Miért??

7.5K 336 8
                                    

Sosem tapasztaltam meg milyen egy átmulatott éjszaka után felébredni. Otthon csak néhány házibuliban voltam de ott sem ittam le magam ájulásig, inkább csak táncoltam a lányokkal, valahogy sosem kellett leinnom magam ahhoz hogy jól érezzem magam. Most viszont azt sem tudom mi történt. Oldalamra fordulva valami keményet éreztem a  fejem alatt így fészkelődni kezdtem aminek következtében egy kar fonódott körém és halk szuszogást hallottam. Lassan kinyitottam szemem. Shawn álomittas szemekkel nézett rám vissza.

- Hogy kerülsz te az ágyamba?
- Úgy ahogy te a karjaimba...- húzott még közelebb így meztelen combom övéhez ért. Várjunk, meztelen és bőréhez? Lenézve  láttam csak meg, hogy lényegében fehérneműben fekszem hozzá bújva ő meg egy alsó nadrágban van. A takaró derekunkig felhúzva. Mikor észbekaptam felrántottam a takarót mellem elé.
- Mond, ugye nem történt semmi köztünk.
- És ha igen? Ha azt mondom, hogy az éjjel lefeküdtünk? Hogy mikor haza értünk megcsókoltál és én bár tudtam, nem helyes kihasználni téged mégis megtettem... Ha azt mondom, hogy az éjjel, forró csókok közepette suttogtad a nevem...
- Akkor azt mondom, hogy túlságosan is jó a fantáziád..- mosolyodtam el. - Semmi?
- Csak egy jó éjt csókot adtam. De talán már félálomban lehettél mert nem ellenkeztél. - simított hátra egy hajtincset. Szemébe néztem majd hanyatt fekve a plafont bámultam. – Tudod... Annyira szép vagy..
- Shawn...- nevettem halkan, olyan zavarban voltam.
- De komolyan. Ciki vagy nem ciki, mikor elaludtál még simogattalak egy kicsit és nézegettelek.
- Te jó ég, ne mond tovább.- löktem meg kicsit. - Ez annyira kínos.- szorítottam jobban magamhoz a takarót.
- Ha azt akarod, hogy ez az üzlet működjön akkor nem kellene hogy szégyenlősködj előttem.
- Most komolyan? Ezt meg, hogy értsem?- ültem fel de a takarót továbbra is tartottam magamon.- Talán mászkáljak előtted egy szál semmiben?
- Mondjuk.- kacsintott. – Úgy értem, hogy ne légy zavarban ha csak egy melltartó van rajtad. - húzta el a takarót majd kezeimet mellemtől. - Mert gyönyörű vagy. – térdelt fel elém.
- Shawn, túlzásba esel. - húzgáltam vissza a takarót de ő nem hagyta így feladtam és elfordítottam a fejem. - Nem is kellene itt lenned.
- Szerintem meg pont, hogy itt kell legyek. - mosolygott majd maga felé fordítva arcom közelebb hajolt. Most először kerültem vele olyan szituációba, hogy lássam őt, teljes egészében és mi tagadás, megakadt a szemem a felső testén. Tetszett, hogy nincs nagyon kigyúrva de épp annyira izmos amennyire kell. – Érints meg. - súgta.
- Tessék? Nem!- vágtam rá mire csak felkacagott.
- Érints meg.- vigyorgott.
- Minek?
- Mert ha én megmerlek érinteni te is megtudod tenni. Leküzdjük a gátlásokat, így ma egésznap itt leszünk a lakásban és fehérneműben mászkálunk.
- Nem vagy normális. Én különben sem engedtem hogy fogdoss, kihasználtál..- nevettem fel.
- Érints meg.- mondta és olyan kitartó volt.
- Basszus olyan erőszakos vagy.- csaptam mellkasára de meg sem rezzent kezeim azonban ott pihentek rajta.- Nem fájt?
- Nem. – rázta fejét.
- Miért nem fájt, a francba.- löktem meg .
- Na milyen érzés hozzám érni?
- Fantasztikus érzés, egyszerűen mesés. - forgattam szemeimet majd felsóhajtottam.- Basszus! Hogy tudsz egyszerre ilyen cuki és vonzó lenni?
- Cuki és vonzó?-húzta fel szemöldökét.
- Igen, egyik pillanatban aranyosan mosolyogsz rám, a következőben pedig ilyen ellenállhatatlan pillantásokkal bombázol, majd a kettőt összerakod, én meg kész vagyok... Basszus, ezt nem úgy értettem.
- Hogy?
- Én nem vonzódom hozzád. Szóval ne is reménykedj..
- Szóval nem?- kulcsolta ujjait csuklómra majd derekához vezette kezeimet.
- Mit akarsz? Azt akarod elérni, hogy csorgassam a nyálam utánad? Hát figyelj csak ide. Nem vagyok egy ártatlan szüzike, aki még sosem látott vagy érintett férfi felső testet. Vonzó vagy, nagyon is, de ezt te is tudod, kihasználod a kis fiús huncut mosolyt, a ravasz és pajkos tekinteted és leveszed a lányokat a lábukról. De nekem több kell... én nem egy rajongód vagyok Shawn, szóval ha igazán meg akarsz engem kapni, ahhoz még teperned kell. - simítottam végig mellkasán majd vállában megkapaszkodva térdeltem elé. Teljesen lecsúszott a takaró rólam, de már nem voltam zavarban, sőt nagyon is magabiztos voltam.
- Az enyém leszel! És nem csak egy éjszakára, elérem, hogy belém szeress.
- Na azt megnézem..- vigyorogtam.
- Majd meglátjuk.- suttogta közel hajolva. Ajkait orrom hegyéhez érintette majd államhoz és édesen mosolygott rám. - Kedves barátnőm, nem tudod mibe kezdtél.
- És mi a tétje ennek az egésznek? Mi van ha beléd szeretek? Valami fura kielégülést jelent neked ha összetörheted egy lány szívét?
- Nem, szándékosan sosem bántanálak, még csak szavakkal sem.
- Akkor?
- Meglátod, nem foglak bántani, megígérem. Szóval akkor segíthetek csomagolni?
- Mi?
- Velem jössz a koncertre és a szüleimhez.
- Hogy én? Nem mondhatod meg mit tegyek.. Én nem állok erre készen...
- Emlékszel arra mikor megkérdezted, hogy mi van akkor ha a szüleid megakarnak ismerni? Erre Andrew válasza az volt, hogy akkor bemutatsz, és velem ugyanez. A szüleim találkozni akarnak veled és neked jönnöd kell. Te mondtad, hogy ez üzlet, akkor tartsd magad a szerződéshez. - mondta önelégült mosollyal az arcán majd kimászott az ágyból és felvette pólóját.
- Most utállak.
- Szíved joga.
- Legalább főzz nekem egy kávét amíg felöltözök, hasogat a  fejem.
- Bármit. - kacsintott rám.
- Aztán elmesélhetnéd, hogy mi a fenét itattak velünk azok a srácok a parton..
- Akkor csak öltözz fel és én kint várlak, jó?
- Rendben. - mondtam mire kivonult. Én igyekeztem gyorsan rendbe szedni magam, megmosakodtam, felkaptam egy térdig érő laza nyári ruhát majd utána mentem. A nappaliban ült és telefonját nyomta. Beugrottam mellé a kanapéra és megböktem. – Mit csinálsz?
- Azon gondolkozom posztoljak-e valami kis videót.- mosolygott rám.
- Na és mire jutottál?
- Inkább egy közös kép? Andrew rágja a fülemet...
- Nem vagyok épp olyan állapotomban. Látod a karikákat a  szemem alatt?
- Nagyon is szép vagy.
- Jól van, lőj pár képet hátha lesz köztük egy használható.
- Bújj ide hozzám. - tárta ki karját. Csinált vagy tizenöt képet. Vigyorgósat, szomorút, grimaszolósat, puszi dobósat, olyat ahol megpuszilom az arcát és olyat is ahol ő az enyémet, és lett egy kép amin épp egymás szemébe nézünk és mosolygunk. Valamit magyarázott hogy milyen arcot is vágjak így sikerült ezt a pillanat képet elkapni. Shawn emellett döntött, bár én inkább a grimaszoló felé hajlottam de ráhagytam.

Színjáték ( Shawn Mendes fanfic)Where stories live. Discover now