~11~

160 11 1
                                    

"Myslela som si, že sa milujeme."

"To som si myslel aj ja." Zara nechápe kde je problém.  "Ty nerozumieš, že my môžeme za Niallov rozchod ?"

"Takže to ťa žerie. Chceš ma obviniť."

"To som nepovedal, Zara. Nepovedal." 

"Zopár mesiacov to už s tebou ťahám. Viem, že si to tak myslel."

"Dobre, fajn. Ty si to chcela. Ak by ste sa vy dve so Selenou nestavili..."

"Buď ticho! Nevieš ako to bolo....ani sa neopovažuj o tom hovoriť. Ani nevieš....ani len netušíš..."

"Nie? Takže si mi klamala ? Hovor, rád zistím koho som si vzal." Zare vyhŕkne slza. Nadýchne sa ústami a zronená sa chystá odísť. Harry ju nechá. Radšej si vezme bundu a odíde za starou známou Kendall. 

○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○

"Niall?"

"Áno, Zara...."

"Prosím ťa nezlož mi to."

"Potrebuješ niečo ?"

"Musím ti povedať pravdu. Ignoruješ ma príliš dlho. Máš tušenia ako je na tom Sel? Ak by to Harry nespomenul, nikdy sa to nedozvieš. Ona ťa vážne miluje, Niall. Ona ľudí nezneužíva. Nato tu sme my  Stylesovci. Prosím ťa cháp to. Harry sám nevedel ako to bolo. Naše manželstvo už uhynulo a rozviesť sa jednoducho nesmieme, ale prosím ťa pre lásku božiu. Choď za ňou."

"Vážne cezo mňa nešla po Harrymu ?"

"Nie, nikdy. Veď o tom hovorím."zaklamala Zara.

"Dobre..." TICHO. "Nebudem sa starať do vás, ale rozhádal som vás vlastne ja. Takže to musím napraviť. Kde si Zara ?"

"Ale prosím ťa. Toto už nemá cenu. Veď je znova pri Kendall. A ja  stále dookola hovorím novinárom, že sú len kamaráti."

"Buď o dve hodiny u Sel. Nenechám to len tak." zruší hovor. Zara plná zlosti začne rozbíjať všetko čo má po ruke. "Prekliaty Styles!!" kričí stále dookola. Keď ju prejde zlosť, pustí sa do plaču. K Selene sa nechystá ísť. Kašle na svoju povinnosť. Zbalí si kufor a utečie pred realitou.

  ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○  

    "Povedzte mojej manželke, že som na ceste domov. Kto vie kde má mobil." twittne Harry. 

"Povedzte môjmu manželovi, že som odcestovala." twittne Zara o dve hodiny neskôr.

    ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ 

"Niall ? Chceš papať ?" "Jasné, láska." odkričí Niall Selene. Práve sa zobúdzajú do nového dňa. Selena prehľadáva chladničku. Niall ju objíme zozadu a začne sa hrozne smiať. "čo je, zlato?" otočí sa k nemu Selena. "Pozri sa na toto." "Vážne sa nevedia pol roka udobriť ?! Veď sme mu už všetko vysvetlili." "Zara sa do neho zaľúbila a on odišiel za inou. Čo čakáš ?" "Bože, veď sú manželia." "Netrvalo jej dlho sa zdvihnúť a ísť ďalej." "Akože ?" "No veď Harry sa začal stretávať s Kendall a ona sa do týždňa dostala k Zaynovi." "Čože sa ? To nemyslíš vážne. Prečo o tom viem až teraz ?" "Počkaj, nechaj ma povedať pointu, ty inteligentka." usmeje sa a pobozká Selenu. "Gigi pochopila o čo ide. Teda Zara tak trochu narušila Zaynov vzťah, Gigi začala apelovať na Kendall, pochopiteľne a proste chápeš. Zara spravila z Harryho a Zayna ešte väčších nepriateľov." "Ehem...." zamrmle Selena a položí tanier s raňajkami na stôl. "To dievča sa nestratí." "Netwittnem im niečo ?" "Niall! Radšej papaj a dúfaj, aby Zara nehrala na dve strany." 

Vážne, už som si nevedela nič iné vymyslieť. A ak je to veľmi zlé, tak sa zakopem....

Styles' wifeWhere stories live. Discover now