Part 1 : Away from everything

29 0 0
                                    

Ik duwde de laatste lade in de auto, het is zover, dacht Sarah, ik kan het niet geloven...
"Heb je er zin in Sarah?" Vroeg haar moeder voorzichtig. "Ik weet het niet mam, ik weet het gewoon echt niet. Ik ken er niemand! Ik ben zo bang." Antwoorde Sarah. Haar moeder probeerde haar gerust te stellen: "het komt wel goed lieverd! En trouwens Harry staat te wachten op je om afscheid te nemen, ga maar snel."
Ik ging naar hem toe op afscheid te nemen, het was heftig, het is best ver hier vandaag en ik zal het hier toch wel missen!
" Komaan Sarah stap de auto in, we gaan vertrekken!" Ik stapte de auto in en liet een traantje, wat als het niet verloopt zoals ik hoop? Wat als er niemand is die mij wilt?
Toen we aankwamen zag ik het huis voor de eerste keer voor mij, het was wel mooi en gezellig en niet te duur, dat was al een meevaller dan! Morgen zou het mijn eerste dag op mijn nieuwe school zijn, ik had er wel zin in maar ook weer niet, ik heb helemaal geen vrienden. Pim liep naar me toe, hij is mijn kleine broertje. Hij kan soms wel irritant zijn maar ik hou wel van hem! "Sarah, let jij op Pim?" Zei mijn moeder, ze moest waarschijnlijk nog naar mijn school om dingen te regelen met de directrice.

In de avond gingen we pizza halen, er is hier vlakbij een pizzeria dat is dan weer een voordeel, ik voel dat het goed gaat komen! Eens ik een bed lig kon ik niet slapen, ik bleef maar denken, morgen is de grote dag!

Drunk problem.Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang