Hladá sa Kate

35 1 0
                                    

Samozrejme Steaven začal hneď panikáriť a myslieť na najhoršie.
Ja som sa síce tiež bál no nedal som to tak najavo.

S chladnou hlavou sme sa snažili aspoň porozmýšlať, kde by sa mohla nachádzať. Mňa napadlo, že ju popadol strach a ušla k autu, ktoré som odparkoval neďaleko lesa.

Ihneď sme sa tam pobrali dúfajúc, že tam na nás bude čakať. Po ceste mi stále Steaven rozprával o tých vraždách a čo budeme robiť ak aj ju nájdeme mŕtvu.

,,Hlavne žiadnu paniku!" Zakričal som mu do ucha.

Steaven, celý rozrušený, bol potom celú cestu až k autu podozrivo ticho, čo uňho nie je zvykom.

Keď sme prišli k autu nikto tam nebol.
Vtedy sme začali obi dvaja podliehať panike. Nastúpili sme do auta a začali sme ju hľadať po okolí.

Nakoľko Steaven nič nevidel a ani já nie, tak sme sa rozhodli zájsť na policajnú stanicu. Začali sme mu rozprávať historku čo sa nám prihodila. Strážnik sa rozhodol, že pôjde teraz s nami ju ešte pohľadať a ak sa nenájde, tak vyhlásia po nej pátranie.

Steaven išiel zo strážnikom a ja som išiel sám.

Ako som sa zadíval na tu tmu, zrazu som zazrel nejakého zraneného človeka. Ihneď som zastal, dúfajúc, že to bude stratená Kate. Ten človek mi nasadol do auta a začal hučať aby som rýchlo vypadol s toho lesa.

Vyzeral ako z nejakej inej doby, urastenej postavy, dlhšie vlasy a podstatnejšie bolo, že mal staré dýky a meče ako v hre assasins creed a oblečenie takisto ako v tej hre.

Akonáhle som zastavil v centre mestečka, povedal mi, že je zranený a že ho čoskoro dostanú. Povedal aby som mu podal ruku, vlastne nemal som na výber. Zrazu svetlo, ktoré kolo mňa prebehlo naznačovalo, že sa čosi stalo.

Vystúpil z auta, dal si dole všetky tie veci zo "starej" doby, ktoré mi nechal v aute a nechal si iba jeden meč. Povedal mi slová, ktoré si zapamätám do konca života,

,, Nikomu never, iba svojmu rodu!"

Nechápal som čo tým myslel.

Ako vyšiel z auta už som ho nevidel. Medzitým mi Steaven zavolal, že našli Kate presne tam kde sme ju videli naposledy, na tom chodníčku a už sa poberajú do nemocnice, lebo vraj na tom nie je dobre po psychickej stránke.

Rýchlo som sa teda pobral do nemocnice z cieľom zistiť, kde sa tú celú dobu nachádzala a s kým bola.

Ako som vchádzal do nemocnice, započul som dosť hlasitý krik na celú halu. Išiel som smerom k nemu, lebo som vedel, že to bude asi Kate.

Steaven tam sedel na stoličke a čakal ma. Já som k nemu prikročil a začal som sa vypytovať, že čo sa to s ňou deje, aj keď som vedel, že asi ani on nevie.

Čakali sme tam asi 2 hodiny, no bezvýsledne. Doktor a psychológ nám nechceli nič povedať a poslali nás domov.

Neviem ako Steaven ale celý zvyšok večera sa mi nedalo spať, lebo keď som zavrel oči mal som nočné mory, v ktorých bolo ukázané ako zabíjam nejakých ľudí premienajúcich sa na vlkov, no nedával som tomu žiadny význam, bral som to iba ako obyčajnú nočnú moru.

Ja-LegendaWhere stories live. Discover now