Paradoxul 12:firmele scumpe si banii dati de pomana

44 7 17
                                    

Bun.O sa iau cel mai apropiat exemplu.Iphone-ul.Stiu ca multi veti sari cu gura pe mine si veti spune:Frate,dar e o mare diferenta intre Ios si Android.Iar eu voi veni si voi spune:Aveti completa dreptate.

Gusturile nu se discuta.Mai ales daca beneficiezi de bani suficienti cat sa iti permiti ceea ce iti place.

Unii oameni spun ca nu se merita sa dai 35 de milioane pe un Iphone 7,iar eu vorbesc acum in calitate de persoana care nu a avut niciodata iphone,iar samsung am avut de la S plus la Note 1 si atat.

Intre Ios si Android este o mare diferenta si drept sa spun de la Ios am mai multe pretentii.Nu neaparat ca imi place ceva anume la Iphone,sau ca Apple ar avea ceva ce Samsung nu are,dar nuuuu cred ca am vazut vreodata un iphone cu lag,pe cand samsungurile si orice telefon cu android dupa 2-3 ani se uzeaza si nu mai functiopneaza la fel.

Eu una nu tin cu niciuna,mi-am spus parerea,si stiu ca am cititori si cu s7 si cu iphone 6s,si mi-ar place sa vad niste opinii si contradictii in comentarii.

Eu una nu tin cu niciuna,mi-am spus parerea,si stiu ca am cititori si cu s7 si cu iphone 6s,si mi-ar place sa vad niste opinii si contradictii in comentarii

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(asa arata biroul meu,sunt si niste boxe pe acolo si un smartwatch dar nu le-am mai prins in poza)

Btw,capitolul asta l-am facut doar ce am primit tastatura asta,doar voiam sa vad cum ma descurc cu ea.

Astept parerile

MeoeWhere stories live. Discover now