Tipuri de copii

75 5 2
                                    

Bun,deci,am trăit cei 12 ani din viata mea,aflând urmatoarele lucruri despre găşti(şatre,cum le spun eu):

Exista 4 tipuri de copii:urâţi si prosti,urâţi si destepti,frumosi si prosti,frumosi si destepti.

Nota:eu una cunosc copii din toate grupele.

Bn,asta o zic si eu doar asa,ca cei frumosi si destepti,tot au si ei defectele lor,pot fi depresivi,gen Ade,dar am zis doar sa nu ma intelegeti gresit.

Bun,reluând,observam ca sunt deci,cum am si zis,4 grupe.In functie de aceste grupe,te poti încadra intr-o şatră,care iti creste sau micsoreaza rangul de popularitate.

Nota:asta,ce explic eu aici cu o mie de detalii ca o nebună,ca si cum chiar mi-ar pasa,se aplica numai in cazul in care sunteti disperati dupa atentie si nu stati cu oamenii din jurul vostru doar pt cine sunt ei ca fiinta.

Continuam.Si satrele sunt in numar de 3.Cea a popularilor(in care intra cei destepti si frumosi,ca mn<3,sau se mai pot strecura si din categoria 'prosti-frumosi'),cea a ciudatilor care stau mereu intr-un colt(in care intra de regula cei prosti si urati,si un pic ciudati),si cea a obsedatilor de telefoane si gaming(in care pot intra din toate categoriile).

Acum,sa nu întelegeti ca daca eu stau in şatră de copii cool si destepti,nu am voie sa stau in afara scolii sau chiar la scoala cu unul nepopular.Nu,deloc.Pot sta cu cine vrea muschii mei,dar niciodata sa nu incalci regulile şatrei în care te-ai înhămat.

Satrele pot fi mixte(fete cu băieti)sau doar de un gen(băiat-băiat;fata-fata).De aici plecam la alta concluzie.Daca ai o şatră doar de fete,nu baga un băiat in aceasta,la fel si daca ai o satra de băieti:nu baga o fata in aceasta.Pt ca rar fetele si băietii se inteleg,si in cazul in care se inteleg prea bine,deja devine ceva suspicios,nu...?

Dar,de aici alta ipoteza,totusi,mai sunt si exceptii cu băietii.Daca ai un băiat care chiar e dispus să facă ce vrei tu,cand vrei tu,cum vrei tu,atunci da dovada de prosteala si poti sa-l manevrezi cum vrei tu,si in cazul asta,il poti baga intr-o şatră de fete.

Cam atat,daca imi mai vin idei,scriu "Tipuri de copii"partea 2.


A,si app,MI-AM LUAT HUSA NOUAAAAAA

A,si app,MI-AM LUAT HUSA NOUAAAAAA

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

Plake??

menționează un utilizatormenționează u utilizator

MeoeDär berättelser lever. Upptäck nu