3

1.3K 89 10
                                    

~Hoofdstuk 3~

"Fem, wil jij kijken ik durf niet" Zeg ik dramatisch. Ik laat me weer op mijn bed vallen. "Komop Liv. Wees niet zo bang er kan niks gebeuren schat" Zegt ze geruststellend. "Echt wel" Gil ik hystyrisch. "Hij kan me blokken of uitschelden of haten of" Ik kan mijn gegil niet afmaken door mijn broer. "Liv hij godver je bek eens ik ben aan het skypen hier" Zegt hij terwijl hij met zijn laptop in zijn hand mijn kamer inkomt gelopen. Ik kijk op zijn scherm en zie het gezicht van Job (dutchtuber) Oja had ik dat nog niet gezegd? Dat is dus de beste vriend van mijn broer. Ik weet dat iedereen hem haat en hem letterlijk uitkots. Ik ook na de video van Ties want niemand komt aan Ties. Maar ik heb het hem al een beetje vergeven. Nog niet helemaal maar hij komt hier vaak thuis dus ik kan hem dan moeilijk negeren. 

 "Flikker op Dennis" grom ik kwaad. "hey Livie" hoor ik de stem van Job vrolijk zeggen door de speakers van de laptop. "Hoi Job" Zeg ik zuchtend. "Niet zo boos liv" Zegt hij. "Dennis, ga weg uit mijn kamer nu" Zeg ik dreigend. "Rustig Livie ik ga al zegt hij grinnikend. Ik steek mijn middelvinger op en hij loopt de kamer uit. "Oja nog 1 ding Job komt dit weekend hier" Met die woorden doet hij de deur achter zich dicht.

"Femke kan ik in het weekend bij jou slapen" Ik kijk haar met mijn grootste puppyogen ooit aan. Ze schud spijtig haar hoofd. "Ik moet naar mijn oma in belgië sorry" "Is niet erg hoor" Oke dit weekend gaat een ramp worden. Dennis en Job gaan allemaal pranks en dan gaan ze me dwingen om mee te doen met hun ¨echte¨ pranks. Daarom ben ik hier bijna nooit als Job hier een weekend komt. Meestal ga ik naar Femke maar helaas moet ik dit weekend thuis blijven.

"Maar Liv open je bericht van Gio eens" Zegt Femke opdringerig. Ik zucht overdreven diep en slof naar mijn telefoon toe. Ik pak hem op en loop vervolgens weer naar mijn bed waar ik me weer op laat vallen. Ik ontgrendel mijn telefoon en gelijk springt mijn gesprek met Gio in beeld. Mijn hand begint te trillen en ik lees heel voorzichtig het berichtje.

Gio: hey Olivia hoe gaat het?

Ik spring op van mijn bed. "Omg Femke moet je lezen" Zeg ik hyper. Ik spring voor haar op en neer met mijn telefoon in mijn handen. "Liv ik kan het echt niet lezen als je springt." Ik sta stil en ze bekijkt mijn telefoon aandachtig. "cool" antwoord ze. "Ik ga gelijk antwoorden, anders denkt hij dat ik hem negeer" Zeg ik waarna ik snel weer op mijn bed ga zitten.

Olivia: mwah, gaat wel en met jou?

Binnen een paar seconde heb ik een bericht terug.

Gio: Met mij gaat het goed. Maar wat is er?

Olivia: Dit weekend komt een vriend van mijn broer langs en dat is facking irritant want dan gaan ze 10 video's opnemen op 1 dag...

Gio: Wie is het Miss ken ik hem

Olivia: Job, dutchtuber, doemaargamen jwz

Gio: Awhh Ik heb medelijden met je

Olivia: Bedankt ik heb ook medelijden met mezelf

Gio: eigendunk

Olivia: Altijd toch

>_>_>_>_>_>_>_>_>_>_>_>_>_>_>_>_>_>_>_>_>_>_>_>_>_>_> 

Hey, 

Nieuw hoofdstuk :$ Oke ik heb besloten om Job er ook in te doen. Sorry als je hem haat. En ook sorry als je hem wel mag want hij komt negatief in de boek sorry. 

GIOLOVERXL Ben je lekker wiskunde aan het maken :p MWAHHAHAHAHHAHAHHAHA

xxx Rosalie 

vote/comment/follow?

Prank Call || GioWhere stories live. Discover now