Projekt

122 8 6
                                    

Oba tvrdě pracují. Regina pracuje ve velmi důležité New Yorské pojišťovně. Tráví tam někdy i celé dny a noci.

Robin skoro každý den vystupuje se svou kytarou v New Yorských barech. Oba svou práci milují, ale díky tomu se skoro vůbec nevídají. Jsou spolu již 6 let a za poslední dva rok se viděli opravdu málo. Nevyčítají si to, ale jistým problémem ve vztahu to je.

Robin vystupuje převážně po nocích. V 5 večer odjíždí a vrací se k ránu. Regina pracuje od 7 a domů se vrací podle povinností a tak není divu, že je tento život pro ně vyčerpávající a váží si každé chvíle, kdy mohou být spolu.

________________________________________________________________

Regina

Jako každé ráno se probouzím vedle svého prince. Políbím ho na čelo a jdu se chystat do práce. Pravidelně nacházím dvakrát denně lísteček na lednici. Ráno a večer. "Měj krásný den. Miluji tě, Robin. x" stojí na dnešním vzkazu. Je to něco, co Vám hned den vylepší a tak se na lísteček usměji jako každý den a beru si svou snídaní.

Dnes ráno volím bílý jogurt a házím si do něj kousky lesního ovoce. Při mé snídani sepisuji lísteček pro Robina. Ale všechno mi přijde jako klišé. Od něj i ty dvě věty zní jako něco víc, ale já ať napíšu cokoli zní to hrozně. Proto dnes raději napíši jen "Miluji tě, R." 

Hodiny ukazují 6:30, když vycházím z domu ke svému autu. Rozhlížím se po naší čtvrti, máme opravdu krásnou čtvrť a milé sousedy. Mávám na slečnu Cullenovou a nasedám do auta. Čeká ji půl hodina k pojišťovně. Zaparkuje, zamkne své auto a vchází do budovy svého zaměstnání. 

U výtahu se setkává se svou kamarádkou Kate.

"Ahoj G, tak jaká byla noc ? Robin opět v baru?" Zatímco my s Robinem stále jen přežíváme a snažíme se, alespoň občas si užít společné dny, tak Kate je vdaná. Má skvělého manžela Ricka, plánují budoucnost a dokonce již vybírají jména pro své děti. Děti. Téma o kterém se já s Robinem vůbec nebavíme. Není divu, náš život je hektický a když se vidíme, tak opravdu nemáme náladu na to řešit, jestli se bude naše dítě jmenovat Monica nebo Joey. 

"Jo, v baru se svou kytarou a Willem. Jako obvykle." usměji se a společně vcházíme do výtahu, kde nás zdraví náš nový kolega David. Obě se s Kate usmějeme a já zmáčknu tlačítko našeho patra. Dál se výtahem nese ticho, když se konečně dostaneme do našeho patra David nás pobídne rukou, abychom vyšly jako první. Velmi milé gesto, ale Kate není ten typ, co by takové věci řešila a tak já jsem ta z nás, co slušně poděkuje a usměje se. David mi úsměv oplácí a pak už se celý den nevidíme, alespoň tak to bylo po celé dva týdny, co tu David pracuje. 

Dnes se, ale náš společný šéf rozhodl, že je potřeba pracovat více společně. Přála jsem si, aby mi byla přiřazena Kate, vždy když děláme společné projekty , tak se dobře bavíme a navíc dostáváme prémie, jsme společně opravdu silný tým. Když slyším "Mills a Nolan" chvilku mi trvá než si přiřadím jméno k tváři. David. Dostala jsem do týmu Davida? 

"Slečno Mills ? Nerad Vás ruším z vašich myšlenek, ale zvládnete to Nolana naučit?" Ozývá se z úst mého šéfa. Naučit ? Naučit ? Naučit, co ? Věděla jsem, že se mi tyhle mé záseky v myšlenkách jednou vymstí, ale proč zrovna dnes a tady ?

"Ovšem, zvládneme to spolu." Nemůžu uvěřit, že jsem odkývala věc, kterou jsem ani neslyšela. Hlavně prosím, ať poslouchal, alespoň jeden z nás. David. 

"Pro dnešek je to všechno." Všichni se zvedají zpoza stolu a odchází ze zasedací místnosti, už vstávám i já, když opět slyším své jméno. 

Jednodílovky - Outlaw Queen / one-shots CZWhere stories live. Discover now