Κεφάλαιο 13

591 62 0
                                    

Όλο το βράδυ εγώ και η Γιολάντα ψάχναμε στη βιβλιοθήκη. Η διεύθυνση του κάστρου φρόντισε να προσθέσεις περισσότερους φρουρούς και να καλέσει τις πιο μεγάλες και ισχυρές μάγισσες του κόσμου να μείνουν μαζί μας και να μας βοηθήσουν. Γύρο στις 6:00 το πρωί η κούραση με κατέβαλε και τα μάτια μου έκλεισαν. Η Βικτώρια ήρθε στον ύπνο μου να με ενημερώσει.

-Βικτώρια πραγματικά χαίρομαι που σε βλέπω αυτή τη στιγμή.
-Αλινα θα σε βοηθήσω να βρεις τον Τζάκσον γιατί δεν σας αξίζει αυτό. Λοιπόν θα πάρεις ένα κομμάτι από ένα πουκάμισο του. Θα σχηματισεις το σημαδι του αστεριού μέσα σε κύκλο στο πάτωμα και θα βάλεις από ένα μεγάλο κερί σε κάθε γωνία. Στο κέντρο θα τοποθετήσεις το ρουχο και πάνω του θα ριξεις τρεις σταγονες απο το αιμα σου. Θα ανάψεις φωτιά στο ρούχο και τότε θα δεις που βρίσκεται ο Τζάκσον. Θα περιγράψεις στη Γιολάντα τι είδες και εκείνη θα καταλάβει που βρίσκεται.
-Σε ευχαριστώ πολύ. Κατάλαβα τι πρέπει να κάνω.
Ξύπνησα αμέσως.
-Γιολάντα το βρήκα!
-Τι θα κάνουμε;
Της εξήγησα αυτό που έγινε και συμφώνησε να το κάνουμε. Ακολούθησα ακριβώς τις οδηγίες της Βικτώρια και εκτελεσα το ξόρκι. Στο μυαλό μου εμφανίστηκαν εικόνες από ένα υγρό και σκοτεινό υπόγειο, μια αυλή με ένα παλιό γκρι συντριβάνι, μια παλιά εγκαταλελειμμένη επαυλη και όλα αυτά μέσα σε δάσος.
-Λοιπόν...είδες κατι;;;
ρωτάει η Γιολάντα ανυπομονα.
-Ναι ένα γκρι μουχλιασμενο συντριβάνι, ένα υπόγειο υγρό και κρύο, μια σχεδόν στοιχειωμένη έπαυλη και δέντρα ψηλά μεσα σε πυκνή ομίχλη!
Η Γιολάντα έμεινε αφονη.
-Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό...
-Τι;; τι ειναι αυτο το μέρος;
-Πάμε να πάρουμε βοήθεια και φεύγουμε θα σου πω στο δρόμο!

Μέσα σε λίγα λεπτά 4 τζιπ 2 με βρικόλακες και 2 με λυκανθρωπους ήταν έξω στην είσοδο. Εγώ επιβιβαστικα σε ένα πέμπτο αυτοκίνητο με τη Γιολάντα, τον Χένρι και τον Νεκτάριο.

-Γιολάντα θα μου πεις τι συμβαίνει;;
-Ναι! Πριν από πολλά χρόνια εκεί κατοικούσαν όλες οι μάγισσες της Αγγλίας. Ασκούσαν τη μαγεία τους μακριά από τον κόσμο και χωρίς να ενοχλουν κανένα. Τον Μεσαίωνα μια μάγισσα η Ραΐσα μάζεψε μια ομάδα μαγισσών να την ακολουθήσουν και πρόδωσε στους ανθρώπους την τοποθεσία των μαγισσων. Οι άνθρωποι μπήκαν μέσα στο σπίτι με φωτιές. Οι μάγισσες δεν ήθελαν να πληγώσουν κανένα και έτσι δεν χρησιμοποίησαν μαγεία. Οι άνθρωποι τις έκαψαν όλες! Εκεί υπάρχει ένα συντριβάνι που λέγεται ότι έχει το αιμα των μαγισσών που κάηκαν. Οι ψυχές τους προσπαθούν η επικοινωνήσουν με τον έξω κόσμο όμως μέχρι στιγμής δεν τα έχουν καταφέρει.

City of Secrets {TYS19}Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα