Lørdag 05.02

314 0 0
                                    


Kollektivet kl 10.40
Isak åpner øynene, han ser på en sovende Even og smiler. Han er varm, han har en arm over magen og et nakent lår over sitt. Even holdt løftet sitt, for det var ikke så mye som en millimeters mellomrom mellom dem.
Isak ligger å ser på Even, kjenner den varme pusten hans og nyter berøringene. Isak kjenner han er veldig klar for ham. Han kjenner blodet bruse i kroppen. Han klarer ikke la være. Isak stryker fingrene oppover Evens nakne bryst, og så ned igjen. Han lar to fingre leke seg akkurat under strikken i boxeren. Isak merker at Even våkner til liv både på den ene og den andre måten av berøringene hans. Fine Even, han er så jævlig deilig. Isak ser fortapt på kjæresten sin og kjenner på de tusen deilige følelsene som akkurat nå har fylt kroppen hans.
Isak: God morgen baby
Even: God morgen! Hva er det du gjør på?
Isak prøver å sette opp sitt mest uskyldige ansikt. Han blir gjennomskuet. Even drar Isak over seg. Isak gisper, før han vet det sitter han oppå Even med en fot på hver side. Even tar Isaks hode og kysser ham, først forsiktig og så mer og mer desperat. Evens hender finner veien under Isaks boxer. Han holder er fast grep rundt rompa til Isak. Isak begraver hendene sine i Evens hår. Kyssene er lidenskapelige, røffe og desperate. Tungene deres har for lengst funnet hverandre. Isak kjenner at han selv også er våken. Even ser på ham, med øyne desperate av lyst og et flørtende smil. Even tar tak i boxeren hans og drar den nedover. Isak hjelper til. Isak hjelper så Even med å bli kvitt hans. En naken Isak oppå en naken Even. De er fortapt i hverandre, og for dem eksisterer ikke verden utenfor dette rommet. Ute er igjen Oslos gater fylt med liv. De to guttene er fortsatt under samme store dyne, ...men nå sover de så absolutt ikke!


Oslos gater kl 15.30

Isak og Even går hånd i hånd i vinterkulda. Even i grønn jakke med burgunder skjerf og lue. Isak i svart jakke med grått skjerf og grå caps.

De ler, prater og smiler til hverandre. Den ser på folk som går med raske skritt opp og ned gatene, bærende på store handleposer. Folk på kafeer, folk i butikker og folk som dem selv. Hånd i hånd denne lørdags ettermiddagen. Det er deilig for nå, å ikke ha noen bekymringer. Isak ser bort på Even. Fine smilende Even som ler og prater fornøyd. Isak har lært seg å leve i nuet, leve nå. Ta bekymringene som de kommer. Even nikker i retning en dame i pelskåpe og en helt sinnsykt svær hatt med fjær i. De småflirer for seg selv av hattedamen mens de går videre oppover gata.
Even: Fryser du? Han legger armen godt rundt Isak og trekker han godt inntil seg.
Isak nyter å gå slik sammen med Even.
Det er ikke så alt for lenge siden Isak hadde blitt stresset av samme situasjon. Nå bryr han seg ikke. Han har like stor rett til å gå hånd i hånd med kjæresten sin som alle andre. Ingenting er kleint lenger, og det er en veldig befriende følelse.
Isak: Sulten? Han ser på Even og nikker mot en KB kafé rett oppi gata.
Even: Mat skader aldri, men er litt blakk etter i går jeg.
Isak: Idag spanderer jeg. Even smiler og kysser Isak på kinnet. "Du er så snill du"
Isak bestiller kaffe og boller mens Even finner et ledig bord.
Isak kjenner at kroppen varmes opp. Kaffen hjelper, men mest av alt er det Evens nærvær som varmer. To gutter på en kafé som drikker kaffe og spiser boller. Helt bekymringsløse, fri og ekte. Utenfor de store glassvinduene går det folk. Noen er stresset, noen avslappet, noen sammen og noen alene. Isak ser på Even som spiser boller og og drikker kaffe. Avslappet og ikke alene!

Isak & Even etter sesong 3Where stories live. Discover now