10. Kapitola

83 6 5
                                    

"Celá se klepeš, co se děje?" hladil mě po vlasech a já se třásla. Potřebovala jsem krev. Svou denní dávku krve.
"Potřebuješ insulín?" zeptal se.
No jasně, já sem blbá! Vždyť jsem mu řekla, že mám cukrovku! Že jsem si na to nevzpoměla!
"Jo, zapoměla jsem si ráno píchnout."
"Takže se klepeš touhou po cukru."
Klepu se touhou po tvý krvi! Né po cukru.
"A kde máš injekci?"
"V hotelu. Proto bych byla ráda kdyby jsi mě odvezl."
"Já ti ho přivezu. Kde ho přesně máš?"
"Cením si toho, ale vážně bych chtěla na hotel. Necítím se tu moc dobře."
Conor si povzdechnul a pomohl mi na nohy. V chodbě mi pomohl do bot a do bundy a vyjeli jsme k hotelu. Když jsme k němu přijeli, tak trval na tom, že mě vezme do pokoje, ale přesvědčila jsem ho, že to zvládnu a nechci aby mě viděl jak si pícham injekci.
Vlítla jsem do pokoje, popadla kabelku, nedočkavě vyndala sáček s krví a pila jsem jak hladová šelma. Dopila jsem a do žil se mi začaly vlévat síly. Konečně mi bylo dobře. Utřela jsem si pusu a valila zpátky za Conorem do auta. Odjely jsme zase zpátky k němu natočit cover. Zpívali jsme a Jack nás opět natačel. Když bylo dotočeno, tak jsme nahrály vokály a pak jsme to stříhaly. Jack tam byl celou dobu s náma a pořád něco s Conorem vykladal, takže byla sranda. Objednali jsme si čínu a u v obyváku ji snědli. Když jsme skončily, tak už bylo půl jedenácté. Jack se rozloučil a odešel domů.
"Asi bych už měla taky jít."
"A nechceš zůstat u mě? Kluci jsou na horách a tak jsem tu sám."
"Úplně sám?" nadzvedla jsem obočí. Conor se úsměvem přikývnul a začal mě líbat. Nejdřív něžně a pak vášnivě. Jednu ruku měl zabořenou v mých vlasech a druhou mě hladil po zádech. Já měla ruce okolo jeho krku. Jemně mi zkousnul spodní ret a já se neubránila vzdychu. Samozřejmě toho hned využil a vjel mi jazykem do úst. Vyhledal můj jazyk a začali spolu svádět bitvu o nadvládu. Chvěla jsme se touhou po něm. Odtáhnul se od mých úst a můj krk začal laskat polibky a sem tam mi přejel po krku i jazykem. Tiše jsem zavzdychala. To Conora asi rozdráždilo a zkousnul mi ušní lalůček a zašeptal, že mě chce. Já zašeptala to samé. Odtáhnul se ode mě, olíznul si rty a rukou prohrábnul vlasy. Byl tak sexy!

"Myslím, že je to moc unáhlený."

Unáhlený? Neříkal snad, že mě chce??

"Myslím tím, že to budeš naše poprvé a nehraje tu hudba. Ani svíčky nesvítí a není tu postel." vysvětlil.

Páni, nevěděla jsem, že je romantik..

"Takže, co kdyby jsi tu na mě chvilku počkala a já zatím nachystám překvápko?" 

Přikývla jsem a Conor mi dal pusu na rty. Pak mě nechal samotnou. Prohlížela jsem si cédéčka na zdi a nechápala jak to, že ho u nás v L.A nikdo nezná.. Teda já ho neznala. Někdo možná jo.. On je slavnej hodně tady v Londýně...

"Tak pojď." objevil se Conor ve dveřích a já následovala až do přízemí jeho pokoje. V pokoji to vypadalo nádherně. Byly tam rozmístěny hořící svíčky a z hifi věže hrály conorovy pomalé covery. 

"To je nádhera." otočila jsem s k němu a on si mě přitáhnul do náruče.

"Jsem rád, že si to líbí." usmál se a políbil mě. Líbal mě tak vášnivě, že jsem myslela, že se mi každou chvíli podlomí kolena. Hrál si s mým jazykem a já vrněla blahem. Po chvilce jsem se od něj odlepila a přejela si jaykem přes rty. Conor mě vzrušeně pozoroval a já si sundala tričko. Conorovi se tak naskytl pohled na má prsa, která byla zakrytá černou krajkovou podprsenkou. Začal mě líbat na krku. Přejížděl jazykem po celém mém krku, potom přešel k mému poprsí. Položil ruku na jedno mé ňadro a přes podprsenku mě dráždil. Věděl naprosto přesně jak má rukou pohybovat. Zakláněla jsem hlavu a vzdychala. Když přestal, tak mi jednou rukou rozepl podprsenku a odhodil ji někam do koutu. Musela jsem uznat, že na tohle má vážně talent. Málo který kluk takhle umí rozepnout podprsenku. Oddálil se a prohlížel si můj nahý hrudník.

"Jsi nádherná." zašeptal.

Vzal mě do náručí a položil na postel. Sundal si tričko a sedl si na mě obkročmo a jazykem přejížděl po mých ňadrech. Byla jsem tak vzrušená, že jsem Conora přetočila pod sebe a jazykem proskoumávala každý kousíček jeho těla, který měl odhalen. Třásl se vzrušením a párkrát vydechl. Jazykem jsem se dostala až k jeho poklopci.Ten jsem rozepla a stáhla Conorovi kalhoty. Následně i boxerky a on předemnou ležel tak jak ho pan bůh stvořil. Rozhodně se neměl za co stydět.

"Jsi sexy." usmála jsem se a přejela rukou po jeho chloubě. Okamžitě se mu postavil a to mě natolik vzrušilo, že jsem ho okamžitě chtěla cítit v sobě. Sundala jsem si kalhoty i s kalhotkama a nasedla na jeho nádobíčko. Překvapením zasténal a já se na něm začala pohybovat. Trochu mě to bolelo, ale né na tolik abych přestala .Bolest během pár sekund přešla a já si to užívala.

"Conore." vzdychala jsem jeho jméno.

"Áno, vzdychej mé jméno." zasténal, chytil mě za boky a tím si určoval tempo mých přírazů.

"Conore.. Ach Conoreeeee." vzdychala jsem.

"Už budu." začal vzdychat.

Já jak naschvál přestala, slezla jsem z něja lehla si vedle něj. Překvapeně se na mě podíval, ale nic neříkal. Přesunul se k mým nohám, dal je od sebe a jazykem začal proskoumávat moje intimní partie.
"Bože, to je ono." vzdychala jsem když do mě vniknul dvěma prsty najednou a začal nimi ve mě pohybovat.
"Už to nevydržím." vydechla jsem a následně se prohýbala v orgasmu.

Když jsem přišla k sobě, tak ze mě vytáhnul prsty a já mu poručila aby si stoupnul na zem. Poslechnul a já kleknula těsně u něho. Vzala jsem do ruky jeho penis a přejížděla po celého jeho délce. Pak jsem mu ho začala kouřit. Vzdychal a zakláněl hlavu. Když už to na něho šlo, tak jsem přidala ještě ruku. Honila jsem mu ho a kouřila najednou a po pár sekundách dosáhl i on orgasmu.
"Byla jsi úžasná." přitáhl si mě k sobě do stoje a následně políbil.

Já ale neměla dost. Chtěla jsem víc! Strčila jsem do Conora a ten se svalil na postel.

"Chci tě ještě jednou." zašeptala jsem mu do ucha a následně jemně zkousnula ušní lalůček.

"Ty se nezdáš." pousmál a převalil si mě pod sebe.

Začal jazykem přejíždět po celém mém těle a já se opět třásla blahem. Hladila jsem ho po zádech a párkrát jsem vzdychla, když zavadil jazykem o mou bradavku. Po chvíli která mi přišla jako nekonečná do mě konečně proniknul. Udělal to tak něžně,jako by se bál, že mi ublíží. Řekla jsem mu, že jsem v pohodě a on začal tvrdě přirážet.

"Křič mé jméno, prosím." zavzdychal.

"Conore!!!" křičela jsem.

"Vííc." vzdychal.

"Ánoo, Udělej mi to Conore Maynarde!!" křičela jsem jako smyslů zbavená.

Začal přirážet ještě víc, až tak, že se otřásala celá postel.

"Už to na mě jde!!" zakřičela jsem.

"Ještě né, vydrž prosíím." vzdychal.

Vydržela jsem ještě chvíku a pak už se prohýbala v orgasmu.

"Kathh!!" zaječel Conor a prohnul se v zádeh v návalu orgasmu, který zaplavil naše spocená těla.

"Bože, to bylo dokonalý." usmíval se a přitáhnul si mě k sobě na spocenou hruď."

"To teda bylo." usmívala jsem se. Conor mě hladil po vlasech a já spokojeně oddechovala při písničce Are you Sure acoustic.


Pokračování příště :D

Poloviční upírka /POZASTAVENO/Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora