7

1.2K 83 18
                                    

~Hoofdstuk 7~ 

"Hee kijkers van mijn kanaal leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe video. Ik ben hier samen met" "Olivia" Maak ik zijn intro af. "En Olivia is mijn vriendin" Hij trekt me dicht tegen me aan. Ik kijk hem verbaasd aan. Hij geeft me dé blik "Ja dat ben ik" zeg ik snel. Hij begint te lachen.

"Maar wat gaan we vandaag doen Livie" "Pizza challenge" zeg ik enthousiast. "Oja en voor de mensen wie het al opgevallen was ik ben het zusje van Dennis oftewel HereisDennis aka fakemongool. Dennis als je dit ziet I hate yo verry much" Ik zet een fake glimlach op en steek mijn middelvinger op naar de camara. "Liv doe is normaal" zegt Gio lachend. Ik haal mijn schouder op en geef Gio een lik op zijn wang. "Wtf Liv wat doe je" "Smikkelen" zeg ik droog. "Oke laten we de challenge op gaan nemen. Op naar de keuken" "WOEHOE" 

--- 

"Ja Gio dit ga ik niet eten hoor." Ik kijk naar de smerigste pizza ooit die voor mijn neus ligt. Ik kijk vervolgens naar zijn pizza waarom mocht hij alle lekkere dingend grabbelen? Het leven is niet eerlijk. "Ja moet wel" zegt hij grijnzend. "Kijk Monica Geuze" Roep ik terwijl ik naar het raam wijs. Gelijk kijkt Gio om en snel verwissel ik de pizza's. Wat ben ik toch slim. "Wtf helemaal niet" zeg Gio als hij mij een duw geeft. Ik begin te lachen. Hij werp een blik op zijn pizza "He" Brengt hij verontwaardigt uit als hij merkt dat het mijn pizza is. 

"Had je maar beter op moeten letten slimpie" zeg ik grijnzend. Ik wil een stuk van zijn pizza pakken als hij het uit mijn hand slaat. "Mijn pizza" Hij wisselt ze weer om. Ik zucht diep "Dus Olivia gaat lekker haar eigen pizza opeten" zeg Gio als hij over mijn haar heen wrijft. "Helaas wel" Ik zucht diep. Gio neemt met de grootste glimlach ooit een hap van zijn pizzapunt terwijl ik hopeloos naar die van staar. 

Ik pak het voorzichtig op en breng het stuk naar mijn mond. De smerige geur dringt mijn neus binnen wat mij laat kokhalzen. "Liv stel je niet zo aan" zegt Gio genieten van zijn pizza. Ik grom wat en neem een hap van mijn pizza. "OMG" Ik spuug de pizza uit op tafel. Ik spring op en ren naar de keuken en vul een glas met water die ik leeg drink. "Jeez dat was vies" Zeg ik als Gio me achterna loopt met de camera. Hij begint heel hard met lachen "PRANK" 

>_>_>_>_>_>_>_>_>_>_>_>

Hey, 

Its me de klootzak die na 1000 jaar besluit te update xD rip 

Ily guys voor de support op een 6 delig boek <3 

xxx Rosalie

vote/comment/follow?

Prank Call || GioWhere stories live. Discover now