TAHMİN ETTiĞİM GİBİ

453 10 0
                                    

Boşluk da olmak böyle bir şeydi eskiden yanında kül olup bittiğim adamla yine aynı yatakta yatmıştık fakat kızımın bana bıraktığı miras nefes almama bile engeldi. Dün gece olanlar beni iyice yıpratmıştı, onun sarhoş ve benimde kendimde olmamam bize böyle bir şey yaptırmıştı. Acaba uyanınca ne tepki vericekti ,nefes alıp vermem gittikçe güçleşmişti gözlerimi açamaz hale gelmiştim galiba küçük çaplı bir astım krizi geçiriyordum. Benim boğuk boğuk çıkan sesime uyanan Çağın önce durumun şokunu atlatmak istercesine bana odaklanmıştı.
-Astımım salak.
Bu cümleyi söylememle yataktan uçar gibi fırladı galiba üstünde bir şey olmadığından habersiz bir şekilde cama çıktı ve adamlarına astım ilacımı almaları gerektiğini söyledi.
Artık bilincimi kaybetmek üzereydim nefes alamamak bir işkenceydi ayak seslerinin yanıma yaklaşıp üstüme bir ceket ve şort giydirdi. En son hatırladığım beni kucağına alıp arabayı getirin diye bağırması olmuştu.
Utkudan~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Abim bunu nasıl yapardı ne olursa olsun bir anneyi kızından nasıl ayırırdı kendi çoçuğu öldüğünde yaşadığı acıyı nasıl benim meleğime yaşatırdı.
-Berke emin misin ?
-Eminin abi kızla abini gördüm  sahildeki evde.
Deliricektim bana neden söylemedi peki ben vicdan azabıyla yanıp tutuşurken nasıl söylemedi bana delirmek üzereydim tam bir haftadır yoktu ortada onun için Berkeye araştırmasını söyledim nerelere gidebileceğini ve şimdi elimdeki fotoğrafa bakıp Asminin cenazedeki halini düşündüm nalet olsun bu adam delirmişti.
-Berke benimle gel Asminin evine gidicez
-Abi yapma başını yakarsın ne olur.
Onu dinlemeye niyetim yoktu kızının yaşadığını öğrenmeye hakkı vardı.
Çok kısa oldu özür dilerim

Onun içinWhere stories live. Discover now