~36~

10.9K 1.4K 2.3K
                                    



Είστε έτοιμες για βρισίδι;

Χρήστος POV

Ένας μήνας πέρασε και πλέον τα Χριστούγεννα ηταν κοντά.

Η χειρότερη μέρα της ζωής μου.

Η μέρα που το μόνο που σκέφτομαι ειναι τρόπους δολοφονίας.Και συγκεκριμένα αυτών που νομίζουν οτι υπάρχει αγάπη και σπαταλάμε τα χρήματα τους σε μαλακίες.

Ευτυχώς που δεν είμαι απο αυτούς.

Είχα ακουμπήσει την πλάτη μου στο κρύο ξύλο του κρεβατιού μου,χαλαρώνοντας το σώμα μου πάνω στο χαλαρωτικό στρώμα.Προσπάθησα να επικεντρωθώ στο ασπρο ταβάνι του δωματίου αλλα τα μάτια της δεν με άφηναν λεπτό.

Ναι καλά καταλάβατε.Τα μάτια της Φαίης εννοώ.Δεν έχω δεί πιο όμορφο μπλέ στην ζωή μου.Το σκούρο μπλέ χρώμα που περιέχουν απο έξω ανοίγει σιγά-σιγά καθώς πλησιαζει πρός τα μέσα.Απλά τόσο μεθυστικά.

Και εχω να τα δώ εδώ και μιάμιση εβδομάδα περίπου,κάτι που με τρελαίνε.

Πως κόλλησα ετσι μπορείτε να μου πείτε;

Την σκέφτομαι συνέχεια.Την βλέπω παντού.Και χρησιμοποιώ την εικόνα της κάθε φορά που βρίσκομαι με γκόμενα ή 'πειράζω' τον εαυτό μου.Αν καταλάβατε τη εννοώ;

Απλά δεν έχω τον έλεγχο πάνω μου πια.

Και δεν ξέρω καν αν αυτό σημαίνει οτι την θέλω.Το μόνο σίγουρο όμως είναι οτι μόλις την βλέπω θέλω να την ανοίξω στα δύο.Και τώρα ναι αυτό που καταλάβατε είναι.

Μήπως είμαι πολύ ανώμαλος;

Εννοώ εδώ μιλάμε για την Φαίη.Ενα κορίτσι που δεν δίνει αφορμή για τίποτα και δεν υπήρχε περίπτωση να την προσέξω αν δεν μου είχε εναντιωθεί την πρώτη μέρα που με συνάντησε.

Ναι απο την πρώτη κιόλας μέρα μου έδειξε την απάρνηση της.Αλλα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί;

Είμαι ένας απόλυτος μάναρος.Δεν ειμαι;

Και αν μου είχε φερθεί καλύτερα τότε δεν χρειαζόταν να φτάναμε τόσο μακριά το θέμα.Δεν θα την κορόιδευα.Και δεν θα έφτανα το Θέμα στο να της κάψω τα χέρια.

Εκείνη την μέρα με είχε φτάσει στα όρια μου!

Δεν καταλάβαινα τι ακριβώς έκανα,ούτε πόσο πολύ την πονούσα.Και το χειρότερο:ΔΕΝ ΕΝΙΩΘΑ ΚΑΝ ΤΥΨΕΙΣ.

How To Be A Bad Girl#READINT2017Where stories live. Discover now