabilir?

Anonimimiz gerek okulda, gerek dışarıda Atlası fazlasıyla takip ediyor. Çok fazla göz göze geliyorlar. Ve bir çok kez ona yakalandığı da oluyor bunu ilerki bölümlerde anlayacaksınız bu yüzden fazla açmıyorum.

2-)Anonim yine ilk bölümde Atlas'a 'nasılsın' diye bir soru soruyor ve Atlas ona 'deliriyorum'  diye bir cevap veriyor. Peki bu nasıl olabilir?

Atlas'ın çocukken yaşadığı kötü şeyler var. Çok çok kötü şeyler. Yaşadığı şeyleri kurgularken bile tüylerimin diken diken olduğu şeyler. Bunlar ileride bile Atlas'ın peşini maalesef bırakmıyor. Yine ilerki bölümlerde Atlas'ın neler yaşadığını öğreneceksiniz.

3-)Sıkıldınız biliyorum fakat, yine ilk bölümde -umarım ilk bölümdedir yanlış hatırlıyorsam kusura bakmayın- Anonim, Atlas'ın doğum gününü kutladığında Atlas, 'sen benim doğum günümü nereden biliyorsun' diyor. Bunun açıklaması ise,

Atlas ilgiyi seven biri değil. Her yerde göz önünde olmayı da sevmiyor doğal olarak. Doğum gününü sadece iki üç yakın erkek arkadaşı biliyor. Bunlardan biri de Çağın.

4-)Atlas'ın kullanıcı adı 'atla sürek' mi?

Bunu her düşündüğümde gülüyorum. Bir yanlış anlaşılma olmuş. Çok sonradan farkettim. Atlas'ın kullanıcı adı, adı ve soyadından oluşuyor. Yani Atlas Ürek.

5-)Anonim, Atlas'a çirkin biri olduğunu söyledi fakat, sonraki bölümde güzel bir kız gördük?

Bunun da bir açıklaması var. Atlas gibi Anonim de çocukluğunda bir şeyler yaşadı. Bunu öğrenmeniz çok uzun sürmeyecek.

Benim sizin kafanızı karıştırabileceğini düşündüğüm şeyler bu kadardı. Eğer kafanızı karıştıran başka şeyler veya sormak istedikleriniz varsa lütfen yorum olarak atın veya bana ulaşın. Hepsine cevap vereceğim.

Henüz çok acemiyim. Yazım hatalarım, kurguda gözden kaçırdığım yerler olabilir. Bunları lütfen bana söyleyin. Hatalarım için sizden özür dilerim.

Oylarınız ve yorumlarınız için de çok teşekkürler. Beni ne kadar mutlu ettiğinizi tahmin bile edemezsiniz.

Son olarak,

Sizce Atlas, Ayça'ya mı yoksa Anonim'e mi bakıyordu?

ANONİM Where stories live. Discover now