I'll Be Yours - Larry

329 13 13
                                    

P.o.v. Louis

We zitten in een interview en we hebben het redelijk gezellig. "Louis en Harry. Jullie zijn de twee zijn degene waar het meest over gepraat word als het gaat om de bromance. Hoe zit dat precies? Is het echt maar bromance of is het iets meer?" Vraagt de interviewer. Voordat ik wat kan zeggen hoor ik Liam beginnen. "Het maakt niet uit of het maar gewoon bromance is of niet. We zijn sowieso al meer dan vrienden voor elkaar, omdat we in het zelfde huis wonen, elkaar helpen wanneer we ziek zijn en voor elkaar zorgen als iemand een ongeluk gehad heeft. We hebben vanalles van elkaar gezien en vanalles over elkaar gehoord en onze grootste geheimen met elkaar gedeeld. Onze band is speciaal en dat is wat ons speciaal maakt." Zegt hij en het publiek begint te juichen.

P.o.v Harry

Ik bloos na de vraag van de interviewer en zie dat Louis wilt antwoorden en hoor Liam er op in gaan. Als we in de auto zitten bedank ik Liam. "Geen probleem. Ik zag je blozen dus schoot ik te hulp." Zegt hij en glimlacht. "Je zegt niks tegen Louis hè?" Vraag ik en kijk naar de grond. "Als jij dat niet wilt dan doe ik het niet." Zegt Liam gerustellend. Als we thuis zijn maakt Liam een boodschappenlijst en wilt naar de winkel. "Mag ik mee Li?" Vraagt Louis en Liam knikt. Ze vertrekken en Niall kijkt mij aan. "Waar hadden jij Liam het over in de auto?" Vraagt Niall en kijkt me doordringend aan. "Niks bijzonders." Zeg ik en kijk Niall niet aan. "Zeker? Jullie hadden het niet over Louis en Liam zijn redding?" Zegt Zayn dan en ik verslik me in mijn drinken, waar ik snel een slokje van nam. "Hebbes." Zeggen Niall en Zayn tegelijk.

P.o.v Liam

We rijden naar de winkel en weet al waarom Louis mee wilde. "Bedankt voor de safe daarstraks." Zegt Louis en ik glimlach. "Geen probleem. Je wilde al antwoorden en ik zorgde er gewoon voor dat ze er geen verdere vragen over kon stellen." Zeg ik. Louis vertelde me een paar weken geleden na een ander interview, over onze bromance, dat hij Harry leuk vind. Dezelfde dag nog hoorde ik het ook van Harry, maar ze weten het niet van elkaar. Niall en Zayn zullen ook wel hun vermoedens hebben. "Je zegt nog steeds niks tegen Harry hè? Ik wil niet de kans lopen op een awkward moment en de vriendschap verpesten." Zegt Louis en kijkt naar zijn schoenen. "Ik zeg niks als je dat niet wilt." Zeg ik en glimlach weer naar hem.  We doen de boodschappen en komen terug thuis. Als we thuis zijn gaan Louis zijn telefoon en hij neemt op.

P.o.v Niall

Louis komt de woonkamer in en begint vrolijk te praten met zijn moeder en dan zien we zijn blik veranderen naar boos. Louis stormt de woonkamer uit en gaat in de keuken staan. "Nee! Je kunt me niet dwingen!" Horen we hem vanuit de keuken roepen. Ik ga wat dichterbij staan zodat ik het beter kan horen. "Je mag dan mijn vader zijn, maar daar heb je niks over te zeggen!" Zegt hij boos. Niet veel later hangt hij op en horen we wat stuk vallen. Ik ga meteen de keuken in en zie dat Louis een leeg bierflesje kapot gegooid heeft en hij zit tussen de scherven. "Lou, kom daar voorzichtig weg." Zeg ik, maar Louis reageerd boos en zegt: "Laat me godverdomme met rust!" Ik schrik van zijn reactie en Harry duwt me opzij en loopt de keuken in. Hij had zijn schoenen al aan gedaan en trekt Louis omhoog.

Na een tijde geeft Louis het op en laat Harry hem mee naar buiten nemen. Wij kijken uit het raam en zien Louis helemaal boos en over de toeren antwoord geven op Harry zijn vragen en barst uiteindelijk in tranen uit. Zayn heeft ondertussen het glas al opgeruimd en de jongens komen weer binnen. Louis gaat rechtstreeks naar boven en Harry komt de woonkamer in en gaat met zijn handen in het haar zitten. "Wat is er aan de hand Haz?" Vraagt Liam bezorgd. "Louis was gezellig met zijn moeder aan het praten toen zijn vader het over nam en hem vertelde dat hij hem ging uithuwelijken, omdat hij vond dat Louis oud genoeg was om te gaan trouwen en hij een mooie jonge vrouw tegen het lijf liep." Zegt Harry gefrustreerd. "En daar was Lou het niet mee eens." Zeg ik dan. "Natuurlijk is Lou het er niet mee eens. Ik zou ook boos worden. Al helemaal als Louis helemaal geen oog heeft op een meisje, maar op een jongen." Zegt Liam en slaat snel zijn handen voor zijn mond. Harry kijkt op en kijkt Liam aan. "Wat zei je Liam?" Vraagt hij.

"Liam zei dat ik een oogje had op een jongen." Horen we Louis na een tijdje zeggen. Louis gaat tegen de muur, naast de televisie, zitten en zucht. "En die jongen is...?" Vraag ik, want ik snap het niet en dan bedenk ik me dat het Harry wel eens zou kunnen zijn en sla ook ik mijn hand voor mijn mond. Louis lacht. "Iedereen hier weet dat behalve degene zelf." Zegt hij. Harry kijkt nog verbaasder. "Ik ben schijnbaar de enige die het niet snapt, dus..... Wacht. WAT!?" Zegt Harry en spingt op. Louis is bang voor een reactie waarin Harry zegt dat hij niets wil op die manier, maar inplaats daarvan knuffelt Harry hem en geeft hem een zoen op zijn wang. "Oh, wat ben ik blij. Ik dacht dat ik die woorden nooit zou horen." Zegt Harry en Louis knuffelt hem terug. "Maar hoe zit het dan met je huwelijk...?" Vraagt Zayn. Ik denk na en spring op. "I have a plan." Zeg ik en iedereen kijkt mij aan.

~Een week later~

P.o.v Harry

We hebben een concert, het is tijd voor mijn praatje. Louis is nerveus, want hij heeft gisteren zijn vader en de vrouw gisteren gezien en ze staan beide backstage staan. "Goedenavond boys en girls. Ik heb een vraag en ik wil dat iedereen even stil is." Roep ik door de microfoon. Iedereen wordt meteen stil. "Als jullie vinden het het normaal is om iemand uit te huwelijken wil ik dat je heel hard gaat schreeuwen." Zeg ik en ik hoor niemand gillen, maar alleen boe roepen. "Niemand vind dat normaal. Blijkbaar. Nou, Louis kom is hier. Vertel ons is wat je vader heeft gezegt." Zeg ik en Louis kijkt opzij en haalt diep adem. "Mijn vader wil dat ik met een vrouw ga trouwen die ik niet ken en niet leuk vind, maar ik val niet eens op meisjes... Er is iemand die ik wel leuk vind en ik denk dat iedereen dat al wel weet." Zegt Louis en het publiek begint te roepen: "LARRY! LARRY! LARRY!" Louis glimlacht en steekt zijn middelvinger op naar zijn vader. "LARRY IS VANAF VANDAAG REAL!" Zegt Louis en zoent me. Ik laat mijn microfoon vallen en knuffel hem. Het publiek gaat wild en de jongens beginnen ook te juichen.

~Twee weken later~

P.o.v Louis

We zitten weer in een interview en ik zit op Harry zijn schoot, omdat de bank te klein is. "Dus Larry is officieel nu?" Vraagt de interviewer en Harry en ik knikken blij. Harry knuffelt me en ik doe net alsof ik dood ga en Harry begint meteen sorry te zeggen en ik lach. "Hoe is het afgelopen met je vader en het huwelijk?" Vraagt ze dan. "Mijn vader werd super boos en toen heb ik het contact helemaal verbroken met hem en gezegt dat hij maar iemand anders moest gaan vervelen. Het huwelijk gaat alleen wel door, maar dan met iemand anders." Zeg ik vrolijk en hoor Niall zeggen: "Kiss him you fool!" En Harry en ik moeten lachen. Harry draait mijn hoofd en zoent me en iedereen juicht en ik glimlach. En ik maar denken dat mijn vader mijn leven helemaal zou verkloten.

1D One ShotsWhere stories live. Discover now