~2~

469 29 6
                                    

Tento príbeh vznikol maximálne spontánne,                                                                                              vôbec som nečakala takýto ohlas.                                                                                                                Takže ďakujem všetkým čo to čítajú. ♥

"Nie, nie. Zara! Ukľudni sa!" kričí Harry ženským hlasom. Zara sa ho snaží strčiť do zapnutej sprchy. "Sľubuješ, že budeš dobrý ?" smeje sa mu Zara. "Takto ma nepres....áno, áno. Budem poslušný." mutuje Harry. Zara neodhadne silu a vojde spolu s Harrym do sprchy. "Ty chceš po mne niečo zdediť?" spýta sa jej. Zara zatína sánku. Snaží sa nerozosmiať. Harry to už nevydrží. Vezme si ju do náručia a odnesie do postele. "Spravím ti vrkoč, dobre?" povie mu milo a neprestáva sa mu dívať do očí. Harry sa vracia vypnúť sprchu. Zara pokračuje v rozprávaním šteklivých viet. Harry sa zasmeje a rozbehne sa na ňou k posteli. Spraví krok, dva a čap. Leží rozvalený meter od dverí kúpeľne. Zara vystrašene zdvihne hlavu. Zbadá ho a vybuchne do smiechu. "Ježíš, Harry nechcem dediť." Hovorí pomedzi divoký smiech. Snaží sa k nemu prísť a pomôcť mu sa postaviť. Harry sa však poskladá skôr. Utiera si krv z líca. Na tvári ma ubolený výraz. "Rozťal si si peru, zlatko." povie Zara a pohladí ho. Harry na ňu zagáni. "Prepáč, prepáč." Na pár minút zavládne ticho. Obaja sa prezlečú do suchého oblečenia. Harry si prikladá ľad na ústa. Vyzerá ako zranená srnka. "Harry, musím ísť ešte do štúdia." "Stihneš večeru?" "Určite..." usmeje sa na ležiaceho Harryho. Pristúpi k nemu a pohladí ho po vlasoch. "Vidíme sa." zakričí Zara a odchádza.

"Presne šesť, drahá." pozrie sa na hodinky Harry. Sedí za vrcholom stola. Zara sa usmeje a vyzlečie si kabát. Položí mobil k Harrymu na stôl. Pustí mu skladbu a ide si umyť ruky. "Už je to vonku. Vypočuj si to. Budúci týždeň, hádam, natočíme aj klip." Harry sa snaží započúvať do textu, ignoruje Zaru. Jeho vážna tvár sa pomaly mení. Usmieva sa na Zaru, ktorá už sedí oproti. Hudba doznie. "Môžem ti niečo ukázať ?" "Ehem... po večeri. Som hrozne hladná." povie natešene a pustí sa do jedla. "Odmietam čakať." povie Harry a zadíva sa na Zaru. Pod jeho pohľadon sa usmeje. "Prestaň.." hlesne Zara a odmieta všetko čo ju chce rozdeliť od jej večere.

Styles' wifeWhere stories live. Discover now