~7~

193 13 7
                                    

Harry zaspal tiež. Znova sa zobudili okolo desiatej večer.  Zara sa strhne, v posteli je sama. Sála k nej svetlo z kuchyne, v izbe ma však prítmie. Sadne si na posteľ a snaží sa zistiť koľko je hodín. V priebehu minúty sa k nej rúti Harry. "Jeden teplý čajík pre moju manželku." Zara sa usmeje a vďačne príjme teplý čaj. "Mňam. Už som mala hrozne sucho v ústach. A vrátil sa mi aj hlas." Zara vypije celý hrnček tekutiny. Harry vezme hrnček a odnesie ho do kuchyne. Vracia sa k Zare do izby. Tá leží v pôvodnej polohe a masíruje si spánok. Harry si k nej sadne a len ju pozoruje. "Zaspievaš mi niečo ?" šepne Zara a ruku položí Harrymu na koleno. Harry zaváha. "Cítim sa hrozne." Harry si vzdychne a začne jej spievať If I could fly. Zara ho pozoruje. Zatvára oči a odchádza do inej dimenzie. 

"Síce je z čínskej reštiky, ale je teplá." podá jej Harry misku polievky. Zara ju bez rozmýšľania začne hltať. "Pán Styles, vy ste hotový kuchár." hlesne. "Čo máme ako ďalší chod ?" "Hmm... sú dve v noci. Vážne chceš jesť ?" "Kašlem na to koľko je hodín. Táto hrozná choroba sa ma snaží presvedčiť že dve a dve sú päť." "Dobre teda. Chceš ešte spať?" "Niee." "Tak vstávaj." podá jej ruku. Vovedie ju do obývačky a nechá ju pozerať telku. "Láska ? Prinesieš mi deku ?" "Ak ti je zima, choď si dať teplý kúpeľ." "No, aj by som išla, ale je mi vážne na grc. Teda nie na zvracanie, ale som unavená a všetko ma bolí." "A snažíš sa tým zakryť svoju momentálnu lenivosť." zagáni na ňu Harry. "Tak poď dotrepeme ťa do vane." zasmejú sa obaja.

"Mám ťa aj pozobliekať?" uškrnie sa Harry. "Vieš, čo ...... môžeš  mi dať dole tričko a prac sa mi urobiť niečo jesť." zasmeje sa Zara a pobozká ho na pery. Svoj čin si uvedomí až keď sa odtiahne. Harry je zaskočený. Chce čosi povedať, ale všetky slova akoby stratili význam. Radšej rýchlo odíde. Čo ak to pochopil nejak zle. 

Styles' wifeOù les histoires vivent. Découvrez maintenant