2

1.6K 90 13
                                    

~Hoofdstuk 2~

Ik kijk Femke met open mond aan en ik zie dat zij het zelfde doet. Mijn handen zijn nog steeds niet normaal hard aan het trillen. 

"Facking Olivia besef jij je wel wat er net gebeurt is aan die facking telefoon" Schreeuwt Femke zo hard. Dat ik betwijfel of mijn gehoor nog wel normaal werkt. Ik kijk naar mijn normale Iphone 6s die vanaf nu heilig is. "Ik heb gewoon met dé facking Gio facking Latooy gepraat" Ik begin te gillen en rondjes te springen in mijn kamer. Ik weet dat Femke en ik allebei niet normaal veel schelden. Ook lijkt het alsof we allebei te veel energie hebben. 

"Olivia doe godver eens rustig" Het geschreeuw van mijn broer uit de kamer naast die van mij. Haalt me uit mijn gedachten en mijn gegil. Ik laat me op mijn bed vallen en merk dat Femke precies het zelfde doet. "Vandaag is vanaf nu heilig" Zucht ze. "Echt wel" Zeg ik instemmend. "Laten we hem gaan appen dan" Ik kijk haar verschrikt aan. "Ik durf niet Fem" Zeg ik zacht. Ik kijk naar mijn telefoon die ik van me af op mijn bureau heb gegooid. "Komop jij ben Olivia Latooy jij kan dit" Ze spreekt me toe alsof ik op moet treden voor 100.000 mensen. Nou ja Gio heeft wel meer dan 100.000 volgers. "Femke je weet dat Latooy niet mijn achternaam is" 

"Je wilt het wel en dat gaat niet gebeuren als je hier op je bed blijft liggen" Ik zucht diep. ik heb weinig keus. Of ik blijf hier liggen en heb de rest van mijn leven spijt dat ik hem nooit heb geappt. Of ik overwin mijn angst en stuur hem een berichtje. "Oke dan" Zeg ik nog steeds zacht. "Dat willen we horen meid. Ik ben trots op je" Zegt Femke dramatisch. Ik glimlach om haar idiote gedrag. Ik sta op uit bed en loop naar mijn telefoon. Ik ontgrendel hem en sla Gio's nummer op. Vervolgens ga ik naar whatsapp. Ik lieg als ik zeg dat mijn handen nu niet aan het zweten zijn. Ik zoek Gio's nummer op. Ik klik hem aan. Een lege chat verschijnt op mijn beeld. Mijn duimen hangen boven het toetsen bord. "Fack Femke wat moet ik sturen" Ik kijk haar vragend aan in de hoop dat ze me een goed antwoord geeft. Maar integendeel het enigste wat ze doet is simpel haar schouders ophalen. Fijn dit nu moet ik het zelf verzinnen.  

Olivia: Hello, it's me Olivia 

Ik vergrendel mijn telefoon weer omdat hij aan het eten is. "Lekker droog Liv" Zeg Femke lachend. Ik haal mijn schouders op. Ik leg mijn telefoon naast me neer die oplicht. Gio heeft u een bericht gestuurd. 

>_>_>_>_>_>_>_>_>_>_>_>_>_>_>_>_>_>_>_>_>_>_>_>_>_>_>_>_>

Godver de tering neuk me onderbroek hoelang duurde deze update? Te lang duidelijk XD Duizend miljoen maal sorry het spijt me *pinkt traantje weg* Mijn inspiratie was een beetje dood. Wat vonden jullie er van let me know:)

xxx Rosalie 

vote/comment/follow?

Prank Call || GioWhere stories live. Discover now