Deel 22☽ - Surprise🤞🏻

156 7 13
                                    

{Liz}

Toen ik uit de auto stapte (omdat ik tijdelijk niet meer met de fiets kan gaan), liep ik het gebouw binnen. Ik liep direct naar mijn kluisje, ik propte er wat spullen in die ik vandaag niet meer nodig had.

"Zo.. Je kan al lopen zonder mijn hulp zie ik." Zei Jett grijnzend.

Ik zuchtte, sloeg mijn kluisje dicht, en wandelde weg. Jett trok me bij mijn arm om en zei: "Het spijt me, Liz. Je moet weten dat ik me echt schuldig voel erover."

"Maakt niet uit." Zei ik, en ik liep richting Ben.

--

Ik liep het lokaal wiskunde binnen en ging naast Marie zitten. Mevrouw Aarts vertelde dat ze een aantal toetsen ging uitdelen. Ik kreeg een toets terug.

4/20

Ik zuchtte. Ik had zo men best gedaan. Marie keek naar mijn punten en keek me daarna meelevend aan.

"Dat haal je wel in." Zei ze lief.

"Ik hoop het." Zei ik zuchtend.

Mevrouw Aarts kwam naar me toe en kwam naast me staan.

"Ja, ik weet het.. Niet zo goed. Doe de volgende keer beter je best." Zei Mevrouw Aarts.

Op dit moment heb ik zin om haar verrot te schelden, omdat ik zo mijn best heb gedaan, terwijl zij doet alsof ik nooit mijn best doe.

--

Na school liep ik naar de parking, omdat Jessica me daar stond op te wachten met de auto. Eigenlijk heeft dit wel een voordeel.. Niet naar school & huis fietsen. Zalig. Ik heb me vandaag niet duizelig gevoeld, dus dat is ook goed. Yes, het is weekend!

Zaterdagmiddag, 10:56❥

Ik had zin om op te staan en direct te gaan hardlopen, maar dat mag niet. Ik liep naar beneden nam ontbijt. Mama was niet thuis, maar Jessica wel. Ik vroeg aan Jessica of ze me naar Ben's huis wou brengen. Na het ontbijt kleedde ik me aan en was ik klaar voor te vertrekken. Het was nu al één uur 's middags.

Wanneer ik aankwam bij Ben, wou ik op de bel drukken, maar ik zag dat de deur op een kier stond. Ik liep gewoon binnen, want het is een gewoonte geworden dat ik hier in het weekend rondhang. Wanneer ik binnenkwam zag ik Eric & Ben in de zetel zitten. Ze waren videogames aan het spelen. Ik ging zitten naast Ben, en legde mijn hoofd op zijn schouder. Een uurtje later werd ik gebeld door 'mamsie❤', dus nam ik op.

"Hoi, lieverd." Zei mama blij. "Waar ben je? Ik moet je spreken."

"Ik ben nu bij Ben.. Kom je me ophalen?" Vroeg ik.

"Kan jij niet met de fiets gaan?" Vroeg ze. "Ah nee, laat maar. Dat gaat niet." Zei ze snel "Ik kom je ophalen. Zullen we anders dan wat gaan eten?"

"Ja, is goed. Hoe laat ben je er?"

"5 minuutjes ongeveer."

"Oké." Zei ik, en ik legde af.

10 minuutjes later zat ik in een gezellig klein restaurantje, waar mama & ik gingen lunchen. Ik at een salade, en mama ook. Toen we bijna klaar waren vroeg ik: "Dus Liz.. Ik heb wat zitten nadenken.. En ik heb een leuk idee.." Zei mama.

"Vertel." Zei ik nieuwsgierig.

"Ik denk erover om een hond te nemen. Je hebt er nooit eentje gehad.. En ik vind nu wel een goed moment om er eentje te nemen."

"Omg ja!" Riep ik enthousiast. "Welk ras?"

"Dat mag je zelf kiezen."

Mama rekende af.

Naar 'babes❤' & 'Bennieee❤'

Ik: Ik krijg een hond!😱❤

Axelloverxoxo: Omg! Welke?❤

Pizzaverslinderxxx: Oohhhh❤

Ik: Ik mag kiezen, geen idee welke ik ga nemen❤

Ben antwoordde ook.

Bennieee: Oohh & ik ben geselecteerd voor dat voetbalteam😊❤

Ik: Omg! Ik wist het!😱❤

Bennieee: Haha, ja jij wist dat❤

Bennieee: Hou van je❤

Ik: Ik ook van jouuu❤

--

Thanks voor het lezen!

Stem & reactie!

Xx

ChristalWaves

Fine, Hate Me. [VOLTOOID]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu