Pretty Little Liars

297 15 19
                                    

Got a secret can you keep it, swear this one you will save. Better lock it in your pocket taking this one to the grave. If I show you than I know you won't tell what i said, cuz two can keep a secret if one of them is dead. Ssssst.

PLL was zo wat 1 van de leukste die ik ooit heb gezien. Het blijft altijd maar een mysterie. "Wie is -A?" In het begin was ik er he-le-maal weg van. Een groep van 5 meisjes die elkaars geheimen weten en alles met elkaar delen. Zo geweldigggg!! PLL is verslavender als drugs. Al zeg ik het zelf. Mijn favoriete aflevering was toch echt wel afl 5 van seizoen 5. De dag dat Alison terug was gekeerd op Rosewood High. Haar vriendinnen stonden zenuwachtig op haar te wachten op het schoolplein. En ja hoor! Daar kwam Alison Dilaurentis aanlopen. Iedereen keek haar weird aan zovan: " huh? Is dit waar is ze back ? " Na het groeten van iedereen liep ze samen met haar vriendinnen liepen ze samen met haar vriendinnen door de gangen van de school met Alison in het midden.

Haha, of toen het al super laat was en Alison de kerk binnen liep en Mona tegen het lijf op liep. Mona confronteerde Alison met het feit dat ze char zag en dat ze het niet kon ontkennen, maar het boeide Alison geen moer. Althans dat liet ze niet merken. Volgens Mona kon Alison iedereen voor de gek houden, maar haar niet. Alison begon toen op te scheppen met jaa iedereen wilt mijn vriend zijn. Ik hoefde alleen "sorry" te zeggen tegen Cindy en Mindy en ze wilden me al aan hun tafel hebben.
"Je bent bang, omdat je weet dat het niet lang zal duren voor ik je leger sukkels voor me heb gewonnen. Ik heb je al eens tot Sukkel Mona gemaakt en dat kan ik weer doen" zei Alison. Mona accepteerde dit niet en gaf haar toen een platte hand. Alison pikte dit niet en sloeg terug. Hahahaha

Hoofdrol spelers:
Hanna Martin
Spencer Hastings
Aria Montgomery
Emily Fields
Alison DiLaurentis
Jenna Marshall
Toby Cavanaugh
Ezra Fitz
Caleb Rivers
Mona Vanderwaal

Deze serie heeft eigenlijk niet echt een doel. Het is altijd maar het zelfde verhaal. Geheimen hebben, exposed/achtervolgt worden, met de ex van je beste vriendin gaan, verdriet en pijn hebben, maar zonder dit alles was Pretty Little Liars niet compleet ❤️.

Het mooiste en leukste koppel is toch wel Spencer + Toby. Toby moest nooit trouwen met die weak ass ho Yvonne en gewoon bij Spencer blijven.

Eerlijk is eerlijk. Emily is grootste slut van de meisjes haha. En aria? Volgens mij had zij nooit gevoelens voor Jason en Liam. Ezra zal altijd into her mind blijven.

We hebben ook nog Paige. De ex van Emily oh god wat is zij irritant zeg. Ze was zoveel mooier in Ned's survival gids. Ben ik de enige die dit dacht?

Wisten jullie trouwens dat:
- Hanna de rol van Alison zou spelen
- Noel kahn deed auditie voor zowel Ezra als Toby. Besef ff ? Noel en Aria als koppel of liever Ezra en Aria ¿
- Alison deed eigenlijk auditie voor de rol van Hanna ? In principe zou dit wel kunnen, want Alison lijkt me wel een Hanna type.

Love you all Liarsss xx
Stel gerust vragen x
Alles is welkom x

I'm in love with the seryWhere stories live. Discover now