Bölüm 26-Ben ateş sen barut

31 2 0
                                    


SAAT öğleden sonra dörde beş var.Odamdayım Daha doğrusu Ulaş ların evinde bana verilen misafir odasındayım. Tam ulaş ın yanındaki odada. Ulaşın tam da istediği gibi.Ayaklarım yataktan sarkıyor. farkında olmadan sallıyorum. yere bir çalar saat düşmüş.hiç eğilip alasım gelmiyor.Ulaş ile son konuşmamızın üzeriden saatler geçti. Yatağımda oturup öylece pencereden yağan yağmuru izliyorum. Cama vuran damlaların sesini dinliyorum. Ulaş la birlikte nazlı hanımı alıp eve getirdik.Ama o söylediği son cümlenin üstüne ne o söz söyleyebildi ne de ben. Şaşkındım. Beklenmedikti. Sıcaktı içtendi sözleri. Hissettim. Bilmiyorum belki de inanmak istedim. Yine her şey arap saçına döndü Zaten onunla tanıştığımdan beri ne zaman yolunda gitti ki bir şeyler hep sırlar hep bir oyunlar. Ama artık bitmesini istiyorum Ulaş ise istemiyor. Çakıştığımız anlaşamadığımız hatta belki de inat ettiğimiz yegane konu bu. Beni dinlemiyor. Gerçi bende beni dinlemesini istemeyi uzun süre önce bıraktım galiba.Onu kendime aşık etmeyi planladığımdan beri oldu nolduysa olan. Yaklaştıkça daha da çekti beni yanına. Bırakmıyor. Bırakmasını istiyor muyum önceden kesinlikle evet diyebilirdim ama şimdi? Bilmiyorum Nazlı hanım bugün ulaş ile birkaç kere birbirimize kaçamak bakışlar atmamızı yakaladı ve barıştığımızı anladı. Cin gibi kadın kesinlikle Ulaşın annesi.Zeki ve şevkatli.Kaynana tanımına uymuyor farkındayım.kaynanam olacak mı gerçekten? Ulaşa göre evet bana göre soru işareti hem de kocamanından.

Nazlı hanımın ilaçlarıyla ve doktorun verdiği diyet yiyecek listesiyle ben ilgileniyorum.Şuan odasında dinleniyor. Sibel her zamanki gibi herkese kızgın öfkeli odasından çıkmıyor tam isabet. Annemse artık evine dönmek istiyor. Ulaş kalması için ısrar etti ama annem kararlı. Hatta benimde onunla gelmemi istiyor ama ulaş tabiî ki karşı çıktı beni gözünün önünden ayırmak istemiyor.

Annem odasında bavulunu topluyor şuanda.

Yağmuru izlemeyi bırakıp annemin yanına gitmek için odamdan çıktım ve ulaş la kapıda karşılaştım

Bende tam senin yanına geliyordum dedi

Neden

Merak ettim seni üzgün gibisin annen gideceği için mi?

Yani. Sonuçta doğru düzgün birlikte zaman geçiremedik biliyorsun.Olan o kadar olay içinde mümkün olmadı maalesef dedim suçlayıcı bir şekilde

Daha fazla kalmasını söyledim zaten gitmek istiyor yapacak bir şey yok

Var. Bende onunla giderim hem kafamı dağıtmış olurum

Hayır Sedef dedi sert bir şekilde

Bir de kalkmış benimle evlen diyor zorba. Senin gibi bir zorbayla neden bir ömür geçireyim ki deli olmam lazım daha şimdiden bana gitme yapma diye emir veriyorsun diyerek çıkışıp gözlerimi inatla gözlerine diktim.

Seninle bir ömür ha diye sordu gülümseyerek kulağa hoş geliyor

Gıcık mısın sen biraz o kadar laf etim buraya mı takıldın diye sordum farkında olmadan gülümseyerek.

Gözleri gülümsememe takılırken birkaç adım attı bana doğru ve bana ulaşmasına bir adım kalmıştı ki durdu.Senin kadar olmasa da biraz sevgilim dedi.Eli yanağıma giderken.kara gözleriyle deldi geçti içimi sanki.Bu sözcüğü her söylediğinde kalbim dört nala koşuyordu.Sevgilim!

Yıllar sonra da duyduğumda yine aynı hissedecek miydim acaba?

Büyük ve sıcak elleri soğuk ellerimi avucuna alırken bence güzel bir çift olduk baksana birbirimizi böyle tamamlıyoruz dedi.

AŞK BİRAZ YARAMAZDIRHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin