•:7:•

30.1K 268 10
                                    

Merhaba! Bu bölümde 3. kişi ağızından da yazacağım hikayeyi. Daha iyi anlaşılır umarım olaylar. İyi okumalar:) Vote ve yorum yapmayı unutmayın. :)

Katherine bu olanlardan sıkılmıştı. Justin'in baskıları ve tehditleri onu iyice korkutmaya başlamıştı. Ne yapacağı hakkında hiçbir fikri yok aynı zamanda da en yakın arkadaşı Bella'yı kaybetmek istemiyordu. Yaptığı şeyin yanlış olduğunun farkındaydı fakat bir anlık heves sonucu olmuştu. Arkadaşlığını sona erdirmemesi için gizli tutuyordu bu sırrı.  Kath artık bu saçmalıkları kaldırmak istemeği için telefon numarasını değiştirdi. 

Olanlar bilinmeyen bir numaranın mesaj atması ile başlamıştı. Katherine biraz ürkmüş, ama ne kadar belli etmese de konuşmaktan zevk alıyordu. Ama ilk başta Justin'in niyetinin ne olduğunu bilmiyordu.  Ta ki Justin ona herşeyi bildiğini söyleyene kadar.

Justin Katherine'den bir nevi intikam almak istiyordu. Planladığı şeyler takır takır işliyordu ve bu onun hoşuna gidiyordu. Yakında felaket şeyler olacaktı. Bunu biliyor.

DEAL? | Justin BieberWhere stories live. Discover now