Of....

30 9 2
                                    

Ba,deci,am o mare problema.

NU POT ,DECI NU POT!!!!

DE CE MI SE INTAMPLA MIE ASTA????

AAAAAAAARGH!!!

DE CE DE FIECARE DATA CAND DESCHID INSTAGRAMUL VAD NUMAI VIDEOCLIPURI CU TIPE CARE ISI BAGA DEGETELE IN SLIME???DE CE?????VREAU SI EU!!!

#prozascurta

Eram odata cu prietena mea buna ,Larisa.Era 1 ianuarie.Yup,tocmai fusese revelionul,si ne culcasem la 6.Defapt,ea la 5,eu la 6.

Asa,culcandu-ne la 6,ne-am trezit la 3.Logic.La 5 am mancat micul dejun(adica pe intuneric,ceva normal),iar la 6 nu aveam ce face.Stateam pe youtube cand BOOM!!O tipa se juca cu nisip chinetic.

Ce am facut eu,cea mai conspirationista persoana din lume ,la propunerea Larisei de a cauta reteta pe google si de a face si noi?

"Larisa,nu!"

Insa eu cand zic nu e ca si cum as zice da deci,ne-am dus sa facem nisip din faina.EVIDENT CA AM UMPLUT BUCATARIA DE FAINA SI CA AM CONSUMAT 3 PLICURI DE AMIDON SI O STICLA DE COLORANT CA SA IASA O PIATRA ,DAR NU,"HAI SA FACEM NISIP CHINETIC,O SA NE DISTRAM!!!!"

Intr-adevar,ne-am distrat.Dar nu din cauza nisipului,ci din cauza ca radeam de cat de tembele suntem si de cum am reusit sa ardem mocheta.Nu am spus ca am ars mocheta?Ei bine,am ars mocheta,si poate te intrebi:Ce cacat ati facut cu foc?Faceati fucking nisip chinetic!,dar nu mai stau sa explic.

DUPA CEVA VREME AM REUSIT SA AJUNG SI EU LA PEPCO(pepco fiind la 50 de metrii de mine-_-) SI MI-AM LUAT 2 PUNGI DE NISIP ALBASTRU,SA IMI IASA DIN CAP.

Evident ca in secunda 2 nu mi-a mai placut.....

SA SUFAR ATATA PT NISIP CHINETIC,SA REUSESC SA IMI IAU,SA FIU SI EU IN SFARSIT IMPLINITA,SI LA O LUNA DIASTANTA SA APARA SLIME-URILE!!!!


DOAMNE,SUNT MULT PREA SATISFACATOARE!!!M-AS UITA LA UNA CUM ISI BAGA DEGETELE IN EL ORE IN SIR....SI SUNETUL ALA PE CARE IL SCOATE.....OF......

SI AM INCERCAT SA FACEM SI SLIME DUPA O RETETEA DE PE FUCKING GOOGLE SI A IESIT UN RAHAT(la propriu,si la forma,si la culoare,si la miros...)MAI MARE CA NISIPUL CHINETIC!

Cum l-am facut??Cu fucking lipici lichid si detergent de rufe!!!(nu incercati asta acasa,nu imi asum riscul pentru eventualele deteriorari ale urmatoarelor parti ale corpului uman:maini,degete,picioare,fata,par...)

Stie cineva de unde pot sa imi iau slime??AMM,ceva??

MeoeDär berättelser lever. Upptäck nu