Proloog

65 3 3
                                    

Araluen- De Driestappas

Renaud had zo lang mogelijk doorgereden voordat hij zijn paard rust gunde. Pas bij de ruïnes van Gorlan, gunde hij zichzelf en zijn paard wat meer rust, maar daarna moest hij ook al gauw weer weg. Die Grijze Jagers mochten hem absoluut niet vinden.

Hij had gefaald. Zijn missie was om de Grijze Jagers in Redmont zo lang mogelijk af te leiden zodat zijn opdrachtgever genoeg tijd had voor zijn plan, maar hij heeft de Jagers onderschat. Ze waren hem veel te slim af en hij moest er meteen vandoor.

De zon was nog maar net onder toen Renaud aankwam op de Vlakte van Uthal. Dat is zijn laatste stop op zijn weg naar de Driestappas waar hij op zijn opdrachtgever moest wachten.

'Je bent een mislukkeling!' Renaud laat zijn hoofd hangen. 'Vertel me alsjeblieft hoe ik het goed kan maken.' Smeekt hij. Renaud durft de man voor zich niet aan te kijkend. 'Verdwijn. Ik wil je nooit meer zien.' Zegt de man met een zware, dreigende stem. Renaud twijfelt voor geen seconde, stijgt snel op en laat de driestappas ver achter zich.
---------------------------
Daar ben ik weer :)

Nu met een korte proloog over wat Renaud aan het doen was nadat hij was ontsnapt aan Lucy en de anderen.
Iemand al theorieën over wie die man is?

De Grijze Jager- De waarheid achterhaaldWhere stories live. Discover now