Kapitel 25. Sove sammen

1.6K 36 11
                                    

(Victoria's synsvinkel)
Pludselig styrter Mike ind af døren. Han løber nærmest hen til os. Han får fjernet Lucas, og jeg skynder mig, at rejse mig for at få mit tøj på. Jeg får mit tøj på, og Mike smider Lucas ud af døren og lukker den derefter. "Er du okay?" Spørg han. "Nej" græder jeg. "Kom her" siger han og trækker mig ind i et kram. Jeg græder ind i hans skulder. "Lucas er en idiot, men det er første gang, at jeg har set ham gøre sådan noget". Han trækker sig fra krammet og løfter mit hoved op, så vi får øjenkontakt. "Tak" siger jeg med gråd i stemmen. Vi står i noget tid og kigger hinanden ind i øjnene, lige indtil Cameron kommer ind af min altandør. "Hvad laver du her?" Spørg jeg grådkvalt. "Hvad er der sket?" Spørg han overrasket. Jeg kigger bedende op på Mike, og han forstår, hvad jeg hentyder til. "Ik noget, bare gå" siger han. Cameron's ansigtsudtryk ændrer sig hurtigt fra overrasket til irriteret. "Okay" siger han irriteret og vender rundt, og inden jeg ved af det, er han ude af døren. "Mike vil du ikke blive her i nat, jeg er så bange, efter det Lucas gjorde" siger jeg bedende, imens jeg tørrer nogle tåre væk fra min kind. "Jo selvfølgelig" siger han og smiler. Jeg udstøder et lille grin og kigger på ham. "Tak, du er seriøst den bedste ven, man kan ønske sig" siger jeg glad og krammer ham. "Det var så lidt og i lige måde" siger han og krammer mig igen. Jeg kan ikke beskrive, hvor meget han betyder for mig, han er der altid, når jeg har brug for ham.

Vi kommer nedenunder og ser, at Lucas er taget hjem, og vores forældre sidder i stuen og snakker. "Mor?" Spørg Mike. "Ja skat?" Svarer hun. "Er det i orden, at jeg bliver her og sover i nat?" Spørg han. "Ja, hvis det er i orden for...". Mere når hun ikke at sige, inden min mor afbryder hende og siger, at det er helt i orden. "Fedt!" Siger Mike hurtigt. Vi går op på mit værelse igen og vælger at se en film på Netflix. Netflix er bare en af de bedste opfindelser i verdenshistorien.

Da filmen er slut, vælger vi at se endnu en film, så vi går ned i køkkenet for at lave nogle popcorn. Popcorn er altid godt til en film. "Vi tager hjem nu, så vi ses i morgen" siger Mike's mor, da hun kommer ud i køkkenet for at sige farvel. "Ja vi ses" svarer Mike og giver hende et kort kram, inden hun og hans far går. Vi går op på værelset igen og begynder en ny film, men der går ikke lang tid, inden vi starter en popcorn kamp. Fem minutter senere er der popcorn overalt på gulvet og i sengen. "Vi må nok hellere få fjernet det rod, før min mor kommer ind og ser det" griner jeg. "Ja" siger Mike, inden vi rejser os for at samle popcornene op. Da vi er færdige, smider jeg mig på sengen, men jeg får ikke lov at ligge der ret længe. Mike smider sig ved siden af mig og begynder at kilde mig, så jeg flækker af grin. "St..stop" griner jeg. "Nej" griner Mike. "D..det er i..ikke sj...sjovt!" Griner jeg. "Jo, for mig er det nu meget sjovt" siger han med et slesk smil på læben. "J...ja, f...for d...dig, m...men i...ikke f...for m...mig" får jeg fremstammet. "Det var bare ærgerligt" siger han. Jeg ruller bare med øjnene. Han stopper endelig, og jeg ånder lettet op. "Du er så barnlig" griner jeg. "Skal jeg gøre det igen?" Spørg han. "Nej!" Svarer jeg bestemt. "Vi burde gå i seng" siger jeg. "Ja, det er nok en god ide".

Vi gør os klar til at gå i seng, og ligger os derefter til at sove. Vi sover begge i min seng, for det er en dobbeltseng, og vi har ikke nogen madras. Det gør heller ikke noget, for vi er jo bare venner. "Godnat" siger Mike. "Godnat" svarer jeg.

(Mike's synsvinkel)

Vi har lige sagt godnat, og jeg tror allerede, at Victoria sover. Jeg ligger bare og kigger på hende, hun er så smuk, og hun er den sødeste pige, jeg nogensinde har mødt. Man kan ikke ønske sig en bedre veninde end hende, vi har de bedste minder sammen, og jeg håber, at vi får mange flere i fremtiden. Jeg lukker stille øjnene i og falder i søvn.

Hejsa😁
Her er et nyt afsnit, I må meget gerne stemme og kommentere, hvad I synes om min bog/historie, og hvad jeg kan gøre bedre❤️
Hilsen Miig😜❤️

Never fall in love with a playerWhere stories live. Discover now