3.Bölüm

93 31 12
                                    

Medya Egemen
Sabah adımın haykırırcasına bağırılması ile uyandım. Ve ani kalkışımdan dolayı yataktan düşüp yere kapaklandım. Kapı alacaklı gibi yumruklanıyordu. Alara ise bana bakışlarıyla açsana diyordu. Kulaklarım da artık dayanamayacak olacak ki, beynime sinyal göndererek bana kapıyı açtırmıştı. Kapıyı açtığım anla karşımda yeni uyanmış bir Can görmem bir olmuştu. Giysilerine ve daha yıkanmamış yüzüne bakılacak olursa, kolundaki ağda bantlarını görür görmez kapıma dayanmıştı. Daha çıkarmamis bile.Ben daha bir şey diyemeden;

"Bunu sen yaptın değil mi? Çünkü bu kadar çocukça bir haraketi senden başka yapan olmaz" dedi. Bence anlamamış ayağına yatmak en iyisiydi.

"Ne yaptım acaba öğrenebilir miyim?" Can bana gözlerini kısarak baktı.
"En azından yaptığının arkasında dur" dedi. Kabul bu biraz ağır olmuştu ama bir kere girdik bir yola bu saatten sonra döneklik olmazdı.
Ancak ben kendimi savunamadan benden önce söze girişti.

"Madem oyun istiyorsun öyle olsun bakalım. Ancak sonunda sen pes edip, yüzün muşmula surat haline bürününce ben zevkle izleyeceğim. Aynı zamanda uzun zamandır aklımda olan fikri gerçekleştirmek için bahane sunmuş oldun." dedi hemen ardından biraz daha yaklaşıp sözüne devam etti.

"Göz göre göre içi alev dolu dibi gözükmeyen kuyuya attın kendini."
Sözlerini tamamlar tamamlamaz ağır adım uzaklaşmaya başladı. Ondan korkmuş gibi görünmemek için arkasından

"Peh!! Fazla klişesin piçoz herif". Can adımlarını durdurdu ve olduğu yerde bana doğru döndü.
"Ben klişe olamayacak kadar sıradışıyım" dedi 2-3 adım daha ilerledi ki topukları üzerinde tekrar bana döndü.

"Bakarsın bir gün sıradanlığımı sana da gösteririm muşmula surat" dedikten sonra uzaklaştı. Sözde aklında bir planı vardı ve ben ona bahane sunmustum. Görelim bakalım bu kadar güvendiği koz neymiş.

Can gözden kaybolunca ben onu taklit etmeye başladım. Neymiş efendim "bikirsin bir gin sini di siridinligimi gistiririm" peh piçoz herif. Odama dönmek için arkamı döndüm. Döndüm gibi karşımda Egemeni gördüm. Ödüm bokuma karıştı. Egemen karşıma bir anda çıkınca az daha yer ile öpüşecektim ki Egemen beni tuttu.

"Sakin ol Petito canavarı. Bana aşık olan kızlar bile senin kadar heyecanlanmıyorlar". dedi ve pis pis sırttı. Al ışte Can 2 değil de ne bu. Ne demişler, Can gibi egoistle yatarsan egoist kalkarsin. O söz öyle değildi ama olsundu.

"Ya ya ne demessin. Deliriyorum sana. Hem sen benim petito sevdiğimi nerden biliyorsun?"

"Yürüdün her yerde petito çöpü buluyorum desem" gene sırıttı sen sırıtma ya. Kafamı peki anlamında salladım ve odama girmek için hareketlendim. Ancak Egemen kapının önüne geçerek engelledi.

"Gene ne var?" Tamam biraz nazik değilim ama ne yapayım tabiatım böyle.

"Akşam yemeğinden sonra dışarı çıkalım. Can ben ve bir iki arkadaş daha. Sende unikorn sıçmığını çağırırsın. Hala ona bir özür borcum var malum."

"Vay birileri sonunda bir özür borcu olduğunu hatırladı demek ha. Ve ona unicorn sıçmığı diye seslenmeden hiç hoşlanmayacaktır. Onun adı Alara. Ve sana karşı aşırı öfkeli olduğundan asla kabul etmeyecektir. O yüzden byy. dedim ve odama girmek için hareketlendim. Ancak tabiki Egemen beni engelledi.

"Kabul edene kadar odana bırakmam seni" derinden bir of çektim. Tam "iyi tamam ben de sen yorulana kadar burada beklerim"diyecektim ki
Canın acı dolu haykırış sesini duydum. Muhtemelen kollarındaki ağdayı çıkarıyor. Hemen ardından "Kardelen bittin sen!!!!" cümlesi duyuldu.

Samimi DüşmanWhere stories live. Discover now