Szép is a szerelem...

4.3K 202 15
                                    

Mikor haza értünk anya öleléssel fogadta Shawnt ami nagyon jól esett neki és mi tagadás nekem is. Mindig úgy éreztem, hogy anya nem igazán támogatja a kapcsolatunkat de mostanában teljesen megváltozott, talán azelőtt apa volt rossz hatással rá.

Együtt ebédeltünk és beszélgettünk. Shawn mesélt anyának a kis házról a tónál de nem mondott túl sokat, ahogy nekem sem. 

Végül is sikerült megbeszélnünk azt is hogy hogy lesz az utazás.

Shawn csütörtökön haza utazik, még be kell szereznie az ajándékokat a családjának, szombat szenteste így azt ő a családjával tölti én meg anyával és vasárnap megyek utána. Huszonhatodikán délután megyünk a tóhoz és harmincadikán, pénteken jövünk vissza .Ez három nap , négy éjszaka. Őszintén szólva már alig várom. Persze kizárt, hogy ne vegyek neki valamit ezért a csütörtököt is várom, de csak emiatt, hogy tudjak vásárolni menni.

Délután kéz a kézben indultunk el, hogy megnézzünk egy filmet. A moziba érve húsz percünk csak azzal telt el, hogy Shawn autogrammot adott én meg fotókat készítettem, aztán az arcomat látva Shawn elbúcsúzott és megvettük a pattogatott kukoricát és az üdítőt majd elindultunk a terembe.

Sikeresen elfoglalva a helyünket  kényelembe helyeztük magunkat és én már elkezdtem enni a  kukoricámat. Nagyon zavaró volt, hogy minden irányból kattogtak a telefonok, ráadásul vakuztak amitől már a fejem is megfájdult. Arról nem is beszélve, hogy egy csomó borzalmas kép készült rólam.

- Ezt nem bírom tovább - hajoltam közelebb Shawnhoz. Ahogy rám nézett bólintott majd felállt.

- Helló mindenki. Szeretnék kérni valamit. Amíg a film elkezdődik illetve amíg vége nem lesz ne ránk figyeljetek. Szeretnénk két órát nyugalomban eltölteni a barátnőmmel, hisz azért jöttünk, hogy megnézzük ezt a filmet, ahogy gondolom ti is. Szóval legyetek szívesek a filmmel foglalkozni és ígérem utána az előtérben szívesen találkozom veletek. Köszönöm - mondta majd leült és megfogta a kezem.

- Köszönöm - mondtam halkan.

- Ne haragudj - súgta mire ránéztem. Kezét lassan enyémre csúsztatta és végig simított kézfejemen. Nem haragudtam, egyszerűen csak úgy éreztem magam mint egy bazári majom. A lányok már nem fotózkodtak de ugyanúgy bámultak ami talán még zavaróbb volt.- Szeretlek.

- Én is szeretlek téged - mondtam sóhajtva majd közelebb hajoltam és megcsókoltam mire minden irányból sóhajtozást hallottam. A csók után nem húzódtam el, csak elmosolyodtam.- Legközelebb jobban átgondoljuk.

- Az biztos - mosolygott már ő is.

A film után ahogy ígérte tartott egy kisebb rajongói találkozót.  "Szívesen" asszisztáltam ismét a képek  elkészítéséhez majd ahogy Shawn válaszolt egy csomó kérdésre megfogta a kezem és elindultunk. A mozi előtt épp egy taxiba szálltunk be mikor  hallottam, hogy Shawn nevét kiabálják de ő már tolt volna, hogy gyorsan szálljak be de akkor hátra néztem. Egy középkorú nő vágtatott felénk nyomába egy szintén fiatal lány kerekesszékkel.

- Menjünk Cassie - sürgetett.

- Ne, várj - fogtam meg kezét. Elléptem a kocsitól de intettem a taxisnak, hogy várjon meg minket.

 - Köszönöm, hogy megvártatok - hálálkodott lihegve a nő mikor odaért hozzánk. Shawn rám pillantott majd ahogy látta a közeledő kerekesszéket elmosolyodott és megszorította a kezem.- Én Susan vagyok és ő itt az unokahúgom Isabell, egyik nagy vágya volt, hogy veletek találkozhasson. Aztán kaptam az üzenetet az egyik barátnőmtől, hogy itt vagytok és gondoltam meg próbáljuk - mondta a nő mire én az unokahúgára néztem. Olyan elveszettnek tűnt abban a székben, láttam, hogy megszólalni is fél így felé nyújtottam kezem amit vonakodva fogott meg.

Színjáték ( Shawn Mendes fanfic)Where stories live. Discover now