Κεφάλαιο 6

775 86 2
                                    

Κατεβήκαμε από το αυτοκίνητο και περπατήσαμε μέχρι την εισόδου του κάστρου. Ο Τζάκσον είπε κάποια ακαταλαβίστικα λόγια και η πόρτα άνοιξε. Όταν μπήκαμε μέσα το θέαμα ήταν εκπληκτικό! Τίποτα δεν έμοιαζε να δείχνει ότι σε αυτό το σπίτι ζουν πλάσματα από τις ιστορίες που η γιαγιά μας, μας έλεγε όταν ειμασταν  μικρά. Αντιθέτως τα έπιπλα ήταν αντίκες φυσικά όλα, αλλα πανέμορφα και αψογα διαλεγμένα. Όταν μπήκαμε μέσα δεξιά υπήρχε το σαλόνι με ενα τζάκι πέτρινο που πάνω του είχε σκαλισμένα σύμβολα. Αριστερά υπήρχε μια τεράστια τραπεζαρία και στο βάθος μια ανοιχτή πόρτα οδηγούσε στη σάλα χορού. Μιας και ήταν νωρίς το πρωί και χρειαζόμουν τουλάχιστον μια ώρα ύπνου, ο Τζάκσον με οδηγησε στο δωμάτιο μου. Άνοιξα την πορτα και μπήκα μέσα. Αυτό σίγουρα δεν ήταν δωμάτιο βρικόλακα, αλλά το πιο όμορφο δωμάτιο που είχα δει πότε στη ζωη μου. Το κρεβάτι ήταν τοποθετημένο αριστερά αφού ανεβαίνεις κάποια σκαλοπάτια. Είχε ουρανό και υπέροχες κουρτίνες δεξιά και αριστερα. Ήταν απλά υπέροχο και μαγευτικό να κοιμάται κανείς σε ένα τέτοιο δωμάτιο.

 Ήταν απλά υπέροχο και μαγευτικό να κοιμάται κανείς σε ένα τέτοιο δωμάτιο

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Ο Τζάκσον μου χαμογέλασε και με φίλησε απαλά στο μάγουλο. Έπειτα κλείνοντας την πορτα πίσω του εξαφανίστηκε. Έμεινα για αρκετή ώρα να κοιτάζω το δωμάτιο από άκρη σε άκρη. Έπειτα πήγα για ύπνο.

Τελικα κοιμηθηκα μεχρι την αλλη μερα απο την κουραση. Η ώρα δεν είχε πάει 06:00 οταν στο δωματιο μπουκαρε φουριοζος ο Τζάκσον.
-Ξύπνα γρήγορα!!
-Καλά παιδάκι μου τι φωνάζεις έτσι;; λέω νυσταγμένα. Σε 10 λεπτά θα σηκωθώ.
-Ποια από τις λέξεις που είπα δεν κατάλαβες; Το Ξυπνα ή το γρήγορα;
-Και εσύ ποια από τις δικές μου λέξεις δεν καταλαβες; Το σε 10 λεπτά ή το θα σηκωθω; Και έκλεισα τα μάτια νευριασμενη.
Τότε ένοιωσα κρύο νερό να με λούζει από πάνω και σηκώθηκα απότομα. Ναι, όπως το καταλάβατε μου έριξε ένα κουβά νερο για να σηκωθώ.
-Είσαι τρελός;;;;;; Έτσι φέρεσαι στη βασίλισσα σου;;;
-Για να γίνεις βασίλισσα πρέπει να περάσεις από εκπαίδευση και όχι από ένα, αλλά τέσσερα στάδια. Για μένα είσαι σαν όλους τους υπόλοιπους εκπαιδευόμενους βρικόλακες και τίποτα παραπάνω. Σήκω και σε περιμένω σε 10 κάτω αν δεν έρθεις θα σε βγάλω με τις κλοτσιές!!!!
-Θα σηκωθώ και θα φύγω για να σε αφήσω να σε τελειώσουν οι μάγισσες!!
-Αμ δε που θα το κάνεις! Ξέρεις τι σε περιμένει. Όπως είπα σε 10 κάτω!

City of Secrets {TYS19}Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα