DAMLA

565 14 0
                                    

Serümdan kanıma geçen her soğuk damlayı hissetmek beni çok rahatsız ederdi.Başımda olan Çağınla göz göze gelmemek için uyuyor numarası yapıyordum çünkü şu an ondan deli gibi utanıyor ve korkuyordum,neden mi dün gece olanlardan sonra yine eskisi gibi soğuk oluruz sanıyordum fakat şuan benim elimi tutmuş,elimin heryerini öpüyordu. Ben onun gitmesini beklerken o derin bir nefes aldı ve
-Asmin uyandığını biliyorum utanmana gerek yok.
Bu adam görmeyeli iyice edepsiz olmuştu yanımda yatan 4 hasta ve ailelerine umursamadan hala beni öpüyordu. İçeri orta yaşlarını yeni doldurmuş,uzun boylu,iri adam girdi ve benim yattığım yere geldi.
-Geçmiş olsun Asmin Hanım , öncelikle durumunuz şu an iyi ama ileriye dönük bazı sorunlar olabilir bunun için serumunuz bitince odama gelmeniz gerekicek.
Sadece baş sallamıştım çünkü ne konuşucak yüzüm ne de halim vardı.
UTKU'dan
Bodruma geldiğimde gördüğüm manzara içimi kavuruyordu bu nasıl olabilirdi Asmini en son bir buçuk yıl önce ziyarete gelmiştim. Kendime kızdım neden hiç gelmedim buraya diye. Etrafı incelerken gözüme çarpan kağıtlara doğru eğildim, o iğrenç sigara ve alkol kokusu kağıtlara bile sinmişti.
Mektubun sonuna geldiğimde durumun şokunu atlatamamıştım hala nasıl yani Asmin ölmüş müydü  öyle olsaydı Ahmet abi bana söylerdi.Bir süre daha bekledikten sonra Ahmet abinin evinin kapısını kırarcasına vuruyordum. Kapıyı açan kadın şaşkınlık içinde kapı arkadından
-Siz kimsiniz? Diye sormuştu
O an kadının gözlerimdeki korku beni bile ürkütmüştü, bu sefer sakince cevap verdim
-Kusura bakmayın ben Ahmet abiye bakmıştım Utku derseniz tanır zaten.dedim. Kadın arkasını dönüp Ahmet abiye seslendi.Ahmet abi büyük bir telaşla ve ne diyeceğini bilmez bir şekilde kapıya doğru gelirken,aklım fütursuzca Asmin öldü diye bağırıyordu,daha fazla tutamadım kendimi ve gözlerimden akacak olan gözyaşlarına izin verdim.
-Utku oğlum geç içeri içerde konuşalım .
Ruhum onun ölümünü kaldıramazdı,her ne kadar yaptıkları yanlış olsada o hala benim Asminimdi.
-Ahmet abi ne oldu gözünü seveyim kötü haber verme bana.
Benim bu çaresiz halime su serpen o cümleyi söyledi
-Kötü bir şey olmadı oğlum , intihara kalkıştı ama eşi onu kurtardı.
Son kelimeye takılı kalmıştım Çağın onu gene benim kollarımdan çekip almayı başarmıştı.  Asmin'in Damlanın yaşadığını öğrenmesi gerekiyordu evden bir hışımla çıktım ve abimin adamala ından birini aradım Çağınla, Asmini bulmalarını söyledim. Gözlerim bulutlara ilişirken içimden dua ettim "umarım geç kalmamışımdır"
Asminden ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Doktorun odasında benim sonuçlarımı inceliyordu ve her seferinde kaşlarına hafif bir kavis verip kağıtta bir şeyleri işaretliyordu.Uzun bir bekleyişten sonra gözlüklerini kenarını koydu ve
-Son dönemde sigara kullanmışsınız , bunu nasıl yaptınız bilmiyorum ama bu size çok hasar vermiş.

Onun içinWhere stories live. Discover now