"Nu uita de centură"

71 5 3
                                    

24.februarie.2016
ora 20:13

    N-am mai auzit de Dean de cand am chiulit impreuna saptamana trecuta si nu stiu daca ar trebui sa il caut. Zilele astea nu mi-am putut lua gandul de la el. Poate ar fi cazul sa folosesc numarul de telefon pe care mi l-a lasat pe noptiera.

    In timp ce telefonul suna,eu ma plimbam dintr-un colt intr-altul al camerei, si imi tineam mana la gura nerabdatoare sa ii aud vocea. A sunat deja de patru ori,poate are treaba si ar trebui sa inchid.
    -Alo,da? ,zise el cu o voce greoaie.

    -Hei,Dean... Um,sunt eu,Claire.

   -Chiar m-am gandit la tine intr-un moment nepotrivit si nu mi s-a intamplat niciodata asta.

   -Ce vrei sa spui cu asta?

   -M-am gandit la tine in timp ce eram cu o fata.

   -Nu inteleg ce vrei sa spui.

   -La naiba,Claire! M-am gandit la tine in timp ce faceam dragoste cu alta fata.

   Mi se inmuiasera picioarele cand am auzit asta,nu stiu cum sau de ce,dar am simtit un sentiment puternic de gelozie cu toate ca nu ar trebui. Noi doi nici macar nu ne-am sarutat.

   -Mai vorbim,am treaba! ,am zis repede si rastit ,trantindu-i telefonul in nas.
   Nu pot sa cred ca tocmai mi-a spus asta,stiam eu ca e o greseala.

25.februarie.2016,ora 13:15

   Maine e balul,iar eu sigur nu mai merg cu Dean. Poate doar am exagerat eu,nu stiu...Doar am nevoie sa fac ceva care sa ma ia cu gandul de la el si cred ca stiu metoda perfecta.

  ora 16:45

   Trebuia sa imi iau o rochie noua si bineinteles ca aveam nevoie de parerea cuiva, ati ghicit! Stilistul meu personal era chiar Alexandra, era mereu in pas cu moda si urmarea tot felul de reviste de moda.

   -Iti trebuie una cu maneci lungi,si decolteu la spate,rosie bineinteles. Vei arata perfect!

   Entuziasmul ei era foarte amuzant, voia ca fiecare lucru  sa fie pus la punct. Inca nu i-am zis de Dean, pentru ca stiu ca va spune ca a avut dreptate de la inceput. Oricum nu o sa pot sa evit subiectul la nesfarsit.

   Am intrat intr-un magazin si ea mi-a adus aproximativ cincisprezece rochii sa probez.

  Strigam dupa ea sa imi aduca o marime mai mare la una din rochii,dar era de negasit. Am intins mana sa trag perdeaua ce impiedica lumea sa ma vada si mana imi este prinsa ferm de catre un barbat.

Era el... Nu-mi venea sa cred, cum se poate ca din toate magazinele sa intre fix in cel in care eram si eu. Sigur asta e mana Alexandrei, ar fi prea mare "coincindenta".

A intrat cu mine in cabina,eu eram aproximativ dezbracata. Incercam sa imi acopar corpul cu rochia rosie.

-Dean,ce dracu faci? Iesi afara! ,am spus asta putin cam tare.

El mi-a facut semn sa tac si se uita la mine din cap pana in picioare ,zambind sarmant. Eram doar in lenjeria intima ,iar rochia nu era de ajuns pentru a-mi acoperi corpul. Ma simteam jenata si parca putin complexata. Corpul meu nu era perfect. Aveam cateva kilograme in plus,nu multe,dar mereu am avut complexul asta.

-Pentru o virgina,sunt impresionat de lenjeria ta. E exact pe placul meu, neagra si dantelata.

Dean mi-a luat rochia si a aruncat-o pe jos, acum ma putea vedea perfect. S-a apropiat mult mai mult de mine si mi-a pus mana pe coapse, plimband-o incet in sus pana a ajuns la sutien. Voiam sa il opresc,dar imi placea. Era o senzatie placuta,parca toti stimuli mei erau activati si in momentul ala nu m-am mai gandit la nimic altceva doar la cat de tare voiam sa il sarut,asa ca mi-am pus mainile pe fata lui si buzele noastre s-au atins. Era asa de rece, si eu atat de calda. Limba lui imi masa buzele. Niciodata nu am simtit atat de multa placere doar printr-un sarut. Poate pentru ca era ceva ce imi doream sa fac de cand l-am vazut prima data.
Mi-a ridicat piciorul drept sprijinindu-l de el , m-a impins in perete si a inceput sa ma sarute si mai pasional. Era asa de multa placere pe care o simteam incat am scapat un mic geamat. Am simtit cum colturile gurii lui se ridica,radea de mine.

I crave youUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum