Vicdan azabimi, yoksa askimi? 30 bolum 1 kisim. FINAL!!!

50 2 0
                                    

Vicdan azabimi, yoksa askimi? 30 bolum 1 kisim. FINAL!!!

Mazhar: Belki son care olarak, bide ingilizce soylemeyi denesek. Belki beklemesi gerekdigini anlar. Ha oglum? Anlarsin dimi????? Sorar Reyhaninkarnini oksayarak. Reyhanda her ne kadar kizmasi gereksede, bu duruma kizamaz. Cunki icinde bulunduklari durumdan dolayi Mazharinda kendisi gibi sacmalamaya basladigini anlamisdi.

Reyhan: He-he anlar kesin. Bide fransizcayi deneyelim dimi askim. Der gulerek.

Reyhan: Ahhhhhhhhhh. Anlasilan Fransizcayi oglumuz hic begenmedi. Sonumuz hayr olur insallah.

Mazhar: Insallah askim. Ama boylede olmazki. Zaten araba calismiyor, burda arabada oturacagina, hadi iceri girelimde bir az uzan.

Reyhan: Hic fena fikir diyil. Yoksa bu gidisle bebegimiz arabada dogucak, ben asil ondan korkuyorum.

Mazhar: Dusununce, gercekdende urkutucu fikir. Hadi tutun banada gidelim. Diyerek Reyhani yavasca iceri goturur ve anca kanepeye kadar goture bilir. Cunki anne adayimiz, kanepeyi gorur gormez uzaninca odaya kadar gidemezler.

Reyhan: Benden bu kadar! Bir adim daha atmam.

Mazhar: Ama aşkım kanepe olmaz. İçeri geçseydik.

Reyhan: Sanki ben çok meraklıyım kanepede doğurmaya. Ne o? Yoksa kanepen kirlenir diyemi böyle söylüyosun?

Mazhar : Ne alakası var hayatım? İçerde daha rahat edersin diye....

Reyhan : Ben anladım anliyacağımı. Kanepe bizden daha kıymetli. Madem öyle yayılıcam buraya. Hatta burda doğurayım da gör sen kanepeyi!

Mazhar : Off Reyhan ne kanepesi! Ben senin rahatını düşünüyorum. Ben bir kez daha deniyicem. Diyerek,telefonunu alir ve cok sasirir.

Mazhar: Cekiyor!

Reyhan: Cekiyormu?

Mazhar: Evet cekiyor sonunda.

Reyhan: O zaman ambulans cagir bir an once! Yoksa ben dayanamiyacam artik. Gerci nereye dayanamiyorumsa, sanki baska secimim varda. Konusuyorum isde. Hadi ara bir an once.

Mazhar: Tamam. Der ve ambulans cagirir.

X: Tamam geliyoruz. Simdi bir ambulans yola cikiyor, ama verdiginiz adres cok uzak. Oraya varmalari, en az iki saat surer. Oda trafik yoksa.

Mazhar: Ya ne demek iki saat? Karim doguruyor diyorum. Sancilari siklasdi zaten, ne demek iki saatden once varamayiz. Bulun bir yolunu!!!!!!! Diyerek telefonu kapatir. Ama ambulansda o anda yola cikar.

Reyhan: Ne oldu? Gelmiyorlarmi? Yetisemiyeceklermi? Yetesemezlerse ne olucak?

Mazhar: Reyhan, Diyerek yanina oturur ve yuzunu oksayarak onu sakinlesdirmeye devam eder.

Mazhar: Reyhan. askim, bak bana. Simdi sakin olmaya calis. Bu sakin ol sozu sana her ne kadar sacma ve klise gelsede, sakin olmaya calis. Cunki sen panikledikce durumun daha kotuye gidiyor. Anliyorum canin yaniyor, ama bu aciya karsi koymaya calisdikca, daha zorlasdiriyorsun durumunu. Basara bildigin kadar kendini sakinlesdirmeyi dene. Gevse bir az. Hadi doktorun sana onerdigi dogru nefes teknigini dene. Hadi basla. Hem iyi dusunki iyi olsun.

Reyhan: Ayyyyyy sen ne diyorsunya. Ne iyi dusunmesi. Oluyorum burda. Sen iyi dusun diyorsun.

Mazhar: Canim benim bilmmemi, biliyorum, ama hemen pes etmek yok. Sonra oglumuz bize kusmezmi? Onuda dusun.

Reyhan : Zaten su an benim ondan başka bir şey düşünecek halimmi var?

Mazhar : Evet aşkım. Sadece oğlumuzu düşün. Ha bide arada doktorun önerdiği doğru nefes egzersizini unutma. Hadi beraber.

Vicdan azabimi yoksa askmi?Where stories live. Discover now