~4~

321 17 4
                                    

Zara dopije malinový čaj. V celom apartmáne odtiahne závesy. Aj tak sa jej podarí zaspať. "Božinku!"zobudí sa na volanie z recepcie. O chvíľku už konzumuje svoj obed a prezerá si novinky na nete. Znova sa vráti do postele a na notebooku si prezerá miesta, kam by sa rada pozrela. Deň jej prešmykne pomedzi prsty. O piatej večer sa vráti Harry. V rukách drží veľkú škatuľu. "Pani Stylesová, nesiem vám darček." kričí už pri dverách.  Zara pozbiera všetku svoju energiu a skryje sa za roh. Harry vkĺzne do pomyselnej spálne. Už vie čo ho čaká. Sprava sa na neho vyrúti Zara s čudným šamanským pokrikom. Vtlačí Harrymu pusu na líce a vezme si škatuľu. "Ty si celý deň  v pyžame ? To je hrozné." hovorí Harry a kráča k Zare. Očami skenuje jej tvár. Krásna aj bez štipky make-upu. "Sú pre teba. O šiestej ideme do divadla." Zara vyberie zo škatule bordové spoločenské šaty. Usmeje sa a odhalí biele zuby. Harry nadvihne jedno obočie a následne naliehavo vysloví: "No tak sa chystaj, zlatko." Následne odchádza do obývačky k telke. 

"Ani neviem, kedy naposledy som bola v divadle." začne nový rozhovor Zara.  "Tak vidíš. Ani si nezaslúžiš takého manžela." zvyšuje si ego Harry. Zara po ňom chodí vankúš. "Pozeraj, nato, že som dnes nič nerobila, našla som pár miest, kam by sme mohli ísť." Otvorí notebook a zroluje stránku. Harry vydýchne a pozrie sa na Zaru. Odlepí oči od obrazovky a pozrie sa na neho. "Čo je ?" nerozumie. "Celý deň som som nám vybavoval nasledujúce dni. Zajtra odchádzame do LA..." "Konečne." "...a zároveň už mám zariadené nejaké veci na tu svadobnú cestu." "To si vážne urobil ?" pozrie naňho priam zamilovane. "Okružná cesta po Južnej Amerike." povie akoby sa nič nedialo a zošuchne sa na gauči. Zara zostala sedieť s otvorenými ústami. "Ešte povedz, že mám týždeň na pobalenie sa." "Máš." vysloví bez rozmýšľania.

"Spravím ti ten vrkočík ? Prosíím." "Nie, budem vyzerať ako...." "Ako môj manžel. Prosím. Bude sa ti to páčiť." "Musíme už ísť, už nie je čas na zvýš." "Sme dôkladne pobalení a máme dve hodiny." "Laskáá." "Ja som vedela, že po tom túžiš." zasmeje sa Zara a odbehne po kefu.

Styles' wifeWhere stories live. Discover now