"Mă înnebunești"

63 4 0
                                    

   Trecuse o saptamana in care n-am mai auzit nimic de Dean, am incercat sa il caut,sa il sun,dar de fiecare data mi-a respins. Incercam sa il inteleg, era intr-o situatie destul de ciudata. Voiam sa vorbeasca cu mine,sa imi spuna totul, asa cum faceam eu cu el.

   Azi trebuia sa ies cu Anna si Derek, in saptamana asta am inceput sa vorbesc destul de mult cu Derek. Anna spunea ca ne-ar sta bine impreuna si poate avea dreptate,Derek este o persoana minunata,dar nu-mi puteam lua gandul de la Dean. Era normal,il iubeam cu toata fiinta mea si nu-mi placea sa il vad in situatii de genul asta.

   -Esti gata? ,ma intreaba Anna.

   -Da,hai sa mergem.

   Nici nu stiam unde mergeam,eram cu totul abatuta de la orice.
   Am iesit din casa si Derek statea pe veranda casei, a venit si ne-a luat in brate pe amandoua. Imi placea sa imi petrec timpul cu ei,ma faceau sa rad cu glumele lor,cel putin pentru moment.

-Si,Claire..Ce mai face iubitul tau? ,ma intreaba Derek pe un ton usor irascibil.

-Nu stiu sigur daca mai e iubitul meu. ,am oftat eu.

   Anna a observat ca nu-mi facea placere sa vorbesc despre asta,asa ca l-a strans usor de mana incercand sa-i dea de inteles sa nu mai abordeze subiectul asta. Era mai iritata ca mine cand venea vorba de Dean,nu i-a placut de el inca de la inceput. Mi-a zis intr-o seara ca Dean e reincarnarea Satanei. Ii placea sa exagereze in asa fel incat sa ma faca sa zambesc. Chiar ieri venise la mine in camera si a inceput sa imi faca o lista cu argumente pro si contra lui Dean. O iubeam pentru ca incerca sa ma ajute si eram constienta ca ce spunea ea,era adevarat,dar sufletul meu nu voia sa accepte asta.

   Am intrat intr-o cafenea din apropiere si ne-am asezat la masa. In spatele nostru era Valentin cu inca un baiat,nu puteam observa cine mai exact pentru ca statea cu spatele.
   Anna s-a panicat si ii tremurau picioarele,ma amuza maxim asa ca eu si Derek ne faceam semne subtile.

   -Claire,uita-te tu in spate,ar fi prea evident daca m-as uita eu. Te roooooog! ,zise ea pe un ton de copil mic.

   M-am intors subtil incercand sa fac sa para ca si cum m-as uita dupa chelner,atunci Valentin i-a facut semn baiatului misterios sa se uite la mine. Am recunoscut ochii aia intr-o clipita. Era Dean. Nu stiu cum se facea,dar tot timpul ma ciocneam de el in cele mai neasteptate circumstante. Timp de zece secunde,el s-a uitat patrunzator la mine si apoi mi-a facut semn cu mana sa merg langa el. Nu voiam sa merg. Acum eram in situatia Annei, imi tremurau parca si mai rau picioarele. I-am luat dupa mine si pe Derek si pe Anna,nu puteam sa merg singura. Ma simteam mai increzatoare daca eram cu ei. Anna s-a asezat langa Valentin,bineinteles,iar Derek s-a asezat langa Dean,lasandu-ma pe mine la margine. Nu stiu daca a facut asta pentru ca voia sa ma salveze de la o situatie jenanta sau pentru ca nu voia sa stau langa el.

   -Poti sa o lasi pe Claire langa mine?

   -Da,cum sa nu,daca si ea e de acord.

   Amandoi se uitau insistent la mine. Derek imi facea semn cu mana sa raman unde eram ,Dean dadea din cap sa vin langa el.

   -Derek,poti sa-mi faci loc langa Dean?

   La auzul celor spuse Derek se uita dezamagit la mine,era si normal ca o sa stau langa Dean. As fi profitat de orice ocazie sa pot sta aproape de el. M-am asezat sfios langa Dean,el si-a pus mana pe piciorul meu si am tresarit imediat. Anna era deja in bratele lui Valentin si chicoteau impreuna ca si cum ar fi fost singuri la masa.

   -Eu sunt Dean,nu cred ca am facut cunostinta pana acum. ,intinse el mana spre Derek.
   Derek a ezitat o clipa.

   -Derek,imi pare bine... ,zise el stranzandu-i mana foarte tare si uitandu-se arogant la el.

I crave youWhere stories live. Discover now