14

292 11 12
                                    

~Hoofdstuk 14~

Ik denk dat dit er wel geloofwaardig uit zag. Ik loop nog even verder en wacht een paar minuten aan het eind van straat. Vervolgens loop ik terug naar mijn huis. Ik bel aan bij de buren. Mijn buurjongen Ethan doet open. "Hoi, mag ik even naar mijn huis klimmen" vraag ik glimlachend. Hij begint te lachen en knikt. Ik volg hem naar de zolder, wat overigens ook zijn kamer is. Ik loop zo recht door over ons gedeelde balkon naar mijn kamer. Mijn verstopte sleutel voor mijn achterdeur word onder de bloempot vandaan gehaald en ik open de deur. 

Als ik binnen ben laat ik me op mijn bed vallen. Mijn ouders verdienen het om zich zorgen te maken en vooral Dennis. Met zijn k*t video met Job. Ik pak mijn macbook onder mijn kussen vandaan en ga Job's video striken. 

Goedkeurend laat ik me achterover vallen. In de hoop dat de video er zo snel mogelijk af is. Ik pak mijn telefoon uit mijn zak en ga appjes checken. Gelijk valt mijn oog op mijn chat met Gio. 

Gio: Liv, Bel me! 

>_>_>_>_>_>_>_>

Hey, 

Wie dit nog leest krijgt een sticker <3 

Oja weer lekker kort dit. 

Volg ook ff mn andere acc @coolringtone <3 en je bent al helemaal geweldig als je mn boek daarop leest!!!! Groetjes 

Volg ook ff mn andere acc @coolringtone <3 en je bent al helemaal geweldig als je mn boek daarop leest!!!! Groetjes 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

XXX Rosalie 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 09, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Prank Call || GioWhere stories live. Discover now