Deel 31 ☽ - Special Firework🤞🏻

131 11 8
                                    

{Liz}

Vorige schooldagen waren niet zo best. Ik probeerde me normaal te gedragen bij Ben.. Maar ik zat vol schuldgevoel. Ik bleef aan Jett denken en ik weet niet wat er aan de hand is. Over Jett gesproken.. Hem heb ik niet echt meer gesproken sinds ik bij zijn thuis was. Dat is goed denk ik, want ik had het toen vrij duidelijk gemaakt dat ik niks wilde. Alsof hij iets wilde. Hij is de badboy.. Hij heeft honderd meisjes om zijn vinger. Pfff..

Nu ben ik me aan het klaarmaken voor de vuurwerkshow. Het is verlengd weekend, dus we hebben drie dagen geen school. Van Marie moet ik zo een super kort jurkje aandoen. (Zie foto bovenaan. Het is wel de achterkant, ma bon). Ik vind het wel leuk, maar serieus? Het is 19:50 en Marie & Steffie kunnen me elk moment komen ophalen. Axel brengt ons, zoals gewoonlijk. Ik hoorde getoeter dus ik ging snel naar buiten. Ik stapte in en ging op de achterbank naast Marie zitten. Steffie zat vooraan en had Axel's hand vast, super cute.

"Uh Liz, komt Ben ook?" Vroeg Axel.

"Dat kan.. Dat heb ik niet echt gevraagd of zo.." Twijfelde ik.

"Oh, Oké." Knikte Axel.

"Waarschijnlijk gaat hij er wel zijn. Iedereen komt, toch?" Vroeg Marie.

"Het is vrijdag, dan heeft hij nog voetbaltraining.. Dus ik weet niet of hij komt." Zei ik twijfelend.

"Maar maakt niet uit." Zei Axel.

We kwamen aan bij het winkelcentrum. Zo als Steffie al zei was het dak open, waardoor we de lucht konden zien. Ik hoop dat het niet gaat regenen dan. Het was al donker, en er waren al redelijk wat mensen. Ik duwde me door de menigte en ging daarna naar de toog, waar ik wat drinken bestelde. Ik ben officieel zestien dus ik mag al alcohol bestellen. Wanneer ons drinken op was, sleurden Marie & Steffie me mee naar de dansvloer. Er stond luide muziek op, en er waren veel mensen aan het dansen. Ondertussen was het al 22:00, het vuurwerk begint binnen twee uur.

"Ik moet even naar de wc." Zei ik.

"Moeten we mee?" Vroeg Steffie.

"Nee, hoeft niet. Ik vind het wel."

Ik liep naar beneden de trap af, want de lift pak ik liever niet alleen. Ik volgde de pijl 'toiletten' en kwam langst een gang waar een lint hing dat je er niet door mag. De gangen tussen de winkels mogen we natuurlijk niet in. Dat is normaal, want anders kan iedereen zomaar inbreken in de winkels. Ik liep het wc binnen. Wanneer ik klaar was, waste ik mijn handen en liep ik naar buiten. Ineens werd ik tegengehouden door een sterke arm. Ik keek op en zag Jett.

"Kom mee." Zei hij kort.

Hij liep over het lint met 'verboden terrein' op.

"Jett, hier mogen we niet door." Zei ik twijfelend.

"Wat boeit het. Niemand komt het te weten, komaan."

Ik zuchtte en stapte over het lint. Jett stopte met wandelen en ik liet me hangen tegen de muur.

"Je ziet er leuk uit, trouwens." Zei hij, terwijl hij naar me toe kwam gestapt. Hij staat nu tegenover me.

"Wat wil je? Waarom moet ik naar hier komen?" Vroeg ik verward.

Jett wachtte even en zei daarna: "Ik moet je wat vertellen, Liz."

"Dus nu ga je ineens met me praten?"

"Liz, ik heb wat nagedacht-"

Ik lachte. "Jij nadenken?"

"Ja, laat me uitspreken." Lachte hij. "Dus ik heb wat nagedacht en ik moet met je praten. We hebben niet echt gepraat over.."

"Dat is waar.. Maar waar moeten we dan over praten? Dat ik je gekust heb, jij kuste terug? Ik heb gezegd dat ik niks wou, wat er ook niet ging gebeuren.. En sinds dien hebben we ook niet echt gepraat en-" Ik stopte met ratelen wanneer Jett zijn arm tegen de muur boven me leunde, en daardoor heel dicht boven mij leunde.

"Ik wil je." Zei hij ineens.

Wacht wat?! Wat zegt hij nu?!

"Ik wil jou, alleen jou en niemand anders."

Ik schrok. Wat?! Hoezo wilt hij mij?!

"Zeg je dit tegen elk meisjes die je probeert de versieren en daarna in je bed te krijgen?!" Zei ik bot.

"Jij bent niet zo maar elk meisje." Zei hij en hij tilde pakte mijn kin vast en tilde het een beetje op, waardoor ik hem recht aan keek. "Ik. Wil. Jou. Alleen. Jou." Zei hij traag.

Ik weet niet wat er gebeurde. Dit gevoel was niet te beschrijven. Ik weet niet wat er gebeurde. Ik wilde hem zo graag zoenen, maar dat gaat niet. Ik kan Ben dit niet aandoen. Ik raakte in paniek. Hij drukte een zachte kus op mijn voorhoofd, en draaide zich daarna rustig om. Ik zag Jett rustig weglopen. Er gingen honderd gedachten tegelijk door mijn hoofd. Maar ik wou maar één ding.

"Jett stop!" Riep ik en ik rende naar hem toe.

Hij stopte meteen en draaide zich om naar mij toe. Ik kuste hem zag, en stopte meteen. Hij keek me kort aan en kuste me direct terug. De kus veranderde meteen in een zoen. Ik ging met mijn handen door zijn haren. Ik voelde me zo schuldig tegenover Ben, maar ik wou niet stoppen. Ineens hoorde ik het geluid van vuurwerk. Jett stopte en ik keek hem ongemakkelijk aan. Zonder wat te zeggen rende ik de gang uit en liep ik de trap op. Ik zag Marie & Steffie en ging snel naast hen staan. Iedereen keek naar boven naar het vuurwerk. Het was geweldig mooi.

"Waar heb jij gezeten?!" Vroeg steffie bezorgd.

--

Liz, Liz, Liz toch..

Heeft ze de juiste beslissing genomen?

Gaat ze het Ben vertellen?

En wat is er nu aan de hand tussen haar & Jett?!

Q; Wat denk jij?

Thanks voor het lezen, Stem & Reactie(s)!

Xx

ChristalWaves

Fine, Hate Me. [VOLTOOID]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu