4. Kapitola

73 6 0
                                    

Další den jsem vyrazila na nákupy. Koupila jsem si bíle šaty nad kolena s lehkým květinovým vzorem. Pak červené lodičky a tělové punčocháče. S nákupem jsem se procházela po londýně a užívala si krásného počasí. Svítilo slunce a bylo 17 stupňů což je koncem listopadu v Londýně snad zázrak. Když jsem se vrátila na hotel, tak jsem si objednala jídlo na pokoj a zavolala mámě. Řekla jsem jí, že ten hajzl, můj otec, se vrátí až za necelé dva týdny. Byla naštvaná stejně jako já. Řekla jsem jí o Londýně jak je tu pěkně, ale o Conorovi jsem se nezmínila....

Druhý den ráno mě vzbudila sms od Conora. Napsal mi, že párty začíná v 6 večer a kolem jedné se za mnou zastaví aby mi ukázal kde bude slavit.
Bylo už deset ráno a já pro něj neměla žádnej dárek! Hlavně, že jsem včera byla v obchoďáku! Rychle jsem vypila sáček s krvi a pak na sebe hodila džíny s tričkem. Učesala jsem se, trochu namalovala a vyrazila z hotelu. Šla jsem po chodníku a přemýšlela co mu koupit. Vždyť ho vůbec neznám. Proč mě proboha musel pozvat.. No jasně, aby měl hodně dárků..

Narazila jsem na obchod s dárkovým zbožím a zeptala se prodavače co by bylo vhodné pro 24. letého kluka k narozeninám. Doporučil mi 'Pojmenuj si hvězdu'
"V balíčku jsou konkrétní souřadnice hvězdy, podle kterých si jí můžete na noční obloze vyhledat. Zvolíte jméno hvězdy a následně jí přes internet zaregistrujete v mezinárodním registru. Do 20 dnů Vám bude oficiálně oznámeno certifikátem, že bylo jméno Vaší hvězdy publikováno v Anglické knihovně." Vysvětlil mi pán ochotně.
Tak jsem hvězdu koupila a nechala si to zabalit. Mazala jsem zpátky na hotel a dala si dole v restauraci snídani. No spíše už oběd. Bylo skoro poledne. Za hodinu pro mě má přijít Conor. Dala jsem si palačinky s tvarohem a pak šla do pokoje. Bylo půl jedné a už mi přišla sms od Conora, že do čtvrt hodiny je u hotelu. Tak jsem se ještě přečesala, navoněla a vyrazila před hotelem. Conor tam byl do pěti minut a autem! Přijel černým merdcedesem. Vystoupil z auta a pozdravil mě pusou na tvář.
"Jak se máš?" zeptal se.
"V pohodě. Máš krásný auto."
"Já vím." zasmál se.
"Tak pojď. Ukážu ti cestu do klubu. Je to trochu složitá cesta. Tak dávej pozor."
Šli jsme asi minutu rovně a pak jsme zahnuly do leva a prošly dlouhou ulici. Pak jsme zahnuly do prava a šli jsme parkem.  Asi v půlce parku jsme zahnuly do leva a pak za chvilku do prava.
"Tak jsme tady." ukázal na klub "The Parm."
"Pamatuješ si trochu cestu?" zeptal se.
"Jasně. Není to zas tak složitý. Stejně půjdem ještě na zpátek." usmála jsem se.
Tak jsme se vydali zase zpátky a po cestě si povídali.
'Tak v šest v klubu. Budu se těšit." rozloučil se opět pusou na tvář a odjel.
Já šla zpátky na pokoj a dala si do kabelky pytlík s krví kdybych na párty moc pila. Když to totiž přeženu s pitím, tak moje upíří polovina se postará abych rychle vystřízlivěla a na oplátku musím do sebe šoupnout lidskou krev. Takže je pro mě v podstatě nemožný se pořádně opít. 
Koukla jsem na hodinky, které ukazovaly půl druhé. Měla jsem 4 hodiny abych se připravila, takže jsem to parádně stíhala. Šla jsem si umýt hlavu. Pak jsem se nalíčila. Udělala jsem si horní černé linky, zlaté stíny. Na řasy jsem si nanesla černou řasenku a pusu jsem si přejela jen bezbarvým leskem. Pak přisel na řasu účes. Upletla jsem si jednoduchý francouzský cop. Podívala jsem se na hodiny a bylo teprve půl čtvrté. Tak jsem z kufru vytáhla tablet a šla na youtube. Do vyhledávače jsem zadala jméno Conor Maynard. Pustila jsem si hned první video. Byl to cover hello od Adele. Zírala jsem na to a moje uši kdyby mohly, tak by dostaly orgasmus. Zpíval dokonale! Pak jsem si pustila další cover a další a pak další..... Naprosto jsem se zamilovala do jeho hlasu. Seděla jsem u jeho coverů do půl šesté! S výkřikem, že nestíhám jsem na sebe rychle hodila ty bílé šaty, které jsem si včera koupila, silonky a na nohy si obula červené lodičky. Popadla jsem kabelku a valila na párty. Když jsem zahla do parku, tak jsem si vzpoměla, že nemám dárek pro Conora! Takže jsem i v lodičkách utíkala zpátky na pokoj. Proč zrovna teď muselo být všude tolik lidí? Použila bych upíří rychlost a na hotelu bych byla za dvě minutu a né až skoro za deset. Na pokoji jsem popadla zabalený dárek a dala si ho do kabelky. Pádila jsem zase na párty a když jsem dorazila před klub, tak bylo čtvrt na sedum. Zas tak pozdě jsem nešla. Otevřela jsem dveře a do uší mi hrálo dost hlasitá muzika. Vešla jsem do vnitř a v klubu bylo hodně lidi. Tak stovka? Proboha kdo tu všechno je? Prodírala jsem se davem a hledala Conora. Když jsem ho zahlédla u baru, tak mě málem trefilo. Stál u baru a oblizoval se s nějakou holkou!

Pokračování příště :)

Poloviční upírka /POZASTAVENO/Where stories live. Discover now