The Vampire Diaries

222 16 9
                                    

TVD.. oh my god deze serie brengt je de 7e hemel in for real. Waar moet ik beginnen..
TVD was pas geweldig ik zweer. Vanaf de eerste seconde dat je kijkt raak je al verslaafd. Ik remember het nog goed. Elena liep door de gangen van school en botste tegen een jongen aan. Wie was dat?....( laat een reactie achter )
Hij keek zo verliefd naar haar en zei dat het hem speet. Wat Elena niet weet is dat deze knappe jongen vol met geheimen zit. 1 daarvan is dat hij een Vampier is en al 2 eeuwen lang leeft.

Hoofdrol spelers:
Elena Gilberts
Jeremy Gilberts
Katherine Pierce
Damon Salvatore
Stefan Salvatore
Caroline Forbes
Bonnie Bennet
Klaus Mikaelson
Rebekah Mikaelson
Matt Honeycutt

Ik vind Elena de beste actrice uit de serie. Waarom vind ik dat? Nou, ze speelt namelijk meer rollen waar onder Katherina. Katherina is zo geweldig. Haar houding en alles wat ze doet is geweldig. Niks is fout bij haar. Eerlijk is eerlijk. Elena lijkt op Victoria Justice van de tv-programma Victorious, maar Elena is veel mooier. Elena is de type die alles krijgt wat ze wilt. Zo date zij met de gebroeders Salvatore, die helemaal weg zijn van haar. Zelf vind ik Damon & Elena beter passen dan Stefan en Elena.

Stefan zag Elena als eerst ze raakten verliefd op elkaar en alles ging goed tot dat Damon te voor schijn kwam. Hij was nooit samen met Stefan tot die ene dag toen hij besloot binnen te dringen in de oude Salvatore-huis. In het begin vond ik Damon zelf ook een engerd, maar hoe verder ik in die serie zat hoe meer ik van Damon begon te houden.

Damon is zeg maar de "stoere-niks-boeit-mij" jongen, maar later gaat die attitude weg en is hij de "gevoelige-maar-alsnog-boeit-niks-mij" jongen. De broeders Salvatore hielden allebei van Elena. Ze leek zo erg op een vriendin die ze vroeger leerden kennen. Echt 2 druppels water die twee. Damon was hun vriendin nog steeds niet vergeten en doordat hij haar niet vergat, begon hij een oogje te hebben op Elena. Maar hij kon niks beginnen met haar, omdat ze al van zijn broer was.

Dan gaan we het hebben over Katherina de sluwe, gemene en psycho meid. Alles wat zij wilde, was Stefan. Katherina is echt sluw soms deed ze alsof ze Elena was en ging ze met 1 van de broeders Salvatore flirten. I like it. Maar al gauw gaat zij al rip door een drankje dat je weer "mens" kan maken en ja, Katherina was ook een vampier. De hele groep was opzoek naar dat drankje trouwens. Mens zijn... wie wilt dat nou niet?

De enige persoon die zijn leven risk voor haar vrienden is Bonnie Bennet. Ik zweer? Zij is al 100 keer dood gegaan en al 100 keer uit de dood opgestaan. Bonnie is zo iemand op wie je kan rekenen. Bonnie is een heks trouwens die doen dingen als spreuken zeggen en toveren. Mijn favoriete episode van bonnie was toen ze dood ging en haar vrienden een funeral gingen houden. Omg zo zielig heb deze hele episode lang gehuild. Maarja, ik zeg 1 ding. Bonnie always will come back.

PS: ze keert terug uit de dood, dus je blijft haar nog zien x

Jeremy, de broertje van Elena en de vriend van Bonnie heeft een zware tijd. Bonnie overlijd en hij weet geen raad meer. Hij begon te drinken en nodigde allemaal meisjes uit om Bonnie te vergeten en dit deed hij allemaal omdat Bonnie weg was en het voorgoed bleek te zijn. Maar er is hoop, there is always hoop. Over Jeremy valt er niks te vertellen. Hij is knap, gespierd en een van de beste vampier jagers.

De family Mikaelson is gewoon PERFECT. Klaus die super sterk en knap is maakt het gewoon af. Dat hij een hybride is (half vampier half wolf) maakt het gewoon af. Dan hebben we Rebekah zij is zo lief het enige dat zij wilt is mens zij ipv een Original. The Originals, de Mikaelsons dus zijn de eerste vampieren die er bestaan. Elke vampier die bestaat, stamt van hun af.

Wisten jullie trouwens dat:
- Elena komt terug in TVD
- Damon en Bonnie komen samen terug van "Damon's persoonlijke hell"
- Elena het drankje dat je mens maakt WEL gaat drinken

LY ALL TVD FANS

xxxx

I'm in love with the seryWhere stories live. Discover now